63

Радослав

преди 7 месеца

Менгемето стисна орехите на тиквата и той заквича като Лиляна преди Коледа. Вижте си вожда бе гербери, по корем ще лази, на Кирчо суджука ще смуче, само и само да не влезе в затвора! А на баламурниците които *** срещу машините: като сте с мозък колкото на Бойко какво сте седнали да умувате сложна технология? За вас всичко което е по сложно от пускане на предварително попълнена от партиен член бюлетина е измама!

62

Анонимен

преди 7 месеца

Ключа за бараката е във флашките.

61

Анонимен

преди 7 месеца

С хеш кода се отключва влизане в машината онлайн. Тези машини имат опция за онлайн гласуване. Лъжат ви, че е заключена опцията за България.

60

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен до 60 Не позна! Цяло лято сглобката прави сновалки, ходи да се натиска в английското посолство, та то през английското правителство да им направи нов софтуер за машините, съобразно с необходимостта от "малко ала-бала". Явно са сколасали вече, но ги гепиха. Не пускай лакардиите с Мадуро и Венецуела. Тези машини сега работят с програма, която е по поръчка на сглобката.

59

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко Борисов за "Игра на кодове": Каквото реши ЦИК, това ще правим, а ЦИК ще реши, каквото ние (сглобката) му наредим.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Нека ви! Малко ви е! Хората ви казаха, че Мадуро е диктатор и машините на Мадуро са за манипулиране на вота, а вие изръсихте милиарди на Сиела за машините.

57

Анонимен

преди 7 месеца

До 47 за Хеш кода: Правилно той отваря определена ключалка за данни. Тога е много просто: Имаш Хеш кода и тогава може да смениш ключалката за да се отворят други приготвени данни.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Чужди думички, нищо не обясняват. Кода може да бъде съставен от дете и съответно така лесно манипулиран. Проблемът е достъпа до устройството и проверките в реално време! Кажете какви са мероприятията по възпрепятстване на манипулация!

55

Анонимен

преди 7 месеца

Как ЦИК ще решава? Излизаме и бутаме НС. Абсолютна измама за директен затвор на участниците. Те за купуване и продаване на гласове казват, че е престъпление, а това да бъркат с кодовете и да сменят вита на хората си е за директна присъда. Бутаме и сградата на ЦИК. НЯМА ДА ТЪРПИМ.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Абе децата на Илия Павлов не станаха ли вече на достатъчно години да ги назначат за премиер и президент? Време е. Какво да се мотаме още?

53

Анонимен

преди 7 месеца

Всички са шapлатани.

52

До 47

преди 7 месеца

Ако не бяха машините Киро Кристала на предишните избори щеше да има макс 10-15 гласа. Кой си чул да е фен на този?!!!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Нека да назначим Делян Пеевски за премиер, докато се организират новите избори и ще видите, че всичко ще мине като по учебник на КГБ. Никакви издънки.

50

Севдалина Арнаудова

преди 7 месеца

Аз вярвам САМО на този човек!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Държавата - това е Делян Пеевски! Наследник на митичното чудовище на Илия Павлов - Мултигруп. Каквото каже Пеевски, това ще правим. В името на държавността и стабилността.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Те си го казаха в записа. Реално са нямали повече от 7% и заедно с ДеБе са имали общо 10%. То си беше казано лично от шарлатаните. Залите им са празни, а от къде извадиха гладове да са втори? Онзи ден в Ловеч Кокорчо с микрофона в празна зала говореше пред 8 човека.

47

Медичи KIA-та

преди 7 месеца

АКО ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ МАШИНИТЕ ДА СЕ ХАКВАТ, ГЕРБ ВЕЧЕ ЩЯХА ДА ГО ПРАВЯТ... just sayin...

46

Анонимен

преди 7 месеца

На снимката елита на прехода и разцвета.

45

Анонимен

преди 7 месеца

За тези които не знаят - Хеш код е код генериран от алгоритъм на базата на сърдържанието и просто служи за верификация на файлове. С него нищо не може да се фалшифицира, защото за да изкараш същия код щя трябва файла да е 100% същия като подправения...

44

Смешно е

преди 7 месеца

Ако имаше начин машините да се хакват - Бойко щеше да е най-големия агитатор за тоя начин на гласуване. Така че, може сами да прецените.