41

Анонимен

преди 7 месеца

"Било земя на палестинците, ами то и България е била на 3 морета, ама сега не е! Какво да правим сега?" - А като стане дума за арменците и Карабах, викаш "Арменско е, защото в 4-ти век последно е било арменско!", нали? :))) Колко сте прозрачни.

40

Х.у..и..л..о

преди 7 месеца

гледаите последниа ФИЛМ НА АДАМ САНДЛЪР... BAr MITZVA you are so not invited и ми кагете цхе ниама скрит педофилски под текст... пресно месо за схапциците в синагогите.. .. БЪлгариа е под ЦИОНИСТКо робство още преди КЛАНА ИАСХАРИ ГИвкови

39

Анонимен

преди 7 месеца

"Абе момче по тази логика, 99% от сегашните държави не са на мястото си! " - Представяш ли си някви въоръжени бабаити мyтри ако те изхвърлят от дома ти? Ходи обяснявай после "Ама то си беше мое!" Ще ти викат "Твое е било, ама преди 2 дена!". Нали защитаваш евреите които така взимат домовете на палестинците? Оооо, нима не знаеш, че така им ги взимат? Вярно ли си мислиш, че някой просто лъже, че така им ги взимат? Ами вземи почети малко, гледай материали, видео, документи, това-онова.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Сега остава и индиянците да искат Америка. Те реално са преди англо саксонците. 700 милиона трябва да се изнесат от там, защото не е тяхна територия. Хахахахахаха

37

Х.у..и..л..о

преди 7 месеца

ЕШРЕИТЕ СА Ц иОНИСТИ... ПРЕСТЪПНИЦИ... АДАм САНДЛЕР Е пример в това относхение И ПОСЛЕДНИА МЪ МУВИ... БАР МИТЦВА you are not Invited... където използва собствените си деца за п едофилските си изврасхтениа.. КАЗАХ !!!

36

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите много се дразнят когато някой ги учи на история. Защото много обичат да лъжат хората, че нямало държава Палестина и как те били първи там. И изведнъж като се появи някой да им каже какво пише в Библията и винаги скачат като упарени. Иска им се тая Библия никога да не беше съществувала, че да не им разваля играта. :))) Нищо чудно, че са толкова враждебни към християните също.

35

До 44

преди 7 месеца

Абе момче по тази логика, 99% от сегашните държави не са на мястото си! Какви са тези връщания преди 1500 години?????? Удавник на сламка виждал ли си?

34

Анонимен

преди 7 месеца

Палестина е тракийска колония именувана на племето Филистинци. На арабски не се казва Палестина, а се изговаря Филистин. Филистинците са описани даже и в Библията. В Библията пише, че земята е тяхна. 1300 години след създаването на Палестина, едва тогава се появяват първите еврейски прото-държави. Преди това евреите не са имали държава. За пръв път от траките колонизатори разбират какво означава държава.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Било земя на палестинците, ами то и България е била на 3 морета, ама сега не е! Какво да правим сега?

32

Анонимен

преди 7 месеца

"Ердоган що не даде автономия на кюрдите а ги води терористи и ги трепе кат мухи" - Ами първо не ги трепе като мухи. Кюрдите даже и министри стават в Турция. И дори самите кюрди са против терористите. Кюрди ходят по военните училища на Турция, остават офицери в армията, самите те искат да воюват срещу терористите. И каква автономия да им даде Ердоган и на какво основание? Да обслужва интересите на Израел който въоръжава кюрдските терористи ли? Кюрдите никога не са имали държава.

31

Живеят в пустините

преди 7 месеца

Защо?... Защото от мързел са направили земята си - пустиня..

30

Име

преди 7 месеца

До АнонименНяма обаче и държава Палестина, т.е. няма и ХамасИ тъй като Хамас няма да се саморазпусне, очакваш Израел да се саморазпусне ли?Виж колко взаимноизгодни са си.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Няма нормален човек, който да подкрепя Израел. Няма нормален човек, който да подкрепя убийства на деца и бомбардировки на болници! Убийците и насилниците не са нормални хора!

28

Х.у..и..л..о

преди 7 месеца

с АРАБЕСКИТЕ схега не бива... АКо НИЕ сме БИЛи 500 века под турско.. ПИТАИТЕ .. ХААСПИНЦИТЕ за 600 годисхниа АРАБСКИ ГНЕт ...

27

Бог е велик

преди 7 месеца

Той ще каже какво да стане

26

Анонимен

преди 7 месеца

Тя земята е на държавата Палестина, открадната от евреите за да си направят Израел, а той вика "в тяхната държава"! :))) Няма такава държава!

25

Име

преди 7 месеца

Хамас бе необходим на Нетаняху и Нетаняху бе необходим на Хамас за започването на тази война.Адските кучета и през GSM мрежата на Виваком се надушват, особено ако покритието странно изчезне...

24

Х.у..и..л..о

преди 7 месеца

вагното е 4е ПРО СИА УМРЕ... вси4кото РУСХЛИАК залиага над у4ебници по АНГЛИИСКи тука СЪСХТОТО Дъ СЕИм

23

Х.у..и..л..о

преди 7 месеца

ИС РАЕл и РАВИНИТЕ НАЛогиха Мизериата в БУЛ ГАРИСТАнъ и хубавите бели моми4ета обскугват СХАпциците в синагогите а не както с еполага самите Българи... Ц иОНИСТИТЕ ни уНИГОГАВАТ

22

Анонимен

преди 7 месеца

Тунелите на Хамас стигат до люлинското метро.