21

Анонимен

преди 7 месеца

Милков не може да не знае е, че в Израел действа законът око за две, зъб за чине. Хамаз убиха 1300 евреи и по сметките на Хамаз 1 евреин струва 1072 арабе. (за толкива арабе размениха 1 евреиски воиник) Което значи, че Израел трябва да прати при Алаха около 1МИЛИОН и 390хил.арабе.Израелската армия те първа започва да прави палестинците, мъченици за Алаха.

20

До Няма изненади

преди 7 месеца

A ти си на тежки субстанции.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Не случайно на предаването по БНТ с Милков му викат:Религия с фес!

18

Бен Гурион

преди 7 месеца

Може, може. Заплахата за Израел от арабските джихадисти е такава, че мерките ще бъдат пропорционални на заплахата, а не на "жертвите". Колко са "жертви" в Газа видяхме от кадрите с празненствата по улиците около отвлечените заложници.

17

Няма изненади

преди 7 месеца

БНТ е на Кошлуков. Кошлуков е на Радев. Радев е на Путин. Сега учудва ли ви нещо в позицията им?

16

Анонимен

преди 7 месеца

БНТ, нали помните, че там вече имаше прецедент с предаването на Орлин Горанов и гаврата с евреите.Това с Милков и Бойко Василев вече е РЕЦИДИВ.Тогава не спряха Орлин, сега ще трябва да махат всичко и всички!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Синодът да излезе и каже стои ли зад тази проислямска пропаганда на Милков.Той се представя за православен и техен човек.Българската православна Църква срещу Израел ли е?С исляма?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Тия бебета какви са ти че си ги мериш ? Не си ли българин ? Не се ли казва "мерят си" вместо "мерим си" ? Наши бебета ли има убити че си ги мерите ?

13

Анонимен

преди 7 месеца

Синода да ислязе и да каже, стои ли зад Милков и БНТ в проислямската им позиция срещу Израел.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Милков е известен арабопоклоник!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя опозори децата избити от ислямистите в Османската империя.И води религия по Бнт.Религия по Кошлуков, египтолозите ислямисти!

10

така е

преди 7 месеца

цлушаме думи като мъст, отмъщение от хора Католици . Незабавно трябва да се даде коридор за разоръжаване и път на Дипломацията . от водените войни и конфликти сме свидетели на екокатастрофа . избиването на армиите на арабите няма да е като дим без огън, а цените ще са критични - заради капиталистическата независимост . Бенямин е подведен .

9

БНТ се опитва поне

преди 7 месеца

Поздравления за БНТ за опита им да дадат една по-балансирана позиция. Разбирам трудностите да се опиташ да го направиш в днешната медийна среда. Ако гледаш БТВ и нова, оставяш с впечатлението, че е имало едни кротки и хрисими земеделци вероломно нападнати от едни животни. Нито дума за решението на ООН за две държави. Територия за Палестина няма, понеже е заграбена. За това как евреите гонят и плюят и християни в Йерусалим. Само репортажи за татуистката в пикапа и сълзи. Смешни са. Браво, БНТ!

8

Вин

преди 7 месеца

Всеки ***-пульо стана аналЛизатор и разбирач, обяснявайки какво "не може"! Ами, дайте съвет "какво може" да направиш срещу диви зверове, които те нападат спорадично и неочаквано! Ако от някоя "индийска" махала излизат в центъра на града, колят, бесят, изнасилват, ТИ как ще реагираш???

7

Анонимен

преди 7 месеца

Това значи ли, че едно от следващате заглавия би било - Войната между Израел и Палестина взе живота на още 23,6 кг. бебета? Смешни сте

6

Анонимен

преди 7 месеца

Показа си ислямските рога, а лъже и се прикрива в някакво уж православно предаване.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Оставка на проислямското ръководство и водещи в БНТ.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Милков е срам и позор.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Ами то зависи как гледаш на тези бебета. Ако ги приемаш като торба с кости и месо ще ги мериш на килограм. Ако ги смяташ за хора ше е на бройка. Каква е целта на подобни статии с лошо провокативен текст? Трябва ли да ни набивате в очите глупостите на всеки журналист търсещ съчувствие в зле замислена пропаганда? Истинските новини са достатъчни и този фарс тук предизвиква точно обратната реакция!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Изрел не търси терористи , по каналният ред а избива масово - невинни палестински жени и деца оставрни под руините без храна лекарства и водаТова е геноцидКойто не може да бьде толериран