23

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов...Българинът все още си мисли , че това което му ''обещават'' вече 34г., ще стане ''ПО-БОГАТ'' ... Практиката е на друго мнение , ---вечните *** си оставаме !!!Пари само за бежанците и за НАТО !

22

Христо Христов

преди 7 месеца

До аха/21 "Чака ни голям хей, ако продължаваме да го даваме така овчо." - и как ще го давате като сте про'с'таци? И не обиждай овцете - даже те имат повече акъл от гласуващите за ЕС. ПП. Той Тиквата ВИ го каза лани, нали?!

21

Анонимен

преди 7 месеца

ами трайте ги още бре - казаха ви че няма да имате проблем като цените станат по 2 и 3 - търговци на ток - ще ви го носят в туби- за да търгуваш с ток трябва да си изградил собствена мрежа - а тия ще ползват мрежата построена още от дядовците ви която е ваша- и ще трупат милиончета благодарение на глупоста ви

20

Христо Христов

преди 7 месеца

До Евгени/17 "че народа ще излезне и ще ги провисне по площадите ." - да бе, да. Полицията затова си купиха нови палки, за да на6иват ум в главите на такива като теб, дет си мислят, че имало народ...

19

аха

преди 7 месеца

Те точно същото мрънкаха и когато "либерализираха" пазара за небитовите потребители. Но се видя какво стана. Чака ни голям хей, ако продължаваме да го даваме така овчо. Сглобкадчиите нямат спирачки, само лобут ги оправя.

18

До 9

преди 7 месеца

Баце изобщо не им е набрал. Та те го изпраха напълно, цирка е за пред народа имаме те си разпределиха баницата много добре. ПП-ДБ активно си го изпраха. Гласуваха в парламента да не може да се обжалват пред съд постановленията за прекратяване на производства по корупционни престъпления. Това беше гласувано целенасочено, за да не може някой да обжалва #Барселонагейт, което реформираната им прокуратура прекрати.

17

Христо Христов

преди 7 месеца

какво ревете, про'с'таци неграмотни? ВИЕ гласувате за ЕС!

16

Евгени

преди 7 месеца

Тази *** не си прави сметката , че народа ще излезне и ще ги провисне по площадите . В първият момент , в който дойдат значително по големи сметки и всички сме на улицата , но няма да има милост за предтаелите на народа , тогава няма да има преговори .

15

Анонимен

преди 7 месеца

И какво казваШЕ Хенри Кисинджър:''Не е важно какво е вярно , а какво се възприема като ''истина''...

14

Христо Христов

преди 7 месеца

"Има редица домакинства, които имат възможност да си плащат реалните цени, така че ще бъдат подпомагани само уязвимите." - Браво! 85% у нас гласуват за ЕС, за да са бедни и висят на врата на работешите кадърни.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Под свобеден пазар да се разбира в пъти по скъпо. Нито е свободен, нито е пазар. Просто курдисват едни търговци между производителя, доставчика и крайния клиент и цените тройни. На който не му харесва на да иде на съседната тараба дето цената е същата. От някъде трябва да избиват парите за високите заплати на роднините на политици назначени по тези фирми с цел политиците да си затварят очите за мошеничествата им

12

Анонимен

преди 7 месеца

Цели 33 години разни политици все ни убеждават, че няма да има риск от нищо в прехода. Но рисковите започнаха, няма реална икономика, няма заводи, няма работа, няма стандарт на живота както преди , младите напуснаха страната, разсипията е във всичко но няма риск. Да няма да управляващите, но за народа.....

11

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен--8 То пък някой им вярва !

10

Троти Тротинетката

преди 7 месеца

Скоро ще стане толкова екологично скъпо че всички заживеем на тъмно, на студено, огън също ще забранено заради фините прахови частици, които Европския Союз контролира. Така че ще сме по-зле от пещерните хора дето са си палили огньове. За превоз всички ще бъдем пеша или на тротинетки. Електрически коли няма да вървят заради високите цени и режима на тока който ще бъде лукс. Така че почти всички ще бутаме тротинетки и предалитее на колелото.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Баце им е набрал доста на пп-Дб , и намирисва , на нови избори , въпреки нежеланието на посолството !

8

Анонимен

преди 7 месеца

Абе стига глупости, бе!!! Нямало риск. Миналата година цената на борсата беше между 40 и 80 ст/квч, при 20 ст/квч на регулирания пазат. Т.е. токът на либералния пазар може в моменти на повишено търсене да скочи 2, 4 или дори повече пъти. И тъй като няма регулация и цените се определят от борсата, никой не може да гарантира, че цената ще е "почти" същата!!! Стига вече медиите сте говорили простотии и седнете да прочетете малко как работи пазара!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 7 месеца

За да смятаме по-бързо , някой има ли спомени , управляващите ни до сега и политиците ни , да са казвали ИСТИНИ НЯКОГА ???

6

Анонимен

преди 7 месеца

То нямаше риск и за ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА , амЪ ....

5

мдаа

преди 7 месеца

Като знам как се случват нещата у нас, съм почти сигурен, че цените ще се повишат и то с доста.

4

Евро-либераст

преди 7 месеца

Спокойно това звучи като следното не се безпокойте българи от първите няколко пъти не се става хомосексуалист по-нататък се свиква. Важното да почнете и опитате за начало.