54

Анонимен

преди 10 месеца

'4000 години в османската империя'...честно, заливам се от смях. май от много агнешка лой ти се е омазнил пръста и натискаш повечко нули :)))

53

Анонимен

преди 10 месеца

ооо, не са 400 терористи от хамас - хамас е газа и газа е хамас. тези 2.1 млн 'цивилни' избраха хамас на избори, те са единствената управляваща партия там, парламент вече няма, защото си направиха халифат. не ми излизайте с теории, че 'някакви терористи' са кацнали случайно в газа от марс - не, те са родени, възпитани, отгледани там и са изцяло подкрепяни от местните. иначе за тези 2 седмици щеше да има поне 1 местен 'цивилен' да каже, че не подкрепя държане на заложници и терора.

52

Анонимен

преди 10 месеца

До Факт Сиктир отомански мераци, марш в анадола, неблагодарнико!

51

Анонимен

преди 10 месеца

До ,spas ли си или spam? LOL

50

Българин

преди 10 месеца

Абе, калкулаторке, смени батериите, че вече забиваш...Какво мерене на сили? Какъв военен конфликт? Каква война? Сблъсък на цивилизациите е това, сблъсък на ценности, сблъсък на 21-ви век с 7-ми век, демократични държави срещу ислямистки терористи. Надявам се, цивилизацията ни да победи, за да не се върнем в средновековието...

49

Анонимен

преди 10 месеца

мдаа. евреите имат свещена книга, която им обещава да владеят земите на израел, палестинците имат книга която им обещава да подчинят и владеят целия свят. от малки учат основно тези книги и се трепят като за последно, а някакви европейци с плюшени мечета посредничат при 'преговори'. щеше да е смехотворно, ако не беше жалко и тъжно.

48

,spas

преди 10 месеца

Заради 400 ,, терористи,,от Хамас,загинаха 10 000 цивилни! Аз ли съм зле със преценката или света си затваря очите !

47

Факт

преди 10 месеца

4000 години в Османската империя, между араби и евреи няма никакви проблеми! Както и при нас!

46

Public enemies

преди 10 месеца

Не става въпрос за Русия тук, ивицата Газа маса народ които няма особено занимание освен да се избива, малко затишие, следва ново изтребление и този момент настъпи отново.

45

Подобно на

преди 10 месеца

Русия, Украйна. Ядрена сила срещу въоръжена от НАТО групировка от наемници и Жени!!!

44

Анонимен

преди 10 месеца

До Не знам срещу кого са Хамас и Русия? Но първи започнаха!/ Ти явно на 07.10.2023 си се събудил от будна кома.

43

До талибан 1

преди 10 месеца

Много лъжеш!

42

Анонимен

преди 10 месеца

проблем на 4500 години няма как да се реши от сащ или белгия, дето са на 200 години. исмаил, първия син на аврам от египетската му слугиня хагар и баща на арабите, е изгонен от баща си заради провинения. после се ражда исак от законната му съпруга сара, баща на евреите и той наследява царството. исмаел отива на погребението на баща си и са зарича да отмъсти и да завладее царството; това се случва едва през 638 от н.е. от халиф умар, генерал на мухамед и наследник на армиите му.

41

До Андропов

преди 10 месеца

Не знам срещу кого са Хамас и Русия? Но първи започнаха!

40

Юрий Андропов

преди 10 месеца

Доста хора. Интересни личности - участвали в редица Военни операции , с висши военни чинове. Казаха ли го доста преди да бъде избран Байдън за Президент на САЩ?!?! Дойде ли конкретно той. Дойде ли представител на Демократите. Започват Локалните войни - Из цял свят! Е?!?! Започнаха ли? Всеки сам да си направи преценка на събитията - от последните години. Нещата са ясни. Но за интелигентни и разбиращи хора. Не за онези, гледащи поредната порция "Водещи новини" с отворена уста......

39

Анонимен

преди 10 месеца

устава на хамас, които всъщност са правителството на газа от 16 години нон-стоп, го има в интернет на доста езици. там няма и дума за 'палестинска държава' - напротив, пише, че ще се създаде халифат, ще се унищожи израел и земите, които мохамед отне от християните и евреите ще бъдат само за мюсюлмани. даже и египет не искат такива 'съседи', не се чудете, че сложиха картечари по границата си с газа.

38

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

тоя лодкаря от ДБ, дето сега ходи на Росенец да се отчита с кола на нСО дали знае как върви контранастъплението ?

37

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

и там не знаят как върви контранастъплението ? забравихте ли, че в руските украйнини има военна операция ? Питам, как върви контранастъплението - има ли инфо ?

36

Анонимен

преди 10 месеца

Нито ядрените бомби, нито страховитите танкове вършат някаква особена работа в условията на градска война на собствена територия. Единствените полезни съвременни оръжия там са умните бомби, дронове и авиация. И пак е сложно, защото при влизане в застроените части на Газа се биеш 1:1....На израелците ще им се наложи да приложат руската тактика от Бахмут и Авдеевка - артилерийско смилане от разстояние и после визане на терен за пълно унищожаване на противника.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Убити били над 2000 деца...ами оня ден на видео гледам кадъна заобиколена от 6...7 чаавета...Което означава че от 2,4 мил...мил и половина са деца...тевритория може да няма но пък деца...дал Господ...Там гумените шушлечета ги използват за балони а не по предназначение...