38

Анонимен

преди 7 месеца

До 42 Първо никъде в библиотеката не пише 'палестинци'. Второ сам отговори на всички , че Евреите са по тези земи не след ВСВ :)) Мерси

37

Анонимен

преди 7 месеца

"Евреите датират там от 3 хиляди години преди Христа." - Нали в Библията пише, че били роби и дошли от Египет, от където Фараонът ги изгонил? :))) В Библията още пише, че минали през Червено море, защото Господ не искал да минат през палестинската земя. Лека нощ! Значи палестинците са били вече там, след което идват евреите. :))) Дори и историците и археолозите казват, че първата еврейска държава там е създадена 1300 години след първата палестинска държава. Нямало е Израел, нямало е Самария!

36

Анонимен

преди 7 месеца

Газа беше част от Египет 20 години, а после контролирана от Израел 38 години. Ако са искали, отдавна да са я взели тази ивица. 48' бяха 100.000 араби там, сега са над 2.3 млн, няма такова място в света да се увеличи населението 23 пъти за 70 години, и пак някои говорят за геноцид? Тия не могат да се дишат едни други, толкова се мразят. Планът на ООН за две държави е невъзможен, защото никой от 2 млн израелски араби не иска да живее в бъдещата Палестина.

35

Анонимен

преди 7 месеца

До 36 Това са твои твърдения. Евреите датират там от 3 хиляди години преди Христа. Общият период от който са там е 5,000 години. Така че ти или палестина сте никой да казвате на кого е земята :))) Държава палестина няма нито преди ВСВ, нито след нея. Докажи с факти кога е създадена държавата палестина и кой и е взел територия? Това е малко като на индианците работата.

34

аноним

преди 7 месеца

Войната на Израел е за самозащита,борба за съществуване,за разлика от войните,отприщени поради амбициите на сенилни хора!Бог наказа евреите,като им изпрати за съседи точно такива-като палестинците,които живеят за сметка на Израел,и хуманитарни инжекции от няколко други страни!Ако не беше Израел,тая територия щеше да е пуста,с вечни между кланови борби!!!

33

Анонимен

преди 7 месеца

"Тези хора какво са им направили и какво постигат така Хамас?" - Георги Бенковски какво постигна с Априлското въстание все едно питаш. Нали от далеч е гледал как горят селата на българите и се е наслаждавал какво е направил.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Не проектирай Талмудските си учения върху Ислям. Педофилията е позвлена само в Талмуд

31

Анонимен

преди 7 месеца

"Ти защо не дадеш земя на Македония?" - Защо трябва да давам земя на Македония? Тя Македония така или иначе си е била последно българска и с българско население! Какво общо има Македония, то дори капчица аналогия няма с проблема в Палестина. Израел са държава настанила се в чужда земя. Евреите да си намерят земя! Палестинците си имат, но евреите им я крадат. САЩ като им помагат на евреите, да им дадат някъде в Невада или Аризона в пустинята да се чувстват като у дома си в пясъците.

30

Анонимен

преди 7 месеца

До 33 Държава палестина заради държава Израел НЯМА. Научете си урока един път да винаги. Всички държави там са създадени горе долу по негомвреме. Всяка една с войни.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас е творение на Израел.Израел контролира Хамас и всичко в Газа .

28

Анонимен

преди 7 месеца

След Втората световна - Израел беше роден. След Третата очаквайте Юдея и Самария да изникнат върху погребаните деца

27

Анонимен

преди 7 месеца

На терористи, които разговарят с бомби, им се отговаря на техния език. Някой може ли да обясни защо държат заложници от над 20 държави, нямащи нищо общо с Израел или евреите? Тези хора какво са им направили и какво постигат така Хамас? Отвлякоха узбеки, китайци, аржентинци, дори и турци. Имаме късмет, че не са отвлекли българи, иначе друго щеше да пише по форумите. Войната ще спре, когато бъдат освободени всички заложници, но май никой не работи за това, а само дава оръжия на едните и другите

26

Доктора

преди 7 месеца

Израел мачка , а в рая алахата и Мохамедката въртят кючеци с 9 годишните гадженца на Мохамед , не им пука за терорягите от Хамас , защо не се откажат от него ?!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Ционистите искат земята от Нил до Ефрат . За това е цялото клане

24

Анонимен

преди 7 месеца

До 23 няма геноцид, има война. Вие първи влязохте в чужда държава и почнахме да колите и бесите. Друг не ви е виновен. Народа на палеетина да се сърди на хамас .

23

Анонимен

преди 7 месеца

"Защо 80г не дадоха на палестина малко земя ?" - Защо Израел не им даде? Ахаааа, те само взимат, нали? Те не дават. Защо трябва да им дават земя, при условие, че палестинците си имат земя! Просто някой им я краде!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Всички цонистки пионки вън от парламента.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Лъчезара Стоева която гласува въздържал се за хуманитарен ceasfire за Газа ( ООН )е отговорна за. Геноцида и убийството на поне 5 000 Палестински дечица. Тази персона не може да представлява България повече никога.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Египет, СА , Сирия , Ирак, Иран и др са огромни държави. Защо 80г не дадоха на палестина малко земя ?;)) Алабала арабски лицемери. Техните държави също сснги правили със войни помежду си. Сега се правят на съдници на Израел.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Какво стана с двете ядрени подводници на бунтовниците хуси от Йемен? Стигнаха ли Израел?