17

Гадното джудже Зе

преди 8 месеца

Ей съвсем изчезнаха новините за укрите.Зельо го няма никакъв,контрата замръзна а украинките в Европа повечето започнаха да се занимават с най древната професия.Какво става с Украйна.Май нещо не вървят нещата и помощите понамаляха.Май ще ядат дебелия накрая.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Ударът по баптистката болница в Газа е трагедия и хуманитарна катастрофа. Чакаме позицията на ООН. Русия и ОАЕ искат открито заседание на Съвета за Сигурност.

15

До 28

преди 8 месеца

Ти разбираш ли какво се говори. НЯМА кратер от падаща ракета. Колите на паркинга са разбутани встрани и изгорели. Но няма кратер на земята.Ако това беше ракета на Израел, каквите хамас нямат, там щяха да изпопадат сградите. Ракетите на хамас се задвижват със захар и взривното вещество е калиев нитрат.

14

Някой

преди 8 месеца

Жертвите са над 800 от болницата.Израел са свалили клипа,който уж уличавале Ислямски Джихад в удара,но от BBC са проверили записа и е имало 30 мин разлика в манипулирания запис..

13

Анонимен

преди 8 месеца

Двора на болницата е ударен, а не самата болница, въпреки че и по нея има разрушения. В двора е бил пълен с бежанци, които са мислели мястото за сигурно, жертвите са 471 човека.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Болницата в Газа е взривена от неуспешно излетяла ракета на хамас от паркинга на болницата.Там няма кратер. Затова не е ракета дошла от въздуха.

11

Пенсионер

преди 8 месеца

Израел да се съгласи и след 24 часа да ги почнат , както си знаят. До тогава членовете на Хамас ще се разбягат като пилци. Те постигнаха целта си. Разбуниха района, да започне война от арабския свят срещу Израел.Ивицата Газа трябва да се анексира от Израел, по модела на Путин.

10

Анонимен Алкохолик

преди 8 месеца

Защо просто терористите не идат към границата с Израел и да воюват с тях? Нали все пак това искаха, или е по-лесно да убиеш жени имдежа, да всемешмзаложници и да се скриеш зад собственото си население или да даваш акъл от друга държава. В момента Хамас убиват палестинците. Идете към границата и воювайте

9

Бай Дрън

преди 8 месеца

Щрано си се събудил. Визитация ли имате в лудницаа?

8

Анонимен

преди 8 месеца

А бе не разчитайте много и на Тръмп, защото когато беше президент той обяви, че САЩ признава целият град Ерусалим за столица на Израел, а не както е сега - Източен и Западен, поделен между палестинците и евреите. Тръмп заповда и да бъде бомбардирана Сирия, която се бореше с ИД, защото дъщеря му Иванка била видяла кадри на ранени деца и ревала, това забравихте ли го? Тръмп е страшен лъжен и двуличник и Путин много ще сгреши, ако бави СВО в Украйна, както се говори, докато се върнел Тръмп на власт

7

Анонимен

преди 8 месеца

Снощи прекратяване на огъня в Газа беше поискано във Вашингтон от събрали се пред Конгреса много граждани, даже бяха влезли и вътре в сградата и насядали по пода. Интересното беше, че част от тях бяха с еврейски шапчици, имаше и много полиция и арестувани. Не знам нашите надупени медии дали ще отразят този протест.

6

до 13

преди 8 месеца

откога пък и евреите ти станаха братя? сигурно и украинските бандити са ти братчеди?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Мисля си,ако затворниците обещаят,че повече няма да крадат дали ще ги освободят?

4

Хмм

преди 8 месеца

Тия май напълниха гащите. Кога влизахте с ракети и стреляхте по-всичко що хвърля сянка, независимо дали беше на 2 месеца или 90 години не реваха ама сега примирие искат.... Сега с вашите камъни по вашата глава и нещо не ви хареса? Хамас кво очакваха? Цветя и рози? Да ги махат от света и да се кротнат за следващите 30 години

3

Анонимен

преди 8 месеца

"Нападението трябва да спре", каза лидер на Хамас. Той не каза 24-часово примирие.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Тази новина не е от днес и не става дума за 24-часово примирие, а за прекратяване на огъня по болниците, по мирните жители на Газа.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Не, отрежи им главите на всички терористи. Заложниците така или иначе са пътници.