23

АнтиЗомби

преди 7 месеца

Това което се случва е специална операция на една фракция която иска да върне света под старозаветни правила, за да се изпълняват човешки жертвоприношения и половината свят да се вкара в демонична реалност. Не си мислете, че Путин се опитва да върне СССР, погледнете много по назад, вижте какво прави заедно с другите държави от оста на злото (Axis of evil) и ще разберете, че се опитват да отклонят пътят на коприната и да възстановят Хазарският каганат.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Масовото изтребление на еврейската сгганн е неизбежно и наложително. Не се поддавайте на измишльотини, дето ни учеха по училища и ни налагат по масовите медии, които както може би предполагате, се контролират от евреите, колко са изстрадали евреите през историята. Евреите са в основата на всички проблеми пред човечеството. Четете и проучвайте евреите и тяхната идеология, как гледат на не-евреите (гойите) - зъркелите ви ще се изцъклят от отврат към това племе прокажено еврейско!!

21

Истина

преди 7 месеца

Палестинците са ислямски арабски терористи членове на терористични групи като ООП Хамас Фетах Джихад ИДИЛ, Хизбула и др. чийто престъпен съюз Палестинска автономия, незаконни окупатори на 80% от малката земя на Израел ислямските араби като Палестинци и Йорданци незаконно са окупирали анексирали тероризират с дяволски цели да ограбят и унищожат Божията свят народ и земя Израел, която нагло са пожелали макар че имат 23 арабски от 54 мюсюлмански държави и нямат право на земята на Израел след1948

20

Анонимен

преди 7 месеца

До 20ГЕНЕТИЧНО ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ХАЗАРИ .... СА ТОЛКОВА ЕВРЕИ .... КОЛКОТО ПОМАЦИТЕ ТУРЦИ .////Това е така, но юдаизма смила всичко което е поклоник на тази вяра и го нарича евреи. Така е било и в древноста от тогава има чернокожи евреи. Преди 200 години пък се появиха и евреи в Китай, разбира се жълтурковци.

19

Анонимен

преди 7 месеца

А па ния сбирааме капачки за кювьози...явно сме по-зле и от сектора Газа.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Не давате нищо за протестите по света в подкрепа на Палестина, Посолството ли забранява? В момента в Брюксел са хиляди протестиращите. Вчера в Дъблин, Рим, Бирмингам, Дюселдорф, в Лондон по данни на полицията повече от 100 000 са били протестиращите.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Израелския национализъм е същия като идеологията на нацистка Германия. Защо? За нацистите германците бяха най висшата арийска раса и всички останали които не са германци бяха по низсши от тях. Същото се отнася и за цилнкстката идеология. Според концепцията на Израел (не всички евреи) но според тяхното вярване те са "избрания народ" и всички които не са евреи са по низсши. Това е техния национализъм. Не е подобен на нашия национализъм. Няма как да си равен на тях ако не си роден евреин. При нас и при повечето народи не е така. За Бога, ние имаме загинали арменци дори гърци в освободителната ни

16

Анонимен

преди 7 месеца

До 14Бебета в кувьози, умиращи защото израелците спрели тока////А,защо Ивицата не внася ток от Египет, защо болниците нямат генератори?Израел е във война с Газа, започната от Газа.нормално е да се спрат всязкакви връзки. Арабите, защо не са помислили, че Израел,ще ги блокира започнат ли война с евреите? Сега да не реват, да са мислили овреме!

15

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕНЕТИЧНО ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ХАЗАРИ .... СА ТОЛКОВА ЕВРЕИ .... КОЛКОТО ПОМАЦИТЕ ТУРЦИ ... КАКЪВ ЕВРЕИН МОЖЕ ДА БЪДЕ АНАТОЛИ ЧУБАЙС КОЙТО КАТО ИЗБЯГА В ИЗРАЕЛ СИ СМЕНИ ИМЕТО НА МУШЕ ИЗРАЕЛОВИЧ :.))

14

Анонимен

преди 7 месеца

Палестина живеят араби юдеи и араби мюсюлмани. Християните са малко. На арабите юдеи наречени евреи им създават държава, а арабите мюсюлмани започват да ги гонят от местата които живеят. Най-големият проблем е когато почват да заселват ашкенази, хазари юдеи, които са АБСОЛЮТНО различен народ нямащ нищо общо със земите в Палестина. Е как да няма конфликт?

13

Анонимен

преди 7 месеца

Германският военен министър трябваше утре да започне обиколка в Западните Балкани, но отлага посещението си заради напрегнатата ситуация в Газа, точно така беше формулирно официалното съобщение, четох го по други медии. Да няма някаква предварителна информация за разширяване на конфликта? Вчера американците предупредиха гражданите си да напуснат Ливан незабавно.

12

Айде и Граматичната

преди 7 месеца

Полиция на ЮдеюМасоните е тука - Бебета Умират, те за Правописа се Загрижили!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Думата е "кувьоз" , но списвачите са гола вода😁😁

10

Много Прогледнаха

преди 7 месеца

и вече знаят, че всичко което са ги Учили за ВСВ е Една Голяма Лъжа! Светът бавно, но сигурно почва да разбира Истината!!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Бебета в кувьози, умиращи защото израелците спрели тока на болниците. Ако така се печели, скоро ги чака АДА.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Невиждана, чудовищна постъпка на арабете използват като заложници бебета, които трябваше първи да са напуснали Ивицата.

7

Умен

преди 7 месеца

Няма проблем за демокрациите щом умират гладни и жадни.Проблем е ако умират в газови камери.Двуличници.Жестокостта ражда жестокост.Хамас никога няма да бъде победен.

6

АнонимеН

преди 7 месеца

ИСРАЕЛ ОБЯВИ, ЧЕ ДО МОМЕНТА 1 МИЛИОН ДУШИ ОТ ИВИЦАТА ГАЗА СА НАПУСНАЛИ ДОМОВЕТЕ СИ КАТО ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА НАПУСНАЛИ ПРЕДЕЛИТЕ НА ИВИЦАТА ГАЗА! ЗАСЕГА ИСРАЕЛ Е ДОВОЛЕН И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С БОМБЕНЕТО !

5

Фифо

преди 7 месеца

Леле, тия се плодят като комари...

4

Анонимен

преди 7 месеца

Газа е град под обсада. Горките хора, ни храна, ни вода. Първи ,естествено загиват най-слабите и най-малките.