229

Анонимен

преди 6 месеца

И какво правите като счупите сглобката?Нищо.Май бързо забрави,че никой не искаше да се коалира с вас и как всеки ден правеше метани на ПП докато кандисат.Те повече от теб съжаляват,че са се хванали с лъжльо като теб,но вече е късно.Приемайте законите и бюджета до Нова година и се разкарайте.

228

Анонимен

преди 6 месеца

Най-правилното решение е: Край на Сглобката, Борисов и Пеевски - в затвора, както и някои, избирателно, от средите на шарлатаните.

227

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Борисов е много опитен играч, но е много страхлив и е прочут по цял свят с невероятно силно развития си инстинкт за самосъхранение. Това не е типично, например, за босовете на мафии като Сицилианската, със столетни традиции. Действително само властта може да го спаси от затвора, но това означава да продължава да играе с шарлатаните. Те пък от своя страна осъзнават, че ако подкрепят Бойко, скоро от около 7 % ще стигнат до около 0 %. Българите няма да могат повече да ги изтърпят.

226

СКАНДАЛ

преди 6 месеца

Ако това за страйкърите е вярно, тия са не за затвор, а не знам за какво! На времето е имало много по-справедливи наказания от сега и не знам в НК какво пише за държавен преврат! Едно на ръка, че правят неща, на които НЯМАТ ПРАВО по закон и по правила, които САМИТЕ ТЕ са си приели! Второ, че самите страйкъри са остаряла вече технология и при днешните войни са ... на колела! И мога да говоря много за това защо! Имаме БЪЛГАРСКИ завод за такива машини, но явно трябва да зависим от САЩ и да цакаме!

225

Ранбо

преди 6 месеца

боцата иска да са върни как си беше. Да седнат да са разберат с пеев, кое за кой и да суи върви бизнеса. А не някакви гнисни соросиди да му викат "тия пари са за наште фирми и хич не ги гледай, нали ти оставихме енергетиката и митниците". Той си сиак със Сарая, както си беше преди!

224

Буда евро-атлантик!

преди 6 месеца

Всеки гербаджия , който вярва, че строителят на Кремълския поток- Бойко Борисов /дс-агент Буда/ е евро-атлантик е, или русофил, или политически неграмотен наивник. Такъв избирател ще осъзнае истината чак след заседанията на Военния трибунал, веднага след края на Украинската война.

223

Анонимен

преди 6 месеца

Бате Бойко с тази сглобка е бита карта . Не гласува ли за вот на недоверие е чао от политиката.

222

Идеалист

преди 6 месеца

Боко е предеател на всико и всики. Машините бяха въведени, като образователен ценз. Екранът е сътращен и сложен. Едноцветната дълга бюлетина цъщо беще въведена с тази цел. Машините затрудниха възрасните хора и неграмотните. Големите бюлетини и преференциите обърка същите. В комисите през последните 5-6 години отиват хора не по идеи, а заради заплащането. Те даже и да искат да се научат, не могат. Това не тревожно. Тревожна е ниската избирателна активност, но политиците не се тревожат за това.

221

Анонимен

преди 6 месеца

Бате Бойко губи местната власт. Лека-полека ще загуби и националната. Предстоят предсрочни избори. ППДБ няма да бият, но Бойко без тях няма да може да управлява. Задава се нова криза. Ако Бойко някак си се качи на власт, идват протести.

220

Анонимен

преди 6 месеца

Наглец, нарочно искаха хартиена бюлетина за да могат да изманипулират в различни градове вота и чудно сега за балотажа как вече машините. Вижте къде спечелиха те и дали има махали там, това е достатъчно. На това му се казва самозабравил се, оял се човек.

219

Анонимен

преди 6 месеца

Галя от посолството като го привика друга ария ще запее - арията на послушника!

218

Венелин

преди 6 месеца

"Сглобката в момента не съществува" В следващ ммент ще просъществува (на Козяк). И така още много моменти и години...Бай Боко и опозиция - ама де-де

217

нн

преди 6 месеца

Борисов, имаме в пъти повече избрани в общинските съвети в страната. " ДС " може да изяде главата за кмет на София и тогава ПП-ДБ увяхват, остават без нищо. В едни предсрочни избори ПП-ДБ дали ще имат и резултат повече от 15%, докато ГЕРБ във всички случай ще запази над 25%, тези избори това показват. И още нещо, Борисов усеща че нещата в Б-я се по успокоиха и може да има отново предсрочни избори. ДПС, Възраждане и БСП на изборите показаха, че нямат вътък за повече.

216

Анонимен

преди 6 месеца

Току що МРРБ каза че Хемус се строи ...ха сега де

215

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде,Бойко,от три години само мъка,мизерия и и безкрайни лъжи! Крайно време е да разкараш шарлатаните! ЧАКАМЕ!

214

23

преди 6 месеца

До неделя има 4 дена - демек Баце още 4 пъти ще си смени мнението

213

Анонимен

преди 6 месеца

Време беше, да разкарате тези мошеници.

212

ПЕШЕВ

преди 6 месеца

Признай си поне веднъж вееее ...

211

Анонимен

преди 6 месеца

Давай бойко хайде с руския президент радеф да се вземете. Напред към СССР.

210

муньо

преди 6 месеца

Честит имен ден на патерица!