401

Анонимен

преди 7 месеца

Да ми бяха пуснали запис от бъдещето, че в София фаворит ще е потомък на ДС.Нямаше да вярвам на очите си!!! Столичанино, осъзнай се!!! Ти не си човек с провинциално мислене, миришещ на чесън!!! Ти си цветът на нацията! А може би просто придошлите в Дружба, Младост, Люлин вземат превес!

400

Анонимен

преди 7 месеца

Да ми бяха пуснали запис от бъдещето, че в София фаворит ще е потомък на ДС.

399

:-)

преди 7 месеца

До Азп рокопиев , гайтански вие ли сте ва?

398

Анонимен

преди 7 месеца

на мама и тати десарчето-милионерче... пърдон на мама и тати демократчето милионерче

397

Аз

преди 7 месеца

Григорова ако стане кмет майка ни жалка!

396

Анонимен

преди 7 месеца

сянката на олигарха с розовите бузки също от ДС... крушата не пада по-далеч от пъна.

395

Анонимен

преди 7 месеца

ами анкетираните ако лъжат хахаха а анкетьорите допреправят лъжите кво става

394

просто и логично е!

преди 7 месеца

В капитализма всичко си има цена, бизнес без основа за привличане на капитали не е бизнес. Социолозите сега при тях е жътвата - трябва да си продадат лъжите и манипулациите и разбира се на първите места са кандидатите на финансово мощните кръгове...

393

Анонимен

преди 7 месеца

До 432 Беновска пипаПоздравления за коментара! Един от много малкото смислени тук. Жалкото е, че никой не им обръща внимание. Да, "високодемократичните столичани", "европейците и атлантици по рождение", ще гласуват за рожба на ДС! Едва ли има по-тежкаолигофрения от това!

392

Беновска пипа

преди 7 месеца

Много интересна ситуация се очертава на изборите в София. Демократи ще гласуват за рожба на Държава сигурност. За човек, с който не са имали равен старт, за човек който цял живот е получавал всичко наготово. Но явно и гласоподавателите са точно толкова демократи, колкото ДБ.

391

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам кой нормален човек ще отиде да гласува и за Терзиев,и за Хекимян,тия двамата са копие на Дянков и ще бъдат сложени там само за да изпълняват каквото им се нареди...

390

реалист

преди 7 месеца

във вторник в референдум кандидатите на по малките партии бяха в пъти по адекватни от така наречените фаворити но иначе Григорова от реалните кандидати беше най- подготвена

389

Анонимен

преди 7 месеца

Живущите в град София не гласувайте за селендури-кандидатите и без това този град е най голямото СЕЛО на цивилизована ЕВРОПА!

388

бала долари

преди 7 месеца

Що ни навират тая лъжлива предизборна измама в очите?! Софиянци не са глупави и няма да изберат никой от тия тримата дето им ги навират в очите нагло и безпардонно!

387

Анонимен

преди 7 месеца

До Софиянци ... искам да ви запитам нещо.. не е много приятно, но е една предизборна истина. Задавали ли ли сте следния въпрос на тия кандидати за кметове за които които искате да гласувате и ако сте им го задавали, кой от тях има най - голям опит! Въпроса към кандидатите е следния: "Колко безплатни тoалетни ще построи общината за народа? Как и по какъв начин се почистват кeнефите в София, за да спре народа да aка и пикaе по градинките, скрит зад някой тpън"?

386

Анонимен

преди 7 месеца

Айде пак да си изберем господин никой, само защото са го показвали по телевизията. Познато лице, значи става. Малииииий колко сме задръстени.

385

Анонимен

преди 7 месеца

До ТЪРТЕЕВ-МАКЕДОНИСТА 419 Има и по-голяма наглост и нахалство и тя си има име - Киртака Петков лъжеца и мошеника, който набутва "реформа" в правосъдието, за да може да набутва още повече такива като него - с двойно, тройно и четворно гражданство, за които пребиваването във властта в България е само източник на обогатяване и населението е само една досадна пречка за плановете им да ни подлагат на чужди интереси.

384

Анонимен

преди 7 месеца

Колко пари струва 1% гласували?

383

Анонимен

преди 7 месеца

Някой знае ли аз в кои статистически цифри се намирам?

382

Анонимен

преди 7 месеца

СЕГА ЕДНА СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ МНОГО ВЗЕ ДА ПОЗНАВА ОТКАКТО ВЪВЕДОХА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ, ПРЕДИ ТОВА ХИЧ НЕ ПОЗНАВАШЕ, КАК ТАКА ВЗЕ ДА ПОЗНАВА САМО ТЯ?????????????????????????????????? МОШЕНИЦИИИИИ