106

Анонимен

преди 7 месеца

Слави е любимец 13 в политиката!

105

Анонимен

преди 7 месеца

Кажете ми едно трудово завоевание, издействано от Ваня Григорова!

104

Търси се братовчед

преди 7 месеца

на Васил Терзиев който да не е от ДС! Може и да е далечен братовчед, пети, шести! Ако намерите такъв кажете, ние досега не сме намерили. Хахаха

103

Эдел

преди 7 месеца

И ако вземе, че не стане Григорова а Терзиев кмет, тогава какво ще направиш... Мълчалива стачка с инвалидното столче пред Московска?

102

Анонимен

преди 7 месеца

Членовете на Подкрепа са цъфнали и вързали! Сега е ред на софиянци!

101

До 87

преди 7 месеца

Абсолютно! Когато започнат да обсъждат основно етническия произход на някого или някакви физически храктеристики значи просто НЯМА ЗА КАКВО ДРУГО ДА СЕ ХВАНАТ. Ама те ПпДБ нямат и капацитет да стъпят дори на малкия пръст на Григоровяа за каквото и да е било.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Слави е любимеца на народа! Тази подкрепа предрешава победата!

99

Ваня е къде къде

преди 7 месеца

по-представителна, по обиграна в политиката и най-малкото с повече лингвистичен запас. Тоя Терзиев като чо чуе човек как срича и върти клишетата му става ясно че не е за политик. Не знам как е станал дори бизнесмен. Но дядо и мама и татко като са от Държавна Сигурност нещата се случват някак си!

98

До 94

преди 7 месеца

С Васил Терзиев гледах едно интервю. Питаха го дали е бил облагодетелстван заради позицията на семейството му членове на Държавна Сигурност. Той каза. Няма как да съм се облагодетелствал защото не съм бил в България. Израстнах в САЩ където живеехме заради работата на баща ми. Жив да го ожалиш това момче! Хахаха

97

Реалист

преди 7 месеца

Логично резултатите на "Има такъв ypoд" ще стават все по-лоши.

96

До 94

преди 7 месеца

Вие чувате ли се въобще? Васил Терзиев бил човек издигнал се от нулата? Без връзки? И нямало да обслужва ДС! хахахаха Цялата му фамилия е от ДС чак до лели и чичовци и стринки.

95

Наблюдателен

преди 7 месеца

Когато имаше възможност да промениш всичко като въведете мажоритарен вот, какво направи? Иначе референдуми, дългогодишен телевизионен рев, а накрая се скри като п*ка. България трябва да се управлява само от крайнодесни или националисти, за да бъде спасена от либералния, мултикултурен и ЛГБТ разпад...

94

Анонимен

преди 7 месеца

Какво ли щеше да дума, ако балотажа, свръх реалистично беше между Григорова и Вълчев?

93

коментатор от дивана

преди 7 месеца

На кой му пука за мнението на този господин?

92

сВибратоОтзад

преди 7 месеца

Има само един достоен кмет, човек, издигнал се от нищото, от нулата, честен, добронамерен, един от всички нас, обикновените хора, и неговото име е Васил Терзиев. Когато успее някой от нулата, без гръб, без безгранични финанси, може да гласувам и за него. Васил няма да гледа от високо, няма да се охранява от копои, няма да гледа надменно и да обслужва бившите ДСта, няма да прелива капитали и да облагодетелства свои фирми и приближени. Да подкпрепим дружно Васко!

91

Анонимен

преди 7 месеца

Слави, ако касират изборите и се мине на машини.Резултатът ще е смехотворен и за теб и за цялата комунистическа пасмина....За по- сигурно на втори тур, не ни допускайте с господарите ви, да гласуваме.Направо напишете имената на вашите хора, вместо да изпращате подобни на Гела, единият записва, а другият снима, но сценариста един и същ.Не е важно кои са родителите ти, важно е ти какъв път си поел.А ти момче си сбъркал пътя още през 90- те.Продал си се.За слава.А сега си само едно Ку- Ку....

90

мдааааа

преди 7 месеца

Слави е типичен представител на дребната чалгаарска душица, плюва всичко , недоволен от всички, той знае и разбира всичко, дадеш му власт да направи нещо, .... а аз не искам!!!

89

Анонимен

преди 7 месеца

Слави никой не го интересува твоят избор, но този път поне си улучил... защото си рядко смотан човек.

88

ловец

преди 7 месеца

Слави, ти си срам за всички, които някога са ти били фенове. Лежи си на дивана и си мълчи че ставаш по зле и от смешен

87

е

преди 7 месеца

няма лошо да си комунист стига да си чел устава :)