210

Анонимен

преди 7 месеца

Всяка овца си заслужава вълците. Народонаселението не можа да разбере, че тази машини са в ролята на едни принтери. Това, с което пречат на Буци и сви_нчо, е, че разписката с нашия вот, отпечатана с машина, не може да се драска и така да бъде захвърлена като невалиден глас. Оттук и - не могат да манипулират вота. Преди машините невалидните гласове бяха между 10 и 15%, а с въвежданите им - под 1%. Т.е. стотици хиляди неудобни гласове на гражданите са унищожавани само с една драсканица от химикал.

209

Анонимен

преди 7 месеца

Някой помни ли как Киро предлагаше кодове докато изнудваше БСП? Георги Свиленски: Кирил Петков дойде и ни каза - "оттеглете закона и ще ви дам кодовете за машините".

208

OЛЕЛЕ

преди 7 месеца

май се спихна "ала-балата" на ПП.

207

Анонимен

преди 7 месеца

От доклада на ДАНС става ясно, че два дни, след като ЦИК направи публично генериране на хеш код, който е единият от ключовете за защита на машините, заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, сваля информацията на флашка

206

Анонимен

преди 7 месеца

самите машини са просто един компютър с поорязани функции, всичко зависи от това какъв софтуер се слага и използва, това е!

205

Анонимен

преди 7 месеца

Щом са съмнителни машините, да анулираме президентските избори!

204

Анонимен

преди 7 месеца

До До 208, кода на машинаата се разпечатва на всяка разписка, ся отделен въпрос е че при броенето едва ли някой гледа и сверява кода, ако имаш хеш кодовете на всички машини и съответните ключове, няма проблем да си печатиш абсолютно автентични машинн бюлетини, вероятно и това е била целта на тоя заместник министър иначе немам обяснение

203

Анонимен

преди 7 месеца

Много сте наивни, бре! Смартматик, доставила машините за гласуване в България, е разследвана в скандал с подкупи за 4 млн.долара. Шарлатаните се надушват.

202

Анонимен

преди 7 месеца

Всички машини монтирани от Сиела Норма са изключителна некачествени и неграмотни. Те са купени от Китай на много по ниска цена , преинсталирани на български и продадени на много висока цена! Купувачи са Държавата и няколко големи общини за Градски Транспорт! Качеството е ужасяващо!

201

До 208

преди 7 месеца

Кода е автентичен, но разписките не са, а се броят те.Аз съм ит и ти казвам че няма как да докажеш от коя машина е печата на хартията

200

Анонимен

преди 7 месеца

За президентските избори на втори тур, съм съгласен, че може да са манипулирани!

199

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен ЦИК е колективен орган в него всяка парламентарна партия има свои представители в т.ч. и ППДБ-тата, на вчерашното гласуване само 1 е изразил несъгласие мисля е от ИТН

198

Анонимен

преди 7 месеца

Машините за гласуване на Смартматик отчели 250 млн. регистрирани избиратели при действителни 50 млн. във Филипините.

197

Анонимен

преди 7 месеца

На националните избори през 2010 г. Смартматик докладва 250 милиона регистрирани гласоподаватели, което е далеч над действителните 40-50 милиона. Смартматик отново осъществява онлайн връзка и коригира броя, доказвайки за пореден път, че са в състояние да манипулират резултатите от разстояние.

196

Анонимен

преди 7 месеца

ЦИК и ДАНС - подчинени на Русия!

195

Анонимен

преди 7 месеца

До Стига глупости, за всяка машина кода е автентичен, за това е и копирал кодовете не флашка

194

Анонимен

преди 7 месеца

Зам. министърът с кодовете от машините заявил, че щял да си играе с тях вкъщи.

193

Стига глупости

преди 7 месеца

ПП си инсталират 1 машинка в централата, имат кода за нея, изпечатват предварително 30 бележки за тях за дадена секция и вечерта техния човек в секцията при броенето взима 30 от другите и ги прибира, а слага техните 30 и хоп 30 гласа за пп с принтерита. Чиста работа а ? Щото от бележката не знаеш от коя машина е нали?

192

Анонимен

преди 7 месеца

СглобкаСтрой и едни избори немогат да направят като хората

191

Зозо

преди 7 месеца

Хахааа, начи няма да има ала-бала. Аре в понеделник алабалик Денков - мекия да си пуска оставката :))))))))))))))))))) Утре с хартията ще има яко sex по секциите :)))))))))))