9

Анонимен

преди 7 месеца

"Изтъкват се всякакви примери за възникващи поради това проблеми - ако например служителят замине в чужбина, това влече друг тип данъчно облагане и осигуряване." Според европейският закон, плащаш данъците в странта, в която си прекарал поне 183 дена от годината. Освен ако работодателят ти не те праща на командировка в чужда страна, няма особено значение. А ако со някоя калонка, дето фърчи из Дубай и Ахрика, хич да не то пука. Данъка е 0% защото никой не ти го търси.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да ми платят ремонта както и тока, дори и наема иначе напускам!

7

Таня

преди 7 месеца

Показах лично на шефа хоум офиса си и той ми каза да си търся нова работа в brazzers

6

Анонимен

преди 7 месеца

"Работодателят ще носи по-малко отговорност, когато човек работи от вкъщи и не спазва предписаните му правила и норми за здравословни и безопасни условия на труд. " - Псвен ако нямам леарна в гаража, каква е тая глупост? 99% пт дистнацията е стол и компютър ... Останалото е стол, компютър и нешо друго.

5

Анонимен

преди 7 месеца

"Работа от къща в планината- рай. " - Ех да можехне и ние да сме толкова простивати, че това, да сме на хижа из витошките хълмчета, да ну радваше така ...

4

Анонимен

преди 7 месеца

Не, не и не ...

3

важното е

преди 7 месеца

кукошките да са щастливи, де кацалка, де чесало за клюна и т.н.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Поредните тъпизми от хора живеещи десетки години в миналото !

1

Анонимен

преди 7 месеца

Положителните неща от Ковид! Никога повече офис, освен да се видим с колегите за обяд и да си поприказваме. Работа от къща в планината- рай. Работа от апартамента в София- рай. Работа от морето или от планината. Кеф! Вече, ако сте бачкатор черноработник, ваш си проблем.