58

Анонимен

преди 8 месеца

"Не признавам нацизма": украински футболист избяга и поиска политическо убежище в Русия. Полузащитникът на украинския Шахтьор Александър Распутко избяга от лагера на отбора си. Той изчезна след мача от Младежката лига на УЕФА с Антверпен. На белгийското летище е открита само грижливо сгънатият му екип. Също така се съобщава, че играчът е изтрил всичките си публикации в социалните мрежи и е спрял да отговаря на телефонни обаждания.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Има много хора, които не умеят да правят причинно следствена връзка и анализи като тия на Чуков им звучат добре. Истината е че в тоя анализ няма факти и прогнози, а внушения и пропаганда. Значи видиш ли британците били помогнали на Хамас(нищо че Хамас е на издръжка на Иран), Байдън е на сметка, обаче и Изреаел и Хамас като едни баламурници скачат веднага в капана. Това е като манджа с грозде и накрая опорката на Кремъл, че се задава нов световен ред. Доста плоско.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Mнoro тoчeн aнaлиз...

55

Анонимен

преди 8 месеца

От няколко дни се надпреварват няколко наши "чукове" да се изкарат най-големите специалисти по близкоизточния въпрос! А той е толкова лесен за решаване! Путин приема цялата любима Газа в Сибир,и без това вече покани африканци да живеят в Русия! Отделно и много удобно ще е,че най-голямата джамия в Европа е в Москва! Така няма нужда и жито да им изпраща,и оръжие,и ракети..

54

АХМАТ СИЛА

преди 8 месеца

До всички които го плюете, да му лапате знаете какво пръдльовци

53

Друг

преди 8 месеца

Този скоро може да изчезне!

52

123

преди 8 месеца

Аз ако съм наговорил толкова глупости колкото Чуков, няма да излизам от нас. Да напомня анализ на Чоков от януари 2021ва:"Русия никога няма да нападне Украйна, няма предпоставки за това и твърденията на САЩ са лъжа" след това март 2021ва:" Русия ще превземе Киев до 5 дена и да 2 седмици войната ще свърши" май миналата година:"Ако Русия пробие при Бахмут цяла Украйна е без защита и руската армия ще напредне със стотици километри". На тоя трябва да му дадат циркова награда за цялостно творчество

51

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя няма нито една прогноза която да се е сбъднала. Нямам представа като какъв го канят по студията. Аз ако говоря 2 часа глупости в бъдеще време, все нещо ще позная, при тоя е0

50

нафъфорий

преди 8 месеца

"...с блокирането на Финландския залив, Русия няма да може да снабдява Калининградския анклав и по море". ------ Е, па туй си е направу "Казус Белли"!!!! Ще рече, Кукловодите съ решили да изпепелят Европата с прилагането на американската методика на "Уравляемия Хаос", но ПРОБЛЕМЪ е, че при ХАОСЪ е невъзможно да се кантролират "Причинно Следствевите Връзки", затуй го наричат - Хаос!!!! Демек, "Пожарът" шъ стане "Глобален и Тотален"

49

ПОДКРЕПА

преди 8 месеца

Чуков обясни с две Думи - САЩ са организирали Атаката на Хамас .Но има е втора Версия - Путин е скочил с Парашут и е изял деца в корем на бременни жени .

48

Анонимен

преди 8 месеца

Все едно да твърдиш че изнасилвачът и изнасилената са жертви. Аз съм почти на 60 години и отколкото се помня евреите избиват палестинци всеки божи ден. Само в събота си почиват.

47

Писарев

преди 8 месеца

Тавариш чуков какво предлага като решение? Когато едните съчки искат да подчинят другите какво е решението?

46

Анонимен

преди 8 месеца

Аха, пак англичани, американци и турци са виновни!!!Типично за руско-комунистически болни бетонни глави.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Eй, чуков имал малко акъл! Ама той човек трябва да е оли го френ за да не осъзнае, че са съчки. Както и украинците. Овчарят само трябва да ги подкара отзад и овцете влизат в месомелачката без съпротива. Овцете ще умират докато не се обърнат и стъпчат овчаря.

44

Кибиков

преди 8 месеца

Тавариш Чуковски, кажи защо руските rащниците пак ги ошамариха при Авдеевка?

43

Анонимен

преди 8 месеца

И докога глупавите "съчки" ще си скачат на бой заради едни и същи на практика? Кога ще поумнеят и ясно да заявят - няма да стане.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Едните да сухи, другите мокри!

41

Алито от София

преди 8 месеца

Ами то всичко от вятъра

40

rambaldievskievich

преди 8 месеца

А, бе, Чуков, 'от се не Фанете с Волгин, Енчев, Баева, Дърева, Пиргова... па, да се гръмнете, бе?! 'баси червендалестите папуняци сте, 'баси!!!...

39

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас е създадена и финансирана от Мосад. На палестинците им е забранено дори кухненски ножове да си купуват свободно, камо ли нещо друго. Това е поредният цирк на глобалистите след плaндемията и зеления клоyн. На извергите, които убиват и изнасилват заложници им плащат ЦРУ и Мосад.