11

Алекс

преди 6 месеца

Красимир Георгиев да остави сметките в ресторантите и да се фокусира върху качеството на обучение в автошколите,което е крайно ниско.Цената на курса съвсем не е ниска-ок.1000 лв. и за тези пари обучаемият би трябвало да получи качествено обучение.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Аз имах късмет, *** бях при много добър инструктор. След години разбрах, колко плачевна е ситуацията за някои хора ...

9

Анонимен

преди 6 месеца

Убийции на пътя това са. Вижте градовете, напълни се със стари 20г бмв-та на който други 20г си мислят че са безсмъртни. Трагедия. бГ е на първо място в Европа по смърт на пътя.

8

Сава Томов

преди 6 месеца

Я млък, мафиоти мръсни. Разбира се, че ще ги обучаваме. За да няма как да ги скъсате, защото е ясно, че за 20 часа шофьор не се става.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Пак всичко опира до парите, щото трябва да вземат едни 1500 лв. Щото пък много са научени след курса. резултата е видим...всеки ден по новините

6

Анонимен

преди 6 месеца

Аз пък мога да кажа на инструкторите, че от близките съм научил повече от моя инструктор на времето. Да си говорим честно - много от инструкторите не учат дори основните неща, да не говорим за каране на мокро или заледено примерно.

5

Анонимен

преди 6 месеца

мен точно близък ме обучаваше, ама заради един стоп дето е сложен така че да не го вицдаш ми взе още 300 лв на изпита

4

Анонимен

преди 6 месеца

скоро и семействата ще отглеждат чужди деца, да не свикват много много на родителска обич която може да ги разглези. повече глад, крещене и бой от непознати, само така ще станат хора

3

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

А в САЩ само от близки се обучават и отиват на изпит. Явно тези инструктури не са излизали от селата си!

2

Анонимен

преди 6 месеца

"Само в България, когато някой дойде да записва курса казва, че е карал. Където и да е карал е нарушил закон" - Аман от цайсати лигльовци.

1

ФлякФ

преди 6 месеца

За колко души е сметката от 1500 лева в ресторанта???