190

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Нормално. Те хората не са слепи. Виждат, че България се управлява от супер корумпирани политици, единия е дори в списъка на САЩ за най корумпирани хора по света. Винету, Киру Украинеца и Делян Магнитски. Хора, България се управлява от човек посочен като опасно корумпиран по закона Магнитски. Как очаквате при това положение да влезете в Шенген? Луди ли сте?

189

българин

преди 7 месеца

Защо се учудвате?Такива сме-банкянския павиан и шиши пак решават какво да става в държавата.И защо?Защото сме толкома НЕУМНИ/пиша тази дума защото ако напиша истинската дума,ще я изтрият/,че не като избиратели даваме гласа си крадливи,нагли,корумпирани хора.Съдебна система-обслужваща корумпираните политици,държавни учреждение-нищоправещи,крадат се парични фондове.У нас има вече латифундисти.Просто ни виждат,че за нищо не ставаме.За съжаление.

188

Ще има ден

преди 7 месеца

Тия на господари ни се правят. Не ви искам Шенгена, искам си суверинитета и независимостта на България. ЕС не е съюз на партньори , а на господари и слуги. Време е за независимост, време е за реформиране на ЕС. Видяхме ги без лошата Русия как икономиките им взеха да пушат като 20 годишно БМВ. А нас ни точат само като ресурси. Защо холандски домати може , а български не може? Искат Ротердамското пристанище да запази контрола за внос в Европа.

187

Анонимен

преди 7 месеца

Ане колко още шамари трябва да изядем, и колко още ни трябва да разберем, че за тези *** сме втора ръка хора?!

186

Анонимен

преди 7 месеца

Ние не сме за ЕС, вкараха ни да ни пробутват отровните си си храни на двойни цени и да ни крадат умните глави по-лесно, бонус ликвидиране на енергетика, земеделие и всичко!

185

Тия са неква секта..

преди 7 месеца

Тия ПП фенки са неква секта баце ти му обясняваш факта ,че месец и нещо преди гласуването за Шенген да налагаш висока такса от 10 Е на единица газ за транзит на Унгария -членка в Шенген от 2007г. ,която и без това се бори с високата инфлация и чекаш да гласува за тебе, ако не сектанско е аматьорско .В смисъл в реалния живот нема такъв филм манячки...

184

Копейкин

преди 7 месеца

Трябва да приемем новите руски ценности - високи нива на водка, корупция до безкраен предел и война срещу всички.

183

анонимен

преди 7 месеца

шенген - през крив макарон! сега и унгария ще ни сложи контра заради високите такси на газа, изобщо...здравейте европейски "ценности"! от ак-ъла си патят наште песоглавци!

182

Ескобар

преди 7 месеца

Не сме дорасли за Шенген. Та ние треватa още не сме легализирали. Затова ни режат щото като влезнем в Шенген ще почнем да им обясняваме че тревтатa е вредна а тя всъщност е полезна.

181

д

преди 7 месеца

Време е да *** ние нарколандия, почвайте да им играете накриво, това са арогантни прасета които си мислят че са повече от нас..

180

Русия

преди 7 месеца

Наркодържавата

179

Нафърфорий

преди 7 месеца

Същите бо///луци бяха и против членството ни в ЕС!!! Старите фашисти облика си менят, но фашистката си същност - Не!!!!!

178

Алекс

преди 7 месеца

С Продажни Перачи/ПП/ не става.

177

Падаря

преди 7 месеца

С тия аматьори е по-вероятно да влезем като част във Великобритания (което няма да е зле де) отколкото в Шенген...

176

Мега злета са теа

преди 7 месеца

Тия ПП са мега аматьори и Бойко само им геледа сеира . Денков не можа да изчака 45 дена до гласуването ,а от сега си направи още един отрицателен вот в лицето на Унгария като им вдигна рязко таксите за транзит за газа...

175

Шишо

преди 7 месеца

Не знаех, че в България има работещо правораздаване. Опазването на границата също е на "високо" ниво. И двете неща трябва да се подобрят, но не заради Шенген, а за самите нас.

174

Каракольо

преди 7 месеца

Холандия е най -яката страна в света .

173

anom

преди 7 месеца

hubavata novina e che sled 2030 godina nikakva zemia ili nider landia shte e pod voda i za zhivot na balkanite shte e s odriazani krile .

172

Оррбан

преди 7 месеца

Унгария ще ни налага вето до откат рекетираме ги на трабата ...

171

Коджабашев.

преди 7 месеца

Петков и Василев с щайга чушки под рамо на Капитан Андреево с месеци пискаха по всички медии : "България трови цяла Еврзопааа!" И като махнаха лабораторията на арменчето и карат пробите чак в София разликата във върнатите количества е около 20 тона което е нищо! Дане говорим за стутичите донуси на ПП към ЕС за корупция с доказателства: статрии от фейсбук и гугъл-някой поръчкови... Дори и да е така имаме суи вътрешни лостове няма нужда да доносничиш и злепоставяш цялата държава заради постове и $