60

Анонимен

преди 8 месеца

"Става въпрос за оста Москва, Пекин, Техеран, Сеул." ?????? Къде набута Сеул в другата помия бе!?Пхенян?

59

Анонимен

преди 8 месеца

Ако не греша ,но израелтяните са старозаветници.При тях важи библейското правило"око за око,зъб за зъб".В Новия завет се казва"ако ти ударят едната буза,дай и другата".В тази война основополагащото за евреите е отмъщението.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Ще го обясня много просто,като за ***.Китайците не могат да се откажат от Европа и САЩ,защото там са им най-богатите пазари.И не могат да тръгнат на война,защото са долни дребни жълти търгаши.Европа има и ресурс и Ноу Хау за да се развива сама и без тях.Богатите държави са тези,които са високотехнологични.Ако не ми вярвате сравнете Япония с Руанда.А Путин ходи вече 5 пъти да проси,дори по-гнусно и от Зеленски,но явно не му вързват.

57

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 66 *** карабини са тази "ос". И нашите полезни и....и за ден станаха от "християни" джихадисти. Пълни д.б..и. "Православни мюсюлмани" - джихадисти - иzрoдN

56

Анонимен

преди 8 месеца

Готови са да смажат Израел веднъж за винаги.Израел са слаби затова САЩ домъкнаха плаващите си корита там.Да помагат че лошо им се пише.Операцията в Газа е отложена защото Иран ще се намеси вече има коридор през Йордания за да достигнат иранските сили до Израел защото нямат обща граница.А Вова следи ситуацията и базата на руснаците в Сирия е в пълна бойна готовност.

55

Сата НАТО

преди 8 месеца

Шефът на палестинците, Абас, каза, че Оалестина не р Хамас. Така че официалното им ръководство се разграничава от терористичната групировка. Всичко беше инспирирано от руснаците, за да създадат "втори фринт", но няма да им се получи играта. Просията е обречена на унищожение като империя на злото. Ще бъде депутинизиранс и демилитаризирана.

54

До 66

преди 8 месеца

Няма никаква ос на съпротивата.Още на първия час и ще се откажат.Ще останат само психопатите от Иран и евреите ще им натъркат *** с люта чушка.Това са финтове и лъжи.

53

Анонимен

преди 8 месеца

и коя е "оста на съпротивата"?

52

Анонимен

преди 8 месеца

Дано Израел върне арабите там където им е мястото.В средните векове.И без това там са застинали.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Ей сега вече аятоласите ще оправят Газа.

50

ХамасМамас

преди 8 месеца

Цената на най-новия американски самолетоносач е 4 пъти повече от военния бюджет на Иран за година.И тук говорим за един,но нека не забравяме,че има още 10 такива.

49

Лекар

преди 8 месеца

До пишман Доктора, жалко, че баща ти е свършилвмайкати

48

Анонимен

преди 8 месеца

"Оста на съпротивата" със абсолютна сигурност ще атакува, но не Израел, а Белгия, Франция, Швеция и Дания. Ислямът е като материята, не търпи празни пространства.

47

До пишман Доктора

преди 8 месеца

И после се чудим,защо в България хората измират на кило.Докато проруски доктор пише руски опорки,някой пациент бере душа.И после защо заплатите им били колкото на боклуджиите и в махалите хапвали кютек.Щото сте едни обикновени хрантутници и търтеи.

46

Анонимен

преди 8 месеца

А Вова е при Си на среща в Пекин.Предният път Вова както беше при Си след това нападна Украйна.Сега Си може да нападне Тайван и да приключи мача за американците в Азия.

45

БенГурион

преди 8 месеца

Моля се,само за едно.Дано руснаците не докарат техния самолетоносач,че ще изсечат всичките дървета в целия Близък изток.Иначе няма да могат да маневрират и няма да има с какво да се приберат.Грета Тунберг на 100% ще ги щурмува.И най-лошото е,че ще ги превземи онези алкохолизирани побойници.После ко ша прайм???

44

Анонимен

преди 8 месеца

До51.Само да посмеят.Иран също имат ядрено оръжие и ако Израел го използва Иран ще ги изплющи в отговор по пълна програма.

43

До 52

преди 8 месеца

То вие тука в тоя сайт, пиратка да гръмне и търчите към аптеката за йод. Събрани от първа психиатрична клиника само.

42

Лекар

преди 8 месеца

Четете между редовете, запасявайте се с дълготрайни храни и йодни таблетки

41

Бански

преди 8 месеца

Ако Израел бъде притиснат ще използва атомна бомба със сигурност.