178

Анонимен

преди 10 месеца

А да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна... ! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,запорирани стотици милиарди, Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард рубли , повече от 280 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла и денонощна параноя с пocиpaне в бункера и фризера ...

177

Анонимен

преди 10 месеца

Украинците "денацифицираха" над 300 000 крепостни и унищожиха над 15 000 танка и бронирани машини. Вертолетите и самолетите са по 300 броя "приземени". ВСУ вече е на левият бряг при Херсон, напредва при Бахмут и принуди Черноморският флот да напусне Крим. При Авдиивка в момента крепостните ***, като мухи наесен, а "специалната операция" е в оперативен "запек", повече от година и половина. "Втората в света", вече използва по фронтовете Т-54 и Т-55, "консерви" от времето на Сталин.

176

Анонимен

преди 10 месеца

С колко мозък и съзнание може да бъде един индивид който подкрепя агресора Русия и кремълския пcиxoпат? Ами ако България беше на мястото на Украйна, но нападната вероломно от Турция... как трябваше да реагира цивилизования свят? Само продажните русофили не осъзнават, че са съучастници на фашистите в Кремъл.

175

Анонимен

преди 10 месеца

Само нашмъркан наркоман може да вярва, че ще победи в тази война!

174

хаха

преди 10 месеца

Арестович: Зеленски е един изоставен от всички диктатор, който броди в бункера и истерично крещи за незабавна победа, която не е в състояние да постигне.

173

Анонимен

преди 10 месеца

Съжаляваме, ама Украйна не е центъра на Вселената!

172

Анонимен

преди 10 месеца

От Хамас отлично са знаели каква ще е реакцията на Израел което означава, че някой им е платил луди пари за да нападнат евреите.... Кой друг освен Империята на злото Русия и джуджето във фризера има интерес САЩ да раздвоява помощта си за Украйна към Тел Авив.....? След Хамас, Израел ще се заеме с кремълските бандити...

171

САТАНА

преди 10 месеца

Мъничко набито зеленичко иска да е център на внимание Що е Това

170

Анонимен

преди 10 месеца

Този така и не схвана, че е само една маша и хич не им пука за него и страната. От алчност унищожи Украйна.

169

Анонимен

преди 10 месеца

Спряха му пачките

168

Зеленски потник

преди 10 месеца

Конфликтът в Газа е от няколко десетилетия. Как той "отнема" вниманието от некадърната ви и неадекватна съпротива на руската окупация? Да не би стотиците милиони и милиарди долари помощи да намаляха и банковата ти сметка да се чувства празна ? Или се страхуваш че ако намалеят помощите американския екип който управлява атаките с дронове и единствените ти ефективни бойни групи от чуждестранни наемници извЕднаж ще загубят мотивация да се сражават за наркоманската ти държава и ще си заминат ?

167

Анонимен

преди 10 месеца

A, не бе!

166

СТИГА ГЛУПОСТИ!!!

преди 10 месеца

А вземи та върни на Полша, Унгария и Румъния заграбените от Сталин земи и нареди провеждане на референдуми във всички области за това дали въобще трябва да съществува такава измислена от Ленин държава Украйна или населението изка да се присъедини към Русия! Това е демократичен избор и така се прави в Европа!

165

бай Гошо

преди 10 месеца

да де, ама "големите победи на Киев в североизточна Харковска област и Херсон" бяха хитър трик на руската армия,с цел тя да се съхрани, а едновременно с това да бъдат ликвидосани колкото може повече укронацистити и наемническата им сгaн. Колкото до мечтаните F-16: на карко-нацисткия клоун-резидент ясно му бе казано,че за 2 седмици ще ги нулират. Същото ще е и с "модерната противовъздушна отбрана",за която бълнуват.Вече нищо не може да им помогне.Всичко,което се праща там е на вятъра(вкл.и от BG)

164

Мултикултурна страна

преди 10 месеца

Имах един колега в университета от Украйна. Трезвен твърдеше,че е българин,след 4 водки викаше ,че е украинец след 6 тата ставаше руснак , а след средата на втората бутилка ставаше немец и позрдавяваше фюрера...

163

Много ми е

преди 10 месеца

интересно на какво се надява Зеленски?Западът и САЩ вече се колебаят дали да продължат с пълненето на кацата без дъно,каквото е помощта за вас,или да бягат.Техен проблем.Но твоят е какво бъдеще осигури на страната-стотици хиляди убити,разрушения щети и задължения за стотици милиарди,които няма как да плащате без да ви заробят.А можеше още в началото да се договориш с РФ за автономия на спорните територии и съвместното им управление,да поискаш РФ да плаща за това...Историята няма да ти прости.

162

абе

преди 10 месеца

ади, зеленски, предай се бе,....няма се предам!....предай се, бе!....няма се предам!...абе, зеленски, стига с тия си-га-нски работи, предай се бе!

161

Анонимен

преди 10 месеца

Те избраха да живеят! Зомбираната по натовски стандарт биомаса от 79-та ОДСБ в Николаев признаха, че група техни братя по оръжие са използвали честотата 149.200, изрекли "Волга", и са избрали живота, като по този начин рекламират тази инициатива като успешна и работеща. Препоръчваме на всички зомбита на киевският наркокартел, които искат да живеят и да спрат да се бият за наркокартела, САЩ, ЕС и НАТО, да използват тази честота.

160

Анонимен

преди 10 месеца

Руските военни ликвидираха румънски наемник. Фашистът и военнопрестъпник Рудолф Витман е във ВСУ от края на лятото на 2022 г. и вероятно е убит в Артемовск заедно с други бойци. Витман наричаше себе си "Чужденеца" и обичаше да позира със знамето на нацистите от "Десен сектор".

159

Народна мисъл

преди 10 месеца

"Всяко чудо-за 3 дни".Твоите чудеса свършиха,Зеленски,постоянното реване как другите страни са длъжни да ви спасяват от война с велика сила,как аха да я победите,ама ви свършили оръжията и хората,аха руснаците да загубят,ама те не искат,фалшивата пропаганда досади много.Убеден съм,че те чака тежка присъда от своите за предизвикването на тази война.Повярва на запада,че РФ ще падне и съсипа страната си.Вместо отначало да отидеш на преговори и да договориш свестни условия сега ви чака капитулация.