71

Astoren

преди 11 месеца

Ако прехраната на семейството ми не зависеше от мен щях да се запиша.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Вижте пумачиата коментирали тук как се издават че не са БългариСърбите трябвало да биват избивани заради кланетата във сребреница. Че нас Българите какво на интерсува. Хазарчето Ром Сорос как ни измени Историята и забрани да се учи, за кланетата във Стара и нова Загора от еничари наети от отоманите

69

Dodo

преди 11 месеца

До Българина - ти наистина ли вярваш в това което си написал?

68

.!.

преди 11 месеца

еми аз от кога го редим тука! ама айде бря продажната путинофилия, ко чакате бря! матушката ви рашистан гори! бегайте там да я спасявате! пък и нали според вас продажни путинофили и северна корея и рашистан било рая! ами бегайте в рая бря! ко ми ЛЪЖЕТЕ и лаете от тука! така хем вие ще си спасявате родината рашистан хем ще оставите нас бедняците тука да се мъчим! ама на не ходите бря! ами от тука ми лаете и лъжете!

67

Анонимен

преди 11 месеца

Турция и сега може да ви размаже ако поиска, и нито Русия, нито САЩ ще ви спасят.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Значи като се запишеш във френският легион и отидеш да се биеш тук таме няма проблем щото легионът е законен така да се каже,ама като се биеш за руската армия изведнъж се нарушават един куп закони и ще те съдят

65

Анонимен

преди 11 месеца

Както каза наскоро един сръбски свещеник: Сърбия и Русия - брат за брата, на небето Бог, на земята - Русия. Върху Сърбия се оказва огромен натиск да се присъедини към санкциите срещу Русия и да признае Косово, в замяна и обещават някога да я приемат в ЕС. Но сърбите никога няма да предадат родината си в Косово и Русия. Сърбите чакат Русия да завърши победоностно военната операция и Русия в пълен мащаб да се върне на балканите и миропорядъка на балканите да се промени. Русия пожелава на Сърбия да се държи, да не бърза, и всичко ще стане с времето си.

64

Весел

преди 11 месеца

То не са сърби, севернокорейци, чеченци....ама къде са руснаците?!!?...остава да дойдат и китайците...и ще превземат европа...и ще станем едно голямо комунистическо семейство.

63

Прокопи

преди 11 месеца

Има няколко десетки руснаци в РДК и още толкова в ЛСР които се бият на страната на Украйна. И какво като има сърби които пък се бият а русия? Между другото наемничеството в Сърбия е забранено и ако ги хванат ще ги съдят.

62

Камбуров

преди 11 месеца

Сърбите са подли, ние няма да забравим 1885та, а какви са им отношенията с русия нас не ни брига въобще.

61

Людовиков

преди 11 месеца

Китайците продават на двойни цени китайски коли с марка москвич и руснаците са много горди, но не всички а само тези по селата които хабер си нямат от света.

60

До до 74

преди 11 месеца

Много хора са обмисляли дали да си вземат нова руска кола или 10 годишна западна. 99% са сметанли че е по-добре стара западна кола. Защо ли, след като цената е една и съща?

59

Анонимен

преди 11 месеца

Мен друго ми е чудно що няма Българи да се бият за "правилната" кауза а си изразяват агресията само по форумите

58

Минко

преди 11 месеца

Да,сърбите искат да се бият,но в Украйна,за нещо,което ние вече нямаме! Справедливост,Вяра,Надежда и Преданост!

57

анонимен келеш

преди 11 месеца

До сигурно!500К трупа:):):)

56

е па

преди 11 месеца

щот са бедни и пpoсти.

55

Шавалиев

преди 11 месеца

Да искат да искат, колко да искат? То родните друзя не искат да се бият за русия, а някой и друг сръбски наемник може и да иска.

54

сигурно!

преди 11 месеца

каквото и да си дрънкаме тука - едно е сигурно - Русия ще си върне украйната земя, защото от векове е руска територия! с цената на всичко!

53

Западняк

преди 11 месеца

До 72. Естествено, че имам хиляди копчета от запада. И нито едно руско. А ти, съветски цър вул, какво руско имаш около теб - кола, телефон, телевизор, мебели, дрехи? Какво? Или може би жена ти - хи-хи-хи.

52

Реалист

преди 11 месеца

И двете.