10

Анонимен

преди 7 месеца

с Персия шега не бива ....

9

Анонимен

преди 7 месеца

Хизбула е пример за това как се води борба с окупатор от слаба позиция.. И то не с кой да е , а със САЩ и Израел..

8

Сойлент Грийн

преди 7 месеца

През 2022 година Земята е напълно променена. Населението на Ню Йорк е нараснало до 40 милиона гладни гърла. Парниковият ефект е повишил температурата до почти непоносими стойности, а хората са държани в градовете със закон. Земята се е превърнала в бунище, липсват храна, вода, дървета. Богаташите живеят в отделени луксозни апартаменти (с жени като част от наетата мебелировка) но изпитват липсата на естествена храна. Ягодите са по 150$ за чашка от тях.Полицейски детектив Торн си проправя път през пренаселения Ню Йорк и си спомня нашите дни като минало с репликата, "Хората и тогава си бяха с

7

Анонимен

преди 7 месеца

Е, колумниста Боби на евреина блумбърг какво друго да напише. Естествено ще пропуснем факта че щатите се провалиха на ядреното изпитание на минитман 3 въпреки милиардния бюджет. Такива неща не се казват. Но пък ще пуснем първият троол да набива опорките.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Държава, в която убиват жени за един показан кичур коса под бурката, е под властта на Животинското царство и дори под тях, но дано Бог им въздаде справедливост навреме!!!

5

Човекофоби

преди 7 месеца

Що за организация е това, която има знаме с оръжието, убило най-много хора на планетата Земя?! Тези са не терористи, ами анти-хора.

4

какво стана?

преди 7 месеца

нещо стана с тоя сайт.

3

Юда

преди 7 месеца

Спира ги това, че ако тръгнат срещу Израел ще станат на дюнери.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Иранците не желаят да влизат във война със Съединените Щати, за това дърпат задна.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Джихадисти и руснаци само воюване и мизерия им е в празните глави. Израелците са направили някакъв рай в пустинята и всички *** около тях тънат в дупки и искат да ги унищожат вместо да направят нещо смислено