52

Анонимен

преди 7 месеца

98 Объркал си държавата. Тук е България, не Русия, или Сърбия.

51

Няма

преди 7 месеца

Да споменавам къде е публикувано, за да не го изтрият, но има извадка от чат с Лена в друг сайт, в който тя пише в отгвор на въпрос, че не могли, защото шефа на агенцията, който искали да махнат, не бил делегирал правомощия на зам. шефа, който е бивш техен депутат. Смятайте....размахват някакво село, в което и председателя фалшификатор е техен. С флашките, втори тур гаранция намаше да има.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Откакто ПП влязоха във властта са винаги в нарушение. Погазиха конституцията няколко пъти. Киро просто излъга за гражданството, процедурите в НС бяха болшинството в нарушение...изнесоха секретна информация за РСМ. Арестуваха лидера на опозицията в несъстоятелни обвинения...и нищо. Да не споменавам изтекли запис и парапета...алабала с президента и връзките на ПП,ДБ с подземния свят. То не е за разправяне. Егати и държавата!

49

Русофил

преди 7 месеца

Мразя Русия, волим Путин.

48

Анонимен

преди 7 месеца

НАВЕДЕНКОВ :)))

47

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 79 Денков е "чужд агент" щото вкара 3 милиарда в държавния бюджет за сметка на Газпром и руските фашисти. Мдааа. Ясно е къде боли.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Измислената страна уссраел е пътник. Измислените страни нямат бъдеще. Еврейските нацисти отвсякъде са обградени с мюсулмани. Те за тва и оцапаха гащите и веднага американските плаващи консерви се отправиха натам с краварски наемници, техника и пари. Какво правят краварските консерви там на хиляди километри от фащ? Нашият мощен натовски флот кога ще иде да помага на евреиските нацисти?

45

Анонимен

преди 7 месеца

"Тук има нарушение на Закона за класифицираната информация. Заместник-председателят на ДАНС първо е трябвало да ми се обади и да се види дали има решение."----------Работата на ДАНС е да защитава националната сигурност, а не да предава класифицирана информация на чужди агенти като вас.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Асан Василев с двойно гражданство ли е като Киро? Ако да, има ли право да пипа наште финанси? Ако е декларирал, че не е, може ли да пипа наште финанси, след като има рецидив да създава документи с невярно съдържание и да продава чужда интелектуална собственост на китайците?

43

Слава Урине

преди 7 месеца

Какво става с контранастъплението? Имам предвид с руското настъпление. Нещо нищо не съобщавате. От самото начало всичко беше ясно, защото който воюва с Русия има 2 варианта на развитие на събитията: 1. Русия печели; 2. Никой не печели (всички умират). Тези два варианта си ги набиите на kратунiте или по-добре си ги набиите в аnaлiте!

42

Анонимен

преди 7 месеца

Oxлюв, ти и канадската ти банда сте държавни изменници на каишката на чуждо посолство и сте в нарушение с националната сигурност.

41

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 61 Нарушил е директно закона, и със сигурност е станало по нареждане на руските му шефове и техния "наместник" в България - Радев.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Когато Русия разбие укронацисткия режим, 80% от русофобите ще станат русофили. Те русофобите са си фурнаджииски лопати. Именно старите царски палачи са преминали на страната на БГ болшевишкия режим и пак са станали палачи

39

до 65

преди 7 месеца

Напротив! Питал е. Имало е референдум дали да се разпадне СССР. И резултатът е бил ясен. Не искат. Но са го разрушили. Затова и няма законни граници на новите държави, няма договори, както при другите, с които да се определят границите. Миналата седмица в Средна Азия уточника 100 км от границата.... Очакват се проблеми с амклав с азербайджанци, обграден от Армения. ....

38

Сержант

преди 7 месеца

Е, дано децата ви, живеят според желанията ви.

37

Зозо

преди 7 месеца

Хахааа, от днес газта 36% нагоре. Евала Молец, евала Асане и Кирьо. След изборите и победата на Ванчето, Боко ще ви тегли ножа на сглобката.

36

Анонимен

преди 7 месеца

3a блokaжa в Шeнreн нeмa ли ga rи oбвини? A зa цeнитe нa ropивaтa?

35

Анонимен

преди 7 месеца

"Заместник-председателят на ДАНС първо е трябвало да ми се обади и да се види дали има решение"----------Ако ти се беше обадил, щеше да потулиш случая, така че е взел правилното решение.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Разпада на СССР не е лигитимен. Никой не е питал народа дали желае СССР да се разпадне. Това поставя под въпрос съществуването на така наречената страна украйна. И що за име е това украйна (накрая, в покрайнините) на кое? В покрайнините на Руската империя и после на СССР. украйна е изкуствено измислена страна, която съществува нелигитимно.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Денков е всички, на които е лице, да кажат: Искаме смъртта на 600 000 унраинци поне, искаме смъртта на всики жители в окуприраните от ИЗРАЕЛ арабски територии. Да кажат, че искат смъърртт навсякъде. В прав текст, защото само за смърттт дават подкрепа на практика. Ето днес протестират хората от институциите, които са изградени да пазят българщината. Техният бюджет е колкото на 1 танк!!!