44

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя ще изгони читателите на сайта!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Като бе млад отиде на Запад . Но разбра , че с чалга няма да върви . А и по това време Русия ни държеше силно до себе си. И престоя бе рисков за всеки 1990-1995г . Избралите Запада им тормозеха децата , семейството. Службите помагаха за терора на тези хора. Чалгара се се прибра .Мафията го хареса и още млад се бутна в партия ДПС

42

Анонимен

преди 7 месеца

На този кой изобщо му дава трибуна да говори, след като му бяхме дали шанс, на изборите, да управлява и той се подигра с народа. По голямо безсрамие от този, който, колкото беше певец, толкова е и политик, няма.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Мумията нещо много скърца напоследък.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Чалгара преди двадесет години друсаше азиатски ритми . Младите пораснаха и сега накъде . Търсят безредици за да се изявяват. Свестните отидоха на Запад.

39

Кривондел

преди 7 месеца

Май същият този заместник министър не е спазил процедурите за сигурност. Меко казано. Нали е айти - сигурно знае, че за подобно нарушение - с копиране на код по флашки, в частна компания ще излети за точно две секунди, като на първата ще му бъде спрян всякакъв възможен достъп, даже до кафе машината...

38

Анонимен

преди 7 месеца

Най лесно става измамата с хартиените бюлетини . Цели чували се криеха и изхвърляха . Руската култура се развихря. Иска анархия , хаос . Азиатския манталитет на мнозина се показва .

37

магаревъд

преди 7 месеца

драмата е в това че гербдепесе не можаха да разботят нова схема за контрол на вота. Машините не могат да бъдат раздадени предварително попълнени на *** нито пък да бъдат премерени с пръчка от турците докарани да гласуват в българия. А данс знаем че е на гербдепесе - ей ги нито прасчо, нито боцко са в пандиза. и българия не е в шенген.

36

ППДБЛГБТ

преди 7 месеца

Сега без машините няма да можем да правим ала-бала и да фалшифицираме изборите!

35

баба мара

преди 7 месеца

напротив парапетът е много сръчен в чуждите квартири с паряс................като има телета да гласуват сега за какво протестират аз няма да гласувам

34

Анонимен

преди 7 месеца

ППтата нещо се възпалиха днес, те са си като обрив!

33

театрото

преди 7 месеца

Искам да знам как притежание на "откраднат" код, достъпен до повече от едно лице. Т.е. очевидно не е таен, ще манипулира вот, който ще бъде разпечатан от "машините" и изброен от изборните секции? Броят се разпечатаните от машината бюлетини! Не флашки, не дяволи. Искам да знам защо си позволяват политиците да правят за резил цялата страна, като дрънкат абсолютни глупости и създават напрежение, което е чисто театро? Искам да знам Слави от кога разбира от сотуер и прави тези изказвания.

32

Иван

преди 7 месеца

Продажен чалга-негодник!

31

магаревъд

преди 7 месеца

Славиту е тъn филм - Сценария е от пасолства, зрителите от българската путиниада.

30

Хитрата сврака с два

преди 7 месеца

та крака ХА ХА ХА ХААААА Киро ще посвири на кларинета Бойков ХА ХА ХААА! Мразя Банкянския бек,но този път го приветствам за действията ,които предприе срещу крадени избори! Денко Киро Тагаренко и ококорения тлъстак аут от България!!!

29

Фото Катето

преди 7 месеца

На снимката по *** физиономия от Слави ,като фотограф не мога да снимам.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Не ме интересува мнението ти.Пази го за себе си,защото си никой,слафчо.Всеки сам си прецеНЯ.

27

до чалгар

преди 7 месеца

До Чалгар е да ама поназвайва някой неща ! за разлика от голяма част от населението което изобщо не мисли ! и гледа цирк 33 години вече !

26

Анонимен

преди 7 месеца

Абе по-тъn от Славуцата едва ли има. Неговият филм (беш)е за пациенти, преминали през лоботомия.

25

Е,сега вече

преди 7 месеца

Във всеки град кмет от ИТН.