124

Ахахахаха

преди 8 месеца

Като погледнеш процентите - страшна работа! Като погледнеш бройките - колкото продадените нови коли в малък град в Германия.....

123

Анонимен 11

преди 8 месеца

128 прекрасен коментар,а ръста си дължи на ония български" така наречени бизнесмени",които не плащат никакви данъци,осигуровки,изобщо нищо,те си купуват нови коли,а 85% от народа е стигнал до просешкатояга,а идва зима.

122

Анонимен

преди 8 месеца

Карам кола от 1960 година .Мустанг шелби , не ме срам че карам стара кола и няма да я сменям .

121

Така че тия

преди 8 месеца

Класации и заглавия що не си ги зав реге в газа

120

И ние обикновенните

преди 8 месеца

Българи караме скъпи коли стари гроба Сали и опасни ама за нас са скъпи щото с тия заплати да се спестява е почти невазможно с много лишения!

119

Повръща ми се

преди 8 месеца

От тоя държава!Срам ме е че съм българин!

118

Осемте джуджета

преди 8 месеца

Също карат скъпи коли

117

Шефа ви който

преди 8 месеца

Ви ощетява с заплащането също кара скъпи коли

116

ФерматаНаЖивотните

преди 8 месеца

И лихварите карат скъпи коли тия с дрогата карат скъпи коли елитните простит ки карат скъпи коли българските *** като тия които бяха водили разни хора в Дания да работят и ги бяха пре е Бали също карат скъпи коли бялата мафия кара скъпи коли тия които изсичат горите карат скъпи коли корумпираните полюционери карат скъпи коли купените *** карат скъпи коли ДДС измамниците карат скъпи коли и всички червени Дс милионери с куфарчета карат скъпи коли.

115

Ами бок луците

преди 8 месеца

Зърнари които рекетират държавата взимат субсидии от ЕС и ползват забранени от ЕС пестициди да им излиза по евтино.Как няма да карат скъпи коли те ощетяват народа с милиарди.Както и всеки корумпиран чиновник.

114

КаскетЯ

преди 8 месеца

Ами имат денги хората ве, откакто отидоха гастарбайтери в матушката Рассия все ламборджинита и мейбахове купуват !Венцеремос значи!

113

Гледайте

преди 8 месеца

Митницата от Ада видео на Цанов за митницата да нидите как се копуват скъпи коли в БГ.

112

Скъпите Коли

преди 8 месеца

За по 300000 са на корумпирани чИнгета или ги карат крадци и мутри ограбващи народа

111

Навсякъде

преди 8 месеца

Където е имало комунистическа окупация държавата е гадна мизерна хората бедни смачкани лошото е че останахме такива лузъри само Беларус Куреята на оня дебелия гей и ние които още сме под слсомунистическо ДС робство не официално разбира се.

110

Анонимен

преди 8 месеца

А зърнарите са мултимионери.Така са се ояли, че години наред могат да живеят без да продават продукция, а дори и без да сеят

109

Анонимен

преди 8 месеца

Много хора са бедни, за сметка на крадливите депутати, строители, чорбаджии и бизнесмутри.Само от една кооперация сграда строителят става милионер.

108

Долните джамби

преди 8 месеца

От Дупница Горубляне и други внесоха бок лука на Европа кори от немските и други автоморги и тук ни ги продават за е баси парите тия гробарни ци моята кола е *** купен от тях смених и двигателя и какво ли не още а тя се разпада с скоростта на светлината.Направо ми иде да я хвърля от виадукта на Хемус вече ама заедно с м1ршата която ви я продаде в багажника.Мухаха

107

АНОНИМЕН

преди 8 месеца

Има и друго. Маса фирми и физически лица купуват на лизинг, плашат известно време, връщат и нов лизинг. На практика не са изплатили новата кола, а получават друга, която пак се води покупка на нова кола. Всичко е лъжа и изкривена статистика, за да внушат на българина колко е добре и забогатял. Ми то си има статистика къде сме дор ии спрямо Румъния.

106

Всички скъпи коли

преди 8 месеца

Са регистрирани на фирма

105

Нова кола

преди 8 месеца

До 50 000 лв може някакви работещи хора да си купят с кредит но коли над 50 000. Се копуват само с корупция злоупотреби източвате та ДДС и тн