152

Анонимен

преди 7 месеца

Руснаци заложници в Газа няма.

151

Анонимен

преди 7 месеца

Новия ред с какво ще е? С мъни, или денги?

150

Анонимен

преди 7 месеца

Рашистите още за някакъв световен ред бълнуват. Може, ама без тях. Хем слаби, хем нямат акъл за 2 пари. Какви претенции за нещо може да имат, че като диктатора им се покаже от бункера и ще го пъхнат в затвора.

149

Анонимен

преди 7 месеца

Русия я изключиха от МОК! А Турция пуска Швеция в НАТО!

148

Анонимен

преди 7 месеца

Не е нужен нов световен ред, това бе мечтата на Путин, да унищожи демокрацията и да наложи примитивната си диктатура на света. На свободния свят, демокрацията е достатъчна, защото тя е отворена система, даваща възможност на хората да се развиват и да я доусъвършенстват. Но, руснаците никога не са имали демокрация и затова не я разбират. Диктаторът в Кремъл никога няма да бъде част от демократичния свят.

147

Солженицин

преди 7 месеца

, , Русия няма приятели! Тя има врагове или слуги!" Ние сме от вторите!

146

бай Пешо

преди 7 месеца

АМИ вие,руснаците ли ще въдворявате нов световен ред ?!Че ние го знаем вашият РЕД : пълно подчинение и пълна зависимост от РУСИЯ ! НЕ,благодарим !!!

145

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС или ще функционира, като една държава, или ще се разпадне! Но Путин няма да види това!

144

Анонимен

преди 7 месеца

Ако алтернативата на сегашния световен ред е "руский мир" се предпочинам сегашния

143

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Китай и Индия със жълтурската и тъмножълтурската си култура ще определят насоките на европейското развитие....по хубаво да не съм жив да видя това!

142

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 143. Русия вече не е суровинен придатък на ЕС , а на Китай. Това е много по зле за Русия. А смешката, че Русия е велика империя не я казвай на живо, че ще ти се смеят. Руската икономика е по малка от тая на Италия, а на глава от населението не са дори в първите 50 държави.

141

Анонимен

преди 7 месеца

Международното право определи Путин, като подсъдим и трябва да се предаде на съда в Хага!

140

Али

преди 7 месеца

Свърши старото идва новото Китай и Индия ! Ние сме дърти пътници във влака на историята !

139

Българин

преди 7 месеца

Ред, който се основавал на международното право, вика хаххахахахахаххахаха

138

Анонимен

преди 7 месеца

Както каза наскоро един сръбски свещеник: Сърбия и Русия - брат за брата, на небето Бог, на земята - Русия. Върху Сърбия се оказва огромен натиск да се присъедини към санкциите срещу Русия и да признае Косово, в замяна и обещават някога да я приемат в ЕС. Но сърбите никога няма да предадат родината си в Косово и Русия. Сърбите чакат Русия да завърши победоностно военната операция и Русия в пълен мащаб да се върне на балканите и миропорядъка на балканите да се промени. Русия пожелава на Сърбия да се държи, да не бърза, и всичко ще стане с времето си.

137

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС започват да осъзнават, че няма да победят Русия, все оше само подсъзнателно усещане. И от това стават още по-озлобени и жестоки.

136

българин

преди 7 месеца

що ми го натрапвате руския ред.-.. аз съм си у дома. На който му се иска руски ред да ходи при Путин в Сибир, окопите в Украйна и да рови кошовете.. да получава рубли за земеделие и бизнес.

135

Анонимен

преди 7 месеца

И до момента нито един съветски или руски историк не може да обясни логична причина за инвазията в Афганистан! Броя на руските убити войници е 15 хиляди, за 10 години, малък е! Но на цивилното убито население минималната цифра от руски източници е 1,5 милиона, други дават и по големи данни! Няма никакъв смисъл, това е руския имперски рефлекс да се напада! Като се изключат Горбачов и Елцин, те нямат и 10 години в историята си без да са почнали война!

134

Ром'с

преди 7 месеца

Много лошо поднасяне изказването на Песков за американското господство..но не ми се пише точно какво е казал Песков,но ..Ако се прочете оригинала е друг смисъла,но Днес е проамерикански сайт,тъй че ...и те трябва хляб с масло да хапват..

133

123

преди 7 месеца

Проблема на Русия е, че вече не е световен фактор. Путин не е *** и му е ясно, че Русия е изостанала с десетилетия от САЩ, ЕС и дори Китай. Тъй като времето на нефта като енергия изтича, късака игра вабанк и се наака. Войната му зацикли, изнудването чрез Газпром не даде резултат, на света вече не му пука за руския петрол. Сега ще пробва да разшири войната. Китай като по умни няма да нападнат Тайван. Дали ще пламне Близкия Изток ще видим и му остава Косово. Нов ред ще градят САЩ, ЕС и Китай.