311

Губят е друг път!

преди 6 месеца

Ще коментираме на 30.10. сутринта! Гледайте да не си подготвите пак предварително веселбата, че може да стане не за смях, а за плач!

310

Бунгар

преди 6 месеца

След като ги хванаха по бели гаши са готови и с тоалетна хартия да гласуват.Иска им се да замажат положението,ама не става. Подценяват народа. То,че балъци бол в България е ясно,ама не чак толкова големи балъци.

309

Анонимен

преди 6 месеца

Не отрекоха, че зам. министърът е снимал и размножавал на флашка. Къв го е дирил той? поемат ли отговорност за него...

308

Радослав

преди 6 месеца

До 313: според мен имат мръсотия един за друг и затова се държат един друг докато един от тях не намери начин да очисти другия. Нещо като брак по сметка, но без предбрачен договор и сега всеки се чуди как да убие другия и да избяга с парите.

307

Гледна точка

преди 6 месеца

Уф, ГЕРБ та ГЕРБ. Гномът май ляга и става с това име. А защо някакси пропускат, че и всички останали партии са срещу ПП и ДБ по този казус?

306

Анонимен

преди 6 месеца

Принтерите,каквито реално са машините за гласуване, не решават изборите и не могат нищо да фалшифицират.

305

Наблюдателен

преди 6 месеца

Въпросът е много елементарен, но не е за дънинг-крюгеровци. А именно, какво е правил зам. министърът и защо го е правил? Защо е снимал и защо е прехврълял на флашка? По чия воля го е правил? Има ли това право? Тук не говорим за никакви технически или други подробности.

304

Анонимен

преди 6 месеца

То е ясно, че тия вече са избрани от посолството. Мен вече трудно някой може да ме ПП-ДБ. Козяк, честито на печелившите..

303

Анонимен

преди 6 месеца

До Кой ключ? Трябва да си изключително наивен, за да си мислиш, че "ще ти кажат истината". Тези лъжат както дишат. Канадското лееке още с влизането си в политиката излъга за гражданството си, после лъга как никога ама никога нямало да се коалира с ДПС и ГЕРБ и още лъга, лъга, лъга... И сега ти много наивно ще си щастлив те да ти "кажат", тоест - да излъжат пак?

302

Анонимен

преди 6 месеца

Алоо, цензурата, защо публикувате "светлите ликове" на тези "честни хора" "борещи се за демокрация" от тази организирана престъпна група (ОПГ) на снимката????

301

Кой ключ?

преди 6 месеца

Много е важно да ни кажат какво точно е снимано. Дали хаш кодът, който се използва за сравняване версията на софтуера, което само по себе си не е тайна и е начин за гласуващия да провери дали машината е актуализирана до последната версия на софтуера. ИЛИ става въпрос за самите ключове за криптирането, което е съвсеееем друго нещо и ППДБ-тата ще има много да се обясняват.

300

Анонимен

преди 6 месеца

Смешници, значи хартиените бюлетини могат да се манипулират, като се печатат и слагат допълнителни, ама с кодовете и машини не може да си напечаташ няколко 10ки хиляди гласа за ПП-ДБ и да ги сложиш....То значи и хартията не може, ама разликата е, че тоя дето има кодовете и спфта може да печата гласове сега, а другите НЕ!Скапани шарлатани, мръсни крадци!

299

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 месеца

Точно така се прави ала-бала! Гнома генерал да не се прави на умряла лисица.

298

Анонимен

преди 6 месеца

Кирчовците ги пуснаха по пързалката и в неделя ще плачат многоооо

297

Анонимен

преди 6 месеца

Да накажем сглобката като гласуваме за Ванчето

296

Анонимен

преди 6 месеца

До Радослав ... Аз смятам , че и киро и боко не стават. Затова взаимно се подкрепят.

295

Анонимен

преди 6 месеца

До смях_ама ти си убеден, че снимка на кода (който е хиляди редове) ще доведе до манипулация на вота?...

294

Анонимен

преди 6 месеца

На балотажа отиват Ванчето и Антончо. ДС наследника ще подсмърча

293

СПОКО! КВО СЕ КАРАТЕ

преди 6 месеца

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Лукойл и Газпром. Гласуваш за ПП-ДБ пак получаваш Лукойл и Газпром. Е?!

292

Радослав

преди 6 месеца

До 304: аз да съм твърдял, че е умен? Не, тогава какво пискаш? Просто констатирам,че вожда на онова ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ е виновен Киртака да е на власт и да го пита лично с какъв компромат го държат за билюрите! Ама едно е да четеш, друго е да разбираш!