154

Анонимен

преди 8 месеца

Добре , че като се женихме навремето и двамата нямахме пари .Ако трябваше да се женя сега , никога нямаше да го направя .Днешните жени са направо ужас и като станат на 40 се вайкат защо са сами ............

153

158

преди 8 месеца

Защо получих минус? Унгария е на път, да стане първата Еврпейска страна с положителен ръст на населението, благодарение на множестовот програми за пдокрепа! Не ми казвайте, че това е "зло"!

152

Анонимен

преди 8 месеца

Спокойно бе хора , да ви разкажа ли как се идържа студент , квартира , семестър , джобни .Ако не съм се гътнал докато завърши , може и да живея .

151

Анонимен

преди 8 месеца

Василев....С такива като тебе , подкрепящи Борисоф и грабливата шайка , България ще продължава да се топи.Не иска стратегия.Иска затвор за провинилите се политици.Сттатегията е, повече вкарани на топло бивши министри и пишман политици.Кскто е. в Румъния.Вземрте пример от Румъния.Ясна и точна позиция.Със стари муцуни като Пеевски държавата ще е на същия хал още 50 години

150

Анонимен

преди 8 месеца

До 157 - Не е просто това. Явно си от по-старото поколение, но послендите няколко момичета, с които бях, все се пишеха феминистки и все избиваха на някакви абсолщтни крайности от рода на "бебето е *** и трябва да бъде унищожен", "семейстовто е патриархална структура, създаден да томози жените", "мъжете нямат чувства и просто си търсят секс играчка, която да готви" и после "Аз не съм момиче, аз съм кралица!" и някакви такива глупости. Само аз аз аз аз аз ...

149

Анонимен

преди 8 месеца

Оргбан има много хубави решения в тази насока ...

148

анонимна

преди 8 месеца

Феминизмът бил проблем - да, ама не. Насила никого няма на нищо да накараш, или ще е временно положение. Остави жената да избере дали ще стои в дома - много жени биха го направили, ако ги издържат, и ще родят повече деца, а другите по - малко. А сега ми обяснете колко от вас ще издържат жена с пет деца?

147

Анонимен

преди 8 месеца

Да се дават пари на калпак винаги ще бъде порочна практика, която ще създаде повече проблеми отколкото решения. Много по-добър вариант е на семействата с две и повече деца да им се възстановяват данъците - например за две деца 30% от данъка, за три 50%, за четири 75%. Могат разбира се да се добавят и други привилегии, като например държавата да погасява студентски кредити, някаква част от ипотечните кредити, например лихвите и т.н.

146

младо моме

преди 8 месеца

Стига си плюл жените, бе ....! Знаеш ли колко познавам, дето бягат като дявол от тамян от брак и деца! Жените много повече се страхуват да не останат стари моми! То много лесно да ги плещиш, но хабер си нямаш от света!

145

Анонимен

преди 8 месеца

Абе Василев....ГРАБ , само за една година ограби един милиард .За 12 години , 12 милиарда.Ти нали беше на страната на ГРАБ.Зсщо не попита къде да крадените пари.Това са парите ограбени за нашите деца.Вземеъе ги ,и всичко приключва.

144

анонимна

преди 8 месеца

Просто младото момче не иска деца, а да забърше някоя по-засукана и да се хвали. Познавам доста такива, вкл. и мои роднини. Момичетата са по-склонни да родят, но особено ако са по-неатрактивни, никой не им обръща внимание.

143

Аноним

преди 8 месеца

Не са о социалната политика е важна. Но и изграждането на семейни ценности, морал и нормално общество. Виждаме как по бедни държави от нашата имат много по висока раждаемост, и пак си отглеждат децата по нормален начин. Просто младото моме, не иска да ражда, а иска да си направи селфи в Дубай!

142

Анонимен

преди 8 месеца

Хахаха. Дайте по 20 хиляди за новородено и ще спасите намаляването на населението, но след 20 години България ще е 80% *** и малки ***.

141

1234

преди 8 месеца

Много отдавна трябваше да се узакони сурогатното майчинство.

140

така е

преди 8 месеца

Прав е. Социална политика трябва, но такава насочена към българите. А не към онези от махалите - любимците на политиците и НПО-тата. Трябва българските семейства да се стимулират да останат тук, да раждат деца и децата им да остават тук. Цялата политика трябва да се промени. В последните 30 години е точно обратно. Прогонват се българите по икономически и социални причини, а се стимулират онези "махленците". Я вижте последните 15 години колко напуснаха България. Бойко нещо да каже по темата?!

139

Анонимен

преди 8 месеца

Феминизма е големия проблем - жената е майка и съпруга, а не кариерист и/или лека женичка обикаляща дискотеки, кръчми, молове и т.н. Семейството като основна ценност и институция беше поругано и унищожено, как на такава база да имаме стабилна деморафия? Тук не става дума за пари, а за ценности! Всички ние като общество сме отговорни за демографската катастрофа, ние позволихме на либерастите да ни промият мозъците с деградантски розови утопии.

138

Анонимен

преди 8 месеца

Кажете или по -точно учете момичетата , че детеродната възраст е от 18 до към максиму 30 години .В този диапазон е безопасно една млада жена да стане майка .

137

Анонимен

преди 8 месеца

НА НАС НИКОЙ НЕ НИ Е ПЛАЩАЛ,А ПЛАЩАХМЕ ЕРГЕНСКИ ДАНЪК. Я СТИГА С ИЗАМИТЕ!!!

136

Анонимен

преди 8 месеца

Да , точно това е думата СОЦИАЛНА държава , само че където има ЧАСТЕН НЕОЛИБЕРАЛЕН ИНТЕРЕС , не може да има СОЦИАЛНА държава .

135

Анонимен

преди 8 месеца

Те политиците нямат деца и семейства , а трябва да дават пример .Финансовия министър колко деца има . Ако не може да гледаш семейство , с какъв акъл ти дават да гледаш цяла държава ?