106

Анонимен

преди 10 месеца

Слави е любимец 13 в политиката!

105

Анонимен

преди 10 месеца

Кажете ми едно трудово завоевание, издействано от Ваня Григорова!

104

Търси се братовчед

преди 10 месеца

на Васил Терзиев който да не е от ДС! Може и да е далечен братовчед, пети, шести! Ако намерите такъв кажете, ние досега не сме намерили. Хахаха

103

Эдел

преди 10 месеца

И ако вземе, че не стане Григорова а Терзиев кмет, тогава какво ще направиш... Мълчалива стачка с инвалидното столче пред Московска?

102

Анонимен

преди 10 месеца

Членовете на Подкрепа са цъфнали и вързали! Сега е ред на софиянци!

101

До 87

преди 10 месеца

Абсолютно! Когато започнат да обсъждат основно етническия произход на някого или някакви физически храктеристики значи просто НЯМА ЗА КАКВО ДРУГО ДА СЕ ХВАНАТ. Ама те ПпДБ нямат и капацитет да стъпят дори на малкия пръст на Григоровяа за каквото и да е било.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Слави е любимеца на народа! Тази подкрепа предрешава победата!

99

Ваня е къде къде

преди 10 месеца

по-представителна, по обиграна в политиката и най-малкото с повече лингвистичен запас. Тоя Терзиев като чо чуе човек как срича и върти клишетата му става ясно че не е за политик. Не знам как е станал дори бизнесмен. Но дядо и мама и татко като са от Държавна Сигурност нещата се случват някак си!

98

До 94

преди 10 месеца

С Васил Терзиев гледах едно интервю. Питаха го дали е бил облагодетелстван заради позицията на семейството му членове на Държавна Сигурност. Той каза. Няма как да съм се облагодетелствал защото не съм бил в България. Израстнах в САЩ където живеехме заради работата на баща ми. Жив да го ожалиш това момче! Хахаха

97

Реалист

преди 10 месеца

Логично резултатите на "Има такъв ypoд" ще стават все по-лоши.

96

До 94

преди 10 месеца

Вие чувате ли се въобще? Васил Терзиев бил човек издигнал се от нулата? Без връзки? И нямало да обслужва ДС! хахахаха Цялата му фамилия е от ДС чак до лели и чичовци и стринки.

95

Наблюдателен

преди 10 месеца

Когато имаше възможност да промениш всичко като въведете мажоритарен вот, какво направи? Иначе референдуми, дългогодишен телевизионен рев, а накрая се скри като п*ка. България трябва да се управлява само от крайнодесни или националисти, за да бъде спасена от либералния, мултикултурен и ЛГБТ разпад...

94

Анонимен

преди 10 месеца

Какво ли щеше да дума, ако балотажа, свръх реалистично беше между Григорова и Вълчев?

93

коментатор от дивана

преди 10 месеца

На кой му пука за мнението на този господин?

92

сВибратоОтзад

преди 10 месеца

Има само един достоен кмет, човек, издигнал се от нищото, от нулата, честен, добронамерен, един от всички нас, обикновените хора, и неговото име е Васил Терзиев. Когато успее някой от нулата, без гръб, без безгранични финанси, може да гласувам и за него. Васил няма да гледа от високо, няма да се охранява от копои, няма да гледа надменно и да обслужва бившите ДСта, няма да прелива капитали и да облагодетелства свои фирми и приближени. Да подкпрепим дружно Васко!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Слави, ако касират изборите и се мине на машини.Резултатът ще е смехотворен и за теб и за цялата комунистическа пасмина....За по- сигурно на втори тур, не ни допускайте с господарите ви, да гласуваме.Направо напишете имената на вашите хора, вместо да изпращате подобни на Гела, единият записва, а другият снима, но сценариста един и същ.Не е важно кои са родителите ти, важно е ти какъв път си поел.А ти момче си сбъркал пътя още през 90- те.Продал си се.За слава.А сега си само едно Ку- Ку....

90

мдааааа

преди 10 месеца

Слави е типичен представител на дребната чалгаарска душица, плюва всичко , недоволен от всички, той знае и разбира всичко, дадеш му власт да направи нещо, .... а аз не искам!!!

89

Анонимен

преди 10 месеца

Слави никой не го интересува твоят избор, но този път поне си улучил... защото си рядко смотан човек.

88

ловец

преди 10 месеца

Слави, ти си срам за всички, които някога са ти били фенове. Лежи си на дивана и си мълчи че ставаш по зле и от смешен

87

е

преди 10 месеца

няма лошо да си комунист стига да си чел устава :)