380

Анонимен

преди 7 месеца

Ми Срацимир какъв е

379

Анонимен

преди 7 месеца

Много хитър и интелигентен начин от страна на К.Петков, който стъпка по стъпка ще изпълни обещанието си да елиминира Герб като партия и обезличи ББ като полит.фигура. Ще го накара сам да се компрометира, като го принуди да признае кого подкрепя и че всъщност по убеждения ББ е комунист русофил, а по сметка е евроатлантик.

378

Анонимен

преди 7 месеца

Баче Коки, продължаваш ли промяната (т.е. продължаваш ли чегъртането ?).

377

Кривондел

преди 7 месеца

Обаче същите тия не подкрепиха кандидатите на ГЕРБ срещу "комунистите" в другите населени места. Позорът се плаща, нали знаете?

376

Анонимен

преди 7 месеца

не-твърде-умно киро предвкусва загубата и се е впрегнал да проси.

375

Уау

преди 7 месеца

Уникално, ДС има нужда от помощта на агент Буда! Е, всъщност вече я получи. Нищо ново интересно и изненадащо от Боко. Вчера една я пееше, днес просто смени песента!

374

123

преди 7 месеца

лудото Ленче няма шанс и със герберастите

373

Не

преди 7 месеца

Няма комунист а Д С. Те нямат нищо общо с комунистите.

372

До глупавите избират

преди 7 месеца

Питам се не ви ли омръзна да ви лъжат!

371

Анонимен

преди 7 месеца

Литмycнaтa мyтpa в зaтвopa!

370

Комунисти

преди 7 месеца

По-големи комунисти от ПП-ДБ НЯМА! "Леви цели с десни средства" помните ли? Или "даваме на калпак" в бюджета? Или на чия номенклатура са деца и Терзиев, и Христо Иванов и кой ли от тях не? Точно на "комунисти" да обиждат е меко казано смешно! Но това са хората, които се наричаха "добрите сили" и откраднаха службите и изборите. Които бяха "нито глас за Пеевски" и арестуваха Борисов, а сега са в коалиция! Радев го каза точно - ШАРЛАТАНИ! Но са и много други неща - престъпници и продажници!

369

Анонимен

преди 7 месеца

Защо сте избрали такова подвеждащо заглавие?Петков не моли за помощ Гербавите,а се обръща към всички демократични сили в София да подкрепят В.Терзиев.Хората сами ще решат дали да го направят.А ако Боко си командори електората кога как му хрумне,това си е техен проблем.

368

Гласоподавател

преди 7 месеца

На дебата преди първия тур, на въпрос от водещата - ако станете кмет, кой кмет на европейска столица ще поканите, Телзийката отговори - на Ротердам?!! Те май от ППДБ са избирани с изпит, но са приели само двойкаджиите. Така след ппро100то, Ленчето, Мравояда, комара, и оня с прякор "академик" и този блесна с интелект. Пожелавам на столичани да го изберат за кмет, така ще има още един мандат нафандъкване. Григорова е с класи над него.

367

Киев

преди 7 месеца

Кой е г-Терзиев човек продал активите на БКП и дал парите на ГЕРБ да не фалират вместо да ги върне обратно в Хазната. Гласувайте . Другия кандидат роднина на Ромите Факултетска Столица ли ще правите в чужбина си ги гледат но Вие можете по добре. Гласувайте. Но явно гега за иуправляващите трябва да гласувате понеже ни един кандидат не е падал овцете но иска да е главен овчар в столицата амин да са ви овцете дето ще ви яри.

366

Анонимен

преди 7 месеца

Егати откачалките...Ваня не е комунистка.От Подкрепа е,а едно време Подкрепа беше синя.Тези пък предлагат синче на бившето ДС и в предизборната реклама говорят точно да не се поязволява на комунист да оглавява София.Всичко е наобратно...даже през лятото валя сняг по планините,а през последната зима грееше слънце.И е пълно с обратни.А пък "Спаси София" вече се казвала "Смучи София".

365

Киев

преди 7 месеца

По добре от БКП накъде? Флага ли ще смените? Украинци ли ще ставате? Гласувайте за България която може и знае!!!!!

364

Гербер

преди 7 месеца

Киро, про100 Киро, само молба не е достатъчно за всичките мръсотии, които направихте на ГЕРБ. Ще трябва да разтвориш шлифера на Боко и да свършиш и една друга работа.

363

Анонимен

преди 7 месеца

"От 34 год вече нямаме комунисти" - Де да беше вярно това, сега щяхме да сме като Чехия поне.

362

Анонимен

преди 7 месеца

Че Ванчето не трябва да е кмет, това е ясно, ама и гербаджжиите и промянаджиите как могат да ни предлагат такива безумни кандидатури? Комунистите сега имат шанс да завладеят София, заради лошите кадидати на другите.

361

Анонимен

преди 7 месеца

Кирчо, вие подкрепихте Радев напук на всички предупреждения от демократичната общност, избрахте си човек пряко и семейно свързан с ДС пак напук. Няма на гласуваме за вашия кандидат, няма да гласуваме и за путинската марионетка. Две НЕ върху хартиената бюлетина от мен. Може и други думички, кой както желае.