105

Анонимен

преди 7 месеца

Говори се за машинни кодове с които могат да се променят само програмите на машините но не и данните от гласуването. Проблема е че всяка промяна в програмата води до промяна хеша на паметта на програмната част а той се знае какъв е за всяка машина още при първоначалното инсталиране на програмите. Така че всякакво човъркане из програмите се хваща много лесно. Точно заради това на някои хора никак не им харесва машинното гласуване, няма как да правиш шашмалогии дори и да знаеш кодовете.

104

Анонимен

преди 7 месеца

Само не можах да разбера предложен ли е за награда зам. министъра или не? Ясно е, че няма да го арестуват след този доклад да ДАНС. Но няма ли да му дадат тогава поне някакъв орден?

103

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото и да си учен, колкото и да си красив трябва накрая на разбереш едно златно правило в България - Мутрите винаги печелят! И да разбереш, че у нас с ум и красота доникъде не стигаш!

102

Анонимен

преди 7 месеца

Аз забравих как се гласува на хартия има ли туториал от цик.

101

В.D.S.

преди 7 месеца

Тактилен екран с бюлетините, от които да се отварят секциите, от които да се отварят лица, имена и номера, които при избиране да се запомнят в устройството и да се изпращат. Всяка партия да има право да пуска определен брой контролни вотове. Когато контролен вот липсва, да се касира резултата. Задача за паралелка по програмиране!

100

Анонимен

преди 7 месеца

Да почерпим от чуждият опит....Там за престъпление на министър Председателя се вкарва в затвора.Щом ние не вкарахме виновните за ,,Барселона гейт" , ще търпим и сега.Наше си е.Тук правилата за Европа не важат Убийци и измамници се разхождат свободно Политици нагазили лука също.А ДАНС да вървят в Русия.

99

Анонимен

преди 7 месеца

Началото на края на шарр ла та ни те.

98

Анонимен

преди 7 месеца

Аз съм тренирал спортна стрелба, от 400м мога да уцеля монета от 5 стотинки!!!

97

Анонимен

преди 7 месеца

Те ни наричаха "малограмотни","***" и какви ли още не по телевизията,а после печелеха първо или второ място на изборите.Не е трудно човек да се сети,че се държат така надменно с българските граждани,защото изборите са им вързани в кърпа.Хората не са мазохисти да ги обиждат публично и после да гласуват за тях!Всички не могат да ги гледат Кирчо и Кокорчо пък после избори печелят.Как така?Сега е ясно как...с машинките.Дотам паднаха,че взеха да наричат протесиращите "терористи".Това са фашисти!

96

Анонимен

преди 7 месеца

Сглобката с поредната театрална сценка. Да откажат хората да гласуват, да не вземе да се обърка нещо и да изберат някой случаен, както се случи в Младост преди години и избраха Иванчева. Както на миналите и по-миналите избори, един и същ сценарий. А също така да притъпят реакцията ни към невероятните резултати, които ще видим в неделя. Предупредени сме. Соц. агенциите завоалират кражбата, а това че някой уж престъпил нещо, както винаги ще разследват 2 години

95

Анонимен

преди 7 месеца

България е умалено копие на Русия....Нищо чужди не признават ..Къде са сравненията с чуждия опит...Кога ще се сравняваме с Европа а не с Азия.Тплкова ли е трудно да попитаме как Германците гласуват.Или Германия е твърде далече

94

въобще не знаете що

преди 7 месеца

С данните добре , ама с закона за изборния процес ко праим , то Киро закон не знае що е , та и вие така .

93

Анонимен

преди 7 месеца

От 100 процента машинен вот стигнахме отново дъното 100% хартиен вот. Голяма изборна победа за хартиената коалиция начело с БиБи Методиевич. Гаранция че през януари ще има хартиени избори за парламент.

92

123

преди 7 месеца

ДАНС каза,че оръжейните складове се взривили от неправилно пушене, а Гебрев се отровил от салата с глухарчета. Нито дума за руските шпиони. Всъщност сега съществува ли доклад на ДАНС или това е мероприятие на русофилския Радев

91

Анонимен

преди 7 месеца

Това са ,,оперативни мероприятия " на опитните ченгета от ДС.Още ли не вярвате че ДС държи властта в България.Ниба ДАНС е реформирана...хахахахихихи...все едно да чуя , че Путин се е променил

90

Анонимен

преди 7 месеца

Идеята е мафията да спечели изборите. За това се прави всичко. А народа си е овчичка.

89

Анонимен

преди 7 месеца

А защо не се съмнявате , че на телефона ви търси Гошо а не Христо.Нали нямате доверие на смартфоните.Защи не ги изхвърлите...Значи в едни се съмнявате и изхвърляте А други държите до вас си.Нищо че ви лъже.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Крадците искат да продължат да крадът, това е

87

Така

преди 7 месеца

От 2015 то днес изборите са поскъпнали 3 пъти. За оператори и хакери и фалшив софтуер. Ето това е цялата полза от машините. Както и съсипаната държава.

86

Анонимен

преди 7 месеца

ДАНС казва , че е строго секретно извършеното деяние Е добре.Щом вече е ненужно и отпада машинното гласуване , каква е опасността да разгадаят случващото се Да не излезе след това , че е било грешка и пресилени решение....Много станаха грешките на ДАНС...Бомбата с Гешеф беше пак грешка.Нв било тротил а пиратка...Съжаляваме за грешката.