5

Мая

преди 6 месеца

За каква заплата говорим тя работата не е заек няма да избяга.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Работна ръка има, просто на робовладелците не им се иска да дават заплати. Неслучайно дори в ресторанти от оная известната българска верига (която имат и в чужбина ресторанти, да не казвам името на веригата, всеки ще се сети) там вече работят хора от страни като Казахстан, Киргизстан, Узбекистан и разни подобни.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Логично! Масово хората са необразовани! Да, въобразяват си, че имат образование, но действителността е потресаваща! Не могат да си напишат името без грешка! Толкова е зле положението! И не е валидно само за бачкаторите! И онези, които искат по 4К-5К са същите. Все пак са деца на бачкатори! В България липсват образовани хора и това вече е неоспорим факт! България винаги е обучавала нискоинтелигентни бачкатори! 99% се разпознават в това описание! Ей толкова е зле положението!

2

Public enemies

преди 6 месеца

За местата с хубави заплати се големи изискванията, перфектен английски, доста компютърни умения, повечето кандидати не покриват изискванията и ако ги покриват винаги могат да намерят със своите умения и квалификации работа за още по-голяма заплата. А за заплатите 700-800 лв особено в София, тези пари са нищо хората ги харчат за по-малко от седмица , има голяма инфлация последните месеци и много хора не могат да си позволят да започнат такава работа от понелник до петък която запълва времето им.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Тези от чужбина ще си счупят краката да тичат тук за без пари.