35

ПАВЕЦ

преди 8 месеца

Павец Чирен? Тва е нещо ново :)!

34

Пълна катастрофа

преди 8 месеца

Енергийната политика на правителството на Денков е пълна катастрофа. "Франция обяви разкриване на 14 нови ядрени централи следващата година, а вчера МС обяви, че вади АЕЦ "Белене" от обектите с национално стратегическо значение и закрива проекта". "Германия отваря за тази зима въглищните си централи, а кабинетът Денков върви към закриването им у нас". Всичко си е точно така. ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС работят усилено за да превърнат България от износител във вносител на ток.

33

Ядосан

преди 8 месеца

Кой кого лъже, колко лъже и докъде ще стигнат лъжите на управляващите и опозицията,обикновения българин никога няма да разбере, всички те играят заедно. Жална ти майка българино, защо все на нас се падат псевдополитици, депутати, министри,кметове и т.н. Бог да ни е на помощ.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Корни , викни и този да се разберете по мъжки отвън. ;-)))

31

Анонимен

преди 8 месеца

В РАМКИТЕ НА ЛЕТНИЯ ДЕН ПАК ПРОБЛЕМТъй като фотоволтаичните панели произвеждат електрическа енергия само докато грее слънцето, необходимо е да съхранявате енергията за периодите без слънчева активност. Въпреки, че е възможна употребата на батерии за съхранение, най-лесното и икономически изгодно решение е да останете свързани към електропреносната мрежа.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Денков, искам да покажеш среден пръст на Корнелия Нинова по време на вота.. Покажи й го!

29

ВИЖТЕ

преди 8 месеца

Средното количество пълно слънцегреене е около 4 часа дневно. Знаем, че слънцето грее повече от 4 часа на ден, но пълно слънце е мярка, която обединява всички части на деня, в които слънцето е в по-ниска точка в едно общо число. При използване на 4 часа пълно слънце, съставяме уравнението 250 w x 4 часа. Това е 1 kWh (1,000 вата) на ден за един 250-ватов панел. Ако умножите 1kWh на панел по 30 дни в месеца, ще получите, че всеки 250W панел ще произведе средномесечно около 30 kWh.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Вие ще сте излетели за островите си, когато дойде енергийният апокалипсис, знаем. Или това, или ще ви намерят овесени по дърветата

27

и сега

преди 8 месеца

утре ще се гласува оставка на кабинета . можеше ЕС да се намеси , да изпъди енергетиците, да ни вземат в шенген , а и зърнарите сега с 3,2 милярда - стачкуваха срещу неопитния премиер . и мигрантите, удавянията, катастрофите, насилието , непълните рефоеми . Оставка .

26

Анонимен

преди 8 месеца

Може и да си прав Денков, но отстрани просто не изглежда така както го описваш. Това правителство няма прозрачност. Засекретяват всичко което е публичен интерес. Не представляват волята на народа. Вървят по техен си път към цели ясни само на тях докато цената на това фиаско се сгромолясва върху народа неочаквано защото видиш ли нямало друг начин. Когато действате задкулисно Денков дори и да е за добро изглежда зле. Това не е начина. Време е да си ходиш!

25

Анонимен 11

преди 8 месеца

Др.денков,вие и за горивата казвайте същото,и повярвахте на десантчика Ивайло Мирчев,а те станаха вече над 3лева за литър,така,че опозицията никога не лъжи.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Работата е там че всички пУлитици започнаха да лъжат и плашат племето на поразияза да гонят собствени цели за облагодетелстване. А племето е много пороУсто и гризка всякакви небивалици. Имам усещането че всички са луди и живеят в някаква паралелна реалност. Това ще свърши много зле за всички.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Само един закоравял русофил може да се оплаква, твърдейки че пенсията му падала когато същевременно се вдигат пенсии и заплати. Евала русофилчо, печелиш медала на Путин за лъжесловене. За чукчите които ще ми спорят само имам да напомня, че миналата година пенсиите бяха увеличени драстично.

22

Дядката

преди 8 месеца

Този лъже почти като стара ромка, но повече като бате Бойко! От един дол дренки са но академика е по неубедително!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Опозицията си е чисто проруска, с проруски манталитет макар да не са стопроцентови русофили. В този ред на мисли е нормално да видиш лъжец до лъжеца които сипят лъжа след лъжа. В крайна сметка се учат от хитричкия Путин, който действа по същия начин вече 25 години почти.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Засега не може да се разпада правителството, просто не е сега момента, но управлението им е следното: Откраднахме едни обществени пари от ЕС , предназначени за България, разделихме си ги на порции и гепихме милиардите, а народа и страната , да духат супата.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя Хари Потър какво се пл'юнчи? Ездачката има много повече визия на сериозност и мъжкарство.

18

Анонимен

преди 8 месеца

600 лв. сметка за ток, средно за домакинство на месец, енергиен апокалипсис ли е или енергиен просперитет???

17

ОСТАВКА!

преди 8 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

16

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

Алхимикът продължава в стила си на професионален лъжец с много титли от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков да заблуждава обикновените хора и предимно най-бедните и хората с нулеви доходи, като ги заробва с непосилни сметки в много сфери от живота , банките, мобилните оператори, топлофикациите и електроход.