324

Роза

преди 7 месеца

Чувала съм от стари хора:"Не се намесвай в семейни разправии!Те ще си оправят отношенията,а ти,който си се намесил и си взел страна в конфликта,ще излезеш виновен!"Това е житейска мъдрост и в нея има известна истина.Лично аз не се съмнявам,че прокурора е бил жена си.А тя защо лъже,само тя си знае!Вероятно поради финансова зависимост от мъжа си.Всеки сам избира съдбата си!

323

Анонимен

преди 7 месеца

Е такива са всичките жертви, затова ядът бок години наред.

322

Анонимен

преди 7 месеца

До 681Да смачкана жена, мъж *** а за синчето какво да кажем. И сега жената как да се чувства в обществото с тези *** у дома.???Дано чете форумите и вземе солидно решение за се бе си.

321

Анонимен

преди 7 месеца

Като е приключил с майката, вероятно е щял да продължи с тупаник на дъщерята. Добре, че момичето е позвънило. Явно синът-насилник има светъл пример от таткото. Това е виждал, това прави. И браво на щерката!

320

Да бе

преди 7 месеца

Миналата седмица същата скачаше на бившата на синчето-пишман-мутра, бита от него. Нападаше момичето, че била каква ли не (тя може и да е...кой нормален би се хванал с такъв...). Тая седмица същата маминка видя, че е сгрешила да защитава ... такива... Обаче явно не си е взела поука или мисли, че мъжлето има много връзки. Отне му месеци да измъкне синчето, но успя. А не се сеща, че може законът е на нейна страна и сега може да го отстранят, да спечели време и да избяга. Да се спаси. Тя го брани...

319

Анонимен

преди 7 месеца

А какво да каже, нещастницата! Има ли избор?

318

незнайко

преди 7 месеца

Лесно се КОМЕНТИРА,ПРЕД,ЛАПТОПА.ИДЕТЕ,ДА ИВЕЕТЕ,с ТАКИВА,,МАЧОВЦИ'',ПОСЛЕ КОМЕНТИРАЙТЕ,АКО ИМАТЕ,ЗДРАВИ ЧАСТИ ПО ТЯЛОТО СИ!!!

317

123

преди 7 месеца

Давай прокуроре, бой, бой докато не е увре кратуната и се вземе в ръце.

316

Бре

преди 7 месеца

А синчето ви как се извъди такова?

315

Лисичков

преди 7 месеца

Тая майка и баща няма ли ?

314

Анонимен

преди 7 месеца

Получила е тротоарна екзема!

313

Зрител

преди 7 месеца

Гледал съм няколко съветски, американски и френски филми за малтретираните жени в семейството. Сега гледам на живо български игрален филм. Дано не завърши още по зле за майката...

312

Анонимен

преди 7 месеца

Ако някой не забелязва тоталната деградация на населението в България, явно е сляп. А това семейство е част от т.н. елит на обществото и трябва да служи като модел за останалите.

311

Скапана държава

преди 7 месеца

Скапана държава - Бисер Михайлов е ***, смила от бой жената и сега я е заплашил

310

Анонимен

преди 7 месеца

Егаси и семейството

309

Анонимен

преди 7 месеца

Човек може да живее скромно с достойнство, тя го е загубила.

308

Анонимен

преди 7 месеца

От нейното покорство е създала син чудовище.

307

681

преди 7 месеца

Симпатична жена, смачкана. Няма самоуважение. Жалко. Да се вземе в ръце. Отровните прокурорски пари не са единствената алтернатива.

306

Ето

преди 7 месеца

Него го освобождават, без последствия, ще я погали нежно с юмруци и ритници. Щом така си живеят, какво да кажем. Но такъв човек няма право да е в съдебната система. Да отнемат и адвокатските му права. Къде била мафията? В съдебната система и полицията, другите са кокошкари.

305

до 311

преди 7 месеца

Отстрани изглежда лесно. Не мога да я съдя-бог да ги прости и двамата. На нея съм простила, въпреки криворазбраната й философия, че го прави заради децата си (а и думата "парясница" в малко градче е било възпиращ фактор), на него -все още се опитвам. С годините се промени, след моята женитба и неудобството (вероятно) да се държи постарому пред един възпитан и достоен мъж срещу себе си. А 2-та ми сина бяха негови любимци. Съчувствам им-дано намерят сили да се изправят, за жените в с-вото говоря