226

Безимен.

преди 7 месеца

Ми така де , само за министерството на финансите и за депутатите има пари! Останалите са за местните избори вече похарчени.

225

Анонимен

преди 7 месеца

Идват избори, резнете му партията от мошеници на изборите! Каквото повикало, такова отвърнало.

224

Анонимен

преди 7 месеца

Следващата неделя всички за Деян Николов!

223

Анонимен

преди 7 месеца

1. Инвалидите чакат с месеци за подновяване на ТЕЛК-овете, без пенсии. 2. Всички останали пенсионери без добавки. 3. За култура 0,4% (голяма част от артистите ни ще духнат да мият чинии из юръп-а, че са млади хора и семейства имат. 4. Клатят се много яко енергетици и миньори, заради 20-30 човека, които ще приберат "компенсациите" и ще покрият обработваема земя с фотоволтоваци, цели региони ще опустеят. 5. Подаряваме аец-реактори на Украйна...Или гласуваме срещу тези ***, или ядем дебелия.

222

Ром"с

преди 7 месеца

Те и тъй им плащат добре ,не им трябва добавки.

221

Изборите не са шанс

преди 7 месеца

за разплата на пенсионерите,защото когото и да изберат(дори да не гласуват или да не харесват никого),това няма да промени нищо,освен имената на яхналите народа и народната хранилка.Няма светлина,системата е порочна и няма да доведе до заслужена достойна почивка на пенсионерите,при тези ненаситни лакоми млади хищници,дерящи и късащи от народа.Уви!

220

Важното е да има

преди 7 месеца

коледни и новогодишни бонуси за най-красивата,умна и способна част от българския народ-неговите управници и добре хранената политико-партийна система.Само едно не мога да разбера-защо,като имаме толкова могъщи капацитети в политическото управление на държавата,които гледаме отлично,съдейки по материалното им състояние,сме толкова жалки и нещастни,постоянно пследни по ниво на живота и няма малка радост за хората,пред които предстои само вечността?А-а,сигурно защото има за споменатите по-горе.

219

Анонимен

преди 7 месеца

Единствения шанс на пенсионерите са изборите.От тях зависи кой кого ще резне

218

Анонимен

преди 7 месеца

Питам се кой в НС работи за българите?

217

Анонимен

преди 7 месеца

Ние ще ви резнем на изборите

216

Анонимен

преди 7 месеца

Заритахте пенсионерите на ония свят всичко им вземахте безсрамници

215

Анонимен

преди 7 месеца

Евала пич. Ти си върха. Що да м даваме, те така или иначе ще мрът

214

Анонимен

преди 7 месеца

До НАД 2 МИЛИОНА РОМИ 251 Те отдавна емигрираха. Няма вече 2 млн. р оми. Цяла Бг е 5 млн. население.

213

Анонимен

преди 7 месеца

Надуха заплатите на държавните xpaнтyтнuци и пари за пенсионерите няма. Винаги пенсионерите са изpитaните. Браво, бе! Yгoиха се с власт и пари ПП/ДБ, ГЕРБ ги пoквapиха и заедно изpитaxа пенсионерите. Добре, че го казаха преди изборите, че да знаем за кого да гласуваме.

212

Крайно...

преди 7 месеца

...неприятно човече!

211

икономист

преди 7 месеца

Проблемът са точно тия 4млрд., които и в бъдеще ще отиват за отбрана. А само от това перо според мен, могат да се вземат допълнително средства за социални разходи.

210

Реалист

преди 7 месеца

Какви пенсионери бе, *** има за Украйна и Посолството е доволно!

209

хихо

преди 7 месеца

Иска да ги намали. Интересна стратегия.

208

Хмм...

преди 7 месеца

Кокоре, я си кажи Пеевски ли забрани да има Коледни за пенсионерите? Защото и на бебета е ясно, че той е и премиер и финансист и конституционалист и....с други думи, той е беят дето коли и беси в територията!

207

Конникът без глава

преди 7 месеца

Не ми е ясно кой го набута тоя във властта.Канадеца и той кацна някъде от небесата.Зелените Чорапи носи вина за тия нахалници.