39

Анонимен

преди 7 месеца

Софиянци се мислят за десни, а са с леви претенции. Евролеви софиянци се мислят за десни, но това не е европейското дясно, а европейското ляво. Българското ляво е истинското ляво, консервативното ляво, което защитава работещите и истински полезния бизнес, който печели от пазара и от потреблението на всеки човек, а не от държавните поръчки и готовите пари за олигархията, която взема от държавни поръчки, европейски фондове и не дава нищо на държавата и гражданите.

38

Mitaka

преди 7 месеца

Терзиев ще бие с гласовете на Хекимян.И половината да гласуват за него пак му стига. ИТН, Възраждане и т.н. са малко да натежат дори и всички да излезнат за Ваня Григорова.

37

Public enemies

преди 7 месеца

Ха, ИТН е под 4 % бариера отдавна, БСП стабилно върви натам хаха, Възраждане не е толкова популярно в София, а избирателите на ГЕРБ които едва ли ще се водят от мнението на Боко по въпроса ще подкрепят Терзиев :)

36

Гербер

преди 7 месеца

Не мога да подкрепя никога онзи Вашко, ще подкрепя мацката и Бойко да не ми дава акъли кого да подкрепя, никога ама никога пп!

35

Митака

преди 7 месеца

Три фактора, че Хекимян не отиде поне на балотаж:1. Вили Лилков му дръпна 2-3 процента.2. Ваня Григорова е симпатична и привлекателна, въпреки, че идеите й са соц.3. Неподходящ кандидат без подготовка, непасващ за тази работа и избран в последния момент (Цецка 2)

34

Анонимен

преди 7 месеца

Ще бъде голям цирк да касират тия избори за да разрешат машинно гласуване, и тогава гласовете за ментетата изведнъж да скочат с 10-15%. хи хи хи

33

Mitaka

преди 7 месеца

Бойко да признае, че не може да подбира кандидати и не му е и работа.Понеже като отговорно решение е неприятно чака до последния момент и накрая избра, човек не от софия и без подготовка и после защо паднал.Почти всеки от Герб София имаше по-добри шансове да отиде поне на балотаж.

32

Аноним

преди 7 месеца

БКП срещу ДС това е София потъва и жалко за държавата ни Червеният милионер тъне в разкош не ходи пеша а го возят в луксозни лимузини Големи заблуди невероятни А Бонев като какъв се явява там долепен до Терзиев защо

31

Анонимен

преди 7 месеца

София са с големи претенции, а са мазни простаци, без значение кое коляно претендират че са в София. Мързеливи, само се оглеждат за безплатна баница. Евросъюзът да му мисли.

30

Само ЦСКА

преди 7 месеца

Най-накрая София ще е червена!

29

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ и КОД ще подкрепят Васил Терзиев на балотажа. Борисов няма да преживее Корнелия да му напомня постоянно как му е взела София.

28

питам

преди 7 месеца

Грешен кандидат или сметки на тъмно. След Цецка Цачева, сега Хекимян в ролята на Цачева с панталон. Бойко кажи си.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Хората избраха дясното за да си запазят бизнесите, общинските места по градовете. Децата ни са е Европа, субсидиите идват от там. Всеки Българин който милее повече за интереса си отколкото за държавата като цяло ще гласува за дясното. Това се случи. Което за пореден път доказва, че ние Българите търсим интересите си пред държавата.

26

София мисли

преди 7 месеца

Голяма логика, да гласуваш за Ваня Григорова, подкрепена от наследницата на БКП и Левицата, самата тя е с отявлени комунистически възгледи, защото видиш ли дядото на Терзиев бил от ДС и било предателство към демокрацията.

25

Слава на Украйна

преди 7 месеца

ПП-ДБ печелят най-големите градове в България, София, Пловдив и Варна! Тоест печелим България като цяло

24

Ко стана уе

преди 7 месеца

И ся като Възраждане, ИТН, Радостин Василев подкрепят Ванчето, ко прайм? Терзиев май трябва да пали тротинетката и да пътува към Банкя да целува ръка.

23

За ЕС и НАТО

преди 7 месеца

Няма да позволим София да падне в ръцете на комунистите! Гласуваме за Васил Терзиев.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Държавна сигурност явно все още е голяма сила повече от три десетилетия след падането на режима.

21

Анонимен

преди 7 месеца

ББ и шайката му за 10 години изгони 1 милион българи. Тия ще успеят да го настигнат само за петилетка! Двама от моите познати, подлъгали се 2020-2021 и върнали се в България, вече се осъзнаха и изчезнаха, този път вероятно завинаги.

20

СОФИЯ Е НЕСПАСЯЕМА..

преди 7 месеца

ВЕЧЕ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА И ПОМОГНЕ...... КОЙТО И ОТ ДВАМАТА ДА СПЕЧЕЛИ....