50

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 7 месеца

Как искаме да влезем в Шенген?Само като видят Добрев,Пеевски и ББ какви лъжи бълват непрекъснато,как се борят за надмощие и в никакъв случай в полза на гражданите,разбират,че тук върховенство на закона няма.Ще променят Конституцията-тези,които отдавна трябваше да са в затвора.Кого заблуждават?Ние отдавна живеем в сериала Мутрос-д-вата е оплетена като паяжина и няма изход,защото българите нямаме силата,желанието и търпението да се оправим.ГЕРБ за нищо не са виновни,нищо че 12г.управляват д-вата.

49

Реалист

преди 7 месеца

Не стига, че ГЕРБ са гласували Закони, които позволяват на лукойл да не плаща данъци, да не може държавата да си ги изиска. Делян Добрев обвинява Премиера Денков в това, в което всъщност са виновни ГЕРБ. Делян Добрев знае, че най-добрата отбрана е Нападението!

48

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ искат ПП-ДБ да нарушат закона и да накарат Лукойл да плати, за да може Лукойл да съди България след това, с което ГЕРБ-ДПС ще съберат дивиденти, че видите ли, заради ПП-ДБ България ще изплаща обезщетения...

47

Анонимен

преди 7 месеца

За да има такъв рев, значи предстои нещо в енергетиката! Някой се е сдобил с фирмичка за внос на неруско гориво?И натиска за по-голям пазарен дял?Или просто притока на пари в партийната каса е намалял? Много скромна предизборна кампания водят герб. Явно няма парички. Аг-н Д. Добрев да обясни кой и защо вдигна двойно цената на пелетите? А дали пожарите в борови масиви са случайни? Или бракуваната дървесина е по-евтина? Лукойл не е от вчера на пазара в Бг... Сега ли се сетиха?

46

Къде бре?

преди 7 месеца

Къде в Закона пише, че на Делян Добрев трябва да му връщат 73 стотинки на литър бензин??? Този не е нормален!

45

Анонимен

преди 7 месеца

Денков много добре го каза вчера по време на изявлението му на живо, което беше орязано по националните телевизии след това,по новините. Че със сега съществуващите законови нормативи е НЕВЪЗМОЖНО да накарат Лукойл да плаща данъци, просто така са приети тези законови нормативи по времето на ГЕРБ. Лукой може само доброволно да плаща.А висчки знаем с какви глупости занимават парламента и ГЕРБ и БСП и Възраждане,че дори да се реши да сменят тези законови разпоредби ще изисква време и желание от ГЕРБ

44

Наблюдател

преди 7 месеца

Че и самият Радев плюеше по ПП-тата,че при него бензинът бил 2,40 лв, а сега е три . Та какво не ви е ясно от това ,което казва Делян Добрев?

43

За Витков!

преди 7 месеца

Толкова куха лайка просто не съществува! На.гла ,дол.на и безочлива твар! Ако имаше нотка на нормалност в нашата държава ,такива елементи като Добрев просто щяха да бъдат изхвърлени . ГЕРБ е тумор!

42

Хахаха

преди 7 месеца

А без пари бензин не исща ли тоз Делян Добрев?

41

Двуличници!!!

преди 7 месеца

Искате от Нефтохима да ви плаща данък свръхпечалба за това че внася нефт на по ниски цени, а в същото време ВЕИ мафията не плаща данък свръхпечалба за това, че суровината и е практически без пари. Искате Нефтохима да ви плаща два пъти ДДС, а в същото време Метро, Лидл, Кауфланд и Била не са внесли нито лев ДДС, а потребителя си го плаща като поп!

40

Анонимен

преди 7 месеца

Миналият път ЕК заведе дело срещу България заради отсъпките от горивото.Не помните ли?!Тоя мозък за украса ли го имате?!Не е зле да го ползвате,защото като осъдят България после ние ще плащаме!

39

Закон на Рюте гласи:

преди 7 месеца

Българите ще видят шенген през крив макарон, докато Ел Мафиото е на власт в България!

38

Анонимен

преди 7 месеца

Има нова група Д2-Д.Добев и Д.Пеевски.Ура.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Абе нали вожда им щеше Да продава евтини горива от дАржавни бензиностанции по един лев по евтино от пазарната.

36

така

преди 7 месеца

ГЕРБ-ерастите сега опитват да извъртят нещата и да изкарат други виновни за техните мизерии. Активизирали са си всички "калинки" и като стане въртенето на Денков с тяхната Габриел, пак ще си изкомандват "калинките" и видиш ли, ще изкарат нещата така, че те са оправили работите. И отново г.лу.павите им избиратели ще им се вържат.

35

Доктора

преди 7 месеца

Лукоил не плаща данъци , на Домусчиев му опростиха няколко десетки милиона , футболните клубове също са длъжници , но държавата предпочита да запорира сметките на малките фирми ,които в съшност са единствения данъкоплатец в тая скапана държава.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Гербаджийте губят почва под краката си. За това е т'ва реване от сутрин до вечер. Цяла България ги разбра. Никога повече герП

33

Анонимен

преди 7 месеца

12 години гроП КЛЕКАШЕ НА РУСИЯ ЗА ВСИЧКО, изведнъж станаха големите "борци". Смешници

32

странно оправдание

преди 7 месеца

че по времето на герб лукойл не плащал данъци защото преди били декларирали огромна загуба....ами нали вие управлявахте НАП....защо не сте казали на нап да провери дали е достоверна тази огромна загуба и дали е трябвало да бъде уважена и приета като мотив да се приспадат данъци. ами то по тая логика всеки може да обявява загуба и да не плаща данъци !!! то и божков така не плати 700 млн щото вашите данъчни не провериха дали има нарушения от заявеното от него

31

Анонимен

преди 7 месеца

Отстъпките ще ви ги плати лично щедрият арменец Хекимян след изборите.