153

Анонимен

преди 10 месеца

Ами тогава изборите в София се обявяват за невалидни заради неспазването разпоредбите на ЦИК.

152

Джон

преди 10 месеца

Анархия мать порядка !

151

Долна Диканя

преди 10 месеца

И тие отказваме да се подчиним на ЦИК! Ще хвърляме стрелички и така ще гласуваме!

150

Достатъчно

преди 10 месеца

Това не става за пръв път. Както винаги, при нас нещата идват с 20 години закъснение - ЛБГТ, джендърите, а сеа и машинните манипулации. Машините са ОТДАВНА изпипан метод на левите западни либерали, просто ги пренасят сега тука. Всичко е отигравано, отигравано с десетилетия.

149

Достатъчно

преди 10 месеца

Миналите избори МНОГО ПЪТИ писаха по медиите за оплаквания за погрешно отчетен вот. Не сте се ровили. Това е статистика, ти може да не забележиш, сменят гласове 1 на 10 или 1 на 20, от тези 20 по-голямата част няма да погледнат бележките си. А от поледналите половината ще ги е страх да кажат. Така на практика ще изреве 1 на 100, а те ще кажат, че е станала грешка или гласоподавателят се е объркал.

148

Да прекръстят ЦИК

преди 10 месеца

От Централна в Локална Избирателна Комисия щом всяка община си гласува както ще!

147

Явно

преди 10 месеца

София наистина не е България! А си е колония на ПП!

146

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде бе умните и красивите. Чакам отговор. Какво става ако някой злонамерено иска да предизвика скандал и твърди , че машината му отчита грешно вота? . . . . . . Това ме интересува , при този казус какво се прави?

145

Достатъчно

преди 10 месеца

Четете са Смартматик, компанията зад Сиела, има данни за над 5 милиарда откраднати гласа по цял свят в продължение на 20 години. Има десетки одити, потвърждаващи манипулации - Филипините, Боливия, Венецуела, САЩ, Аржентина, наскоро в Кения и Етиопия. Съдени са в десетки страни. Всичко това е идеално документирано. Прокуратурата, ДАНС разполагат с цялата информация и НЕ СИ мърдат пръста.

144

Това е

преди 10 месеца

Доказателството че машините са подправени! Бюджета на София е 2,5 милиарда, а ПП мноого искат да си ги гушнат!

143

Анонимен

преди 10 месеца

Не разбрахте ли вече, че ПП/ДБ ще пуснат кръв ако трябва, но са решили на нож да се докопат до общинския бюджет от 2.5млрд.!

142

Анонимен

преди 10 месеца

Гласуваме с хартия!

141

Софиянци

преди 10 месеца

Подправени избори за вас! Немате право на избор! Каквото КОДА покаже тона ще е!

140

Анонимен

преди 10 месеца

Застава примерно Ванчето или друг кандидат за кмет пред машината и след малко показва бележка, че на нея е номера на де се то. Дали няма да ги побърка всичките. С нищо не може да докажат , че го е направила нарочно за да предизвика скандал. Ще се съвещават сума ти време и след това дори и да и предоставят пак да гласува, пак може да направи същото и тогава трябва да и дадат хартиена бюлетина. А скандала ще е огромен и ще я дават по всички телевизии. Никога обаче, не може да е гледат как гласува.

139

Достатъчно

преди 10 месеца

За неразбиращите тука - гласуването с машини по дефиниция е МНОГО НЕСИГУРНО, покана за манипулация. НИКОЙ не вижда какво става в машината, за разлика от хартиените бюлетини, където ВСИЧКИ броят. Слагат на масата и броят. Да направим опит, всеки да каже тука, 20 души, за или против машините. Слагаме на масата, всички виждат и отчитат. Няма място за спекулации. Втори сценарий - гласувате 20-тината, да кажем 12 за хартия и 8 за машини, давате ги на мен, компанията, колко е резултата? Колкото кажа.

138

Явно в София

преди 10 месеца

Отчаяно им трябват машини на ПП!!!!

137

Анонимен

преди 10 месеца

Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен. На народа му писна от мафията, после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите, изкопаха и Кирето хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяно и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици

136

Анонимен

преди 10 месеца

Когато се налага машинно гласуване, трябва да има ясни правила как се действа при всякакви варианти, дори и такива, че някой злонамерено да лъже, че натиска едно, а му отчита друго.

135

Анонимен

преди 10 месеца

На последните избори брояха само бюлетини и това влезе в протоколите. Машините бяха само принтери, както е и сега.

134

Ха ха

преди 10 месеца

КАТО ГИ ЗАОБИКОЛЯТ ТЪМНИТЕ, ЩЕ СИ ПРОМЕНЯТ РЕШЕНИЕТО. УТРЕ СЪС ХАРТИЯ, ЩЕ ВИДИТЕ. ИНАЧЕ НЕ ДЕЙСТВИТЕЛНИ.