102

Помня как:

преди 7 месеца

НА 9.09.44г., ЗАДЪРЖАХА ДЕДО МИ У МИЛИЦИЯТА И ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР ДОЙДЕ ДА НАВИВА БАБА МИ, ДА ДАДЕ ПАРИ ЗА ДА ГО ПУСНАТ.....ХАХАХАААА....ТА, ОТ ТАМ ПОЧВА ЦЕЛАТА КОРУПЦИЯ У БЪЛГАРИЯ , И ТЯ Е С ЧЕРВЕН ЦВЯТ....ХАХАХАААА

101

toti

преди 7 месеца

Абе исмислете едно постановление на МС,раздайте на млади сем.по 20 х и договор да живее там поне 10г и ще се напълни,що да не им дадете по Евро проект и някой др. интегрираща система за насърчаване млад.бизнес и радост за душата

100

Анонимен

преди 7 месеца

Сега живея на село и го изкупих цялото... понеже беше опустяло след като по времето на социализма са иззели земите на селяните, живеещи в селото, и са ги натикали в ТКЗСето и сега някаква фирма владее орната земя .... но цялото село стана мое, понеже тая фирма дето владее орната земя, не иска и една стотинка да инвестира в него ... Мисля да възстановя старата Кръчма в него... да идват моми и ергени от градчето и могат да спят за без пари в къщичките там, след лазерни вечерни забави!

99

Хасан

преди 7 месеца

Българите много говорите за футбол но що така не можете да го играете

98

Анонимен

преди 7 месеца

Долу футболистите играят на игрището, но феновете стоят горе на порутено и полу-разрушено не ремонтирано от времето на комунизма.

97

Анонимен

преди 7 месеца

Феновете на ЦСКА обявиха че ще блокират Орлов Мост в Петък, защото им е писнало да играят на порутен стадион.

96

СМЕХ....

преди 7 месеца

Ами, у кръчмите се решават всички спортни проблеми У нас-----ЗАТОВА И СПОРТА НИ Е ТАКЪВ....ХАХАХАААА....!!!

95

Прав е

преди 7 месеца

Това са на ГЕРБ далавери, само че те детска игра в сравнение на едрите мащаби с които пипат от ПП-ДБ. 9 000 000 000 за девет дни, далаверата с газа, с Лукойл - милиарди на ден - ГЕРБ боб да яде пред тия, новичките.

94

ВМЕСТО ДА РАЗДАВАТ..

преди 7 месеца

ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ НА ХОРАТА ЗА ДА СИ ПОВИШАТ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ----У БЪЛГАРИЯ, ТЕ СЕ РАЗДАВАТ НА "НАШИ ФИРМИ И ХОРА"!!!!....ПОСЛЕ ПИТАЙТЕ---"КЪДЕ Е КОРУПЦИЯТА"......ХАХАХААА

93

Анонимен

преди 7 месеца

Спомням си като една фирма дето произвежда пейки, започна така да усвоява пари, че не остана и една пътека незапълнена с пейки и за да минеш на друга пътека трябва да прескачаш през пейките!

92

Анонимен

преди 7 месеца

Да ама имаме и села, като моето, което има работещо училище, детска градина и старчески дом и сме без вода почти шест месеца в годината!Нито стадиони, нито подръжка на тротоарите , НИЩО!!!

91

Хюго Капет

преди 7 месеца

Еми да направят по-големи кръчми. Какви са тия кръчми с по 1-2 маси, дето не можеш да събереш отбор.

90

У България...

преди 7 месеца

...КРЪЧМАРСКИЯ СПОРТ, Е НАЙ- ДОБРЕ РАЗВИТ....ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ!!!

89

СМЕХ....

преди 7 месеца

АМИ, СТРОЙТЕ КРЪЧМИ, ЗА ДА СЕ НАПЪЛНЯТ СЕЛАТА , БЕ ПЕЙЗА. НИ......ХАХАХАААА...БОКСОВА СРЕЩА НА 4- РАКИИ, Е СТРАШЕН СЕИР.....!!!

88

Анонимен

преди 7 месеца

Младите хора са по чужбина .Изградиха се стадиони и спортни площадки в села с по 50-100 жители за бабите е дедовците само за да се усвоят / гепят / от нашите фирми едни пари.

87

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки ден бягам до гората, за да целуна Сърната и се връщам обратно. Тази пътека, която съм направил от спортно бягане, трябва Кокорчо да дайде и да започне и той да бяга по нея и да я оцени, колко струва, но без да целува Сърната, понеже може да го набоцка с Рогата!

86

нафърфорий

преди 7 месеца

"""""""Василев: Имаме села със стадиони, на които в кръчмата не можеш да събереш отбор""""""""""""""" ----------------------- В интерес на истината, в конкретнуту случай, Ококорчу е прав!!! Мутрътъ "переше" едни пари, строейки спортни съоръжения в полу обитаеми градчетъ от селски тип и направу у обезлюдени села и махали!!!! -)))))

85

Анонимен

преди 7 месеца

До 94 По-големи жендъри от спортните фенове нема. С естрогеновите цици от многото бира и затлъстяване от постоянно седене в кръчмата и пред телевизора, тотално са загубили приликата в рожденния си пол хахаха

84

Анонимен

преди 7 месеца

Единствените победи на булгейря на световно първенство са през 1994-та година няма смисъл да се инвестират пари във футбола по добре в други спортове

83

Оставка бе!

преди 7 месеца

Хахахаха кокорчо и Денко отвориха торбата с лъжите,два дена преди изборите ааахахахах