190

Анонимен

преди 8 месеца

Добро утро! Катар казали, че ще спират газта за запада, ако продължат бомбандировките над палестинците, честито на ЕС и европейските държави, които водят глупава политика, след руската, губите и азиатската енергия!

189

Анонимен

преди 8 месеца

Парите от Европа им трябвали. ТО и есесовците затова ги дават,да подлъжат хората да напуснат сами, и да се закрива отрасъла. И нашите лакей ръкопляскат.

188

Анонимен

преди 8 месеца

Така наречената опозиция т.е. русофилската субстанция БСП, ИТН и Възраждане действат като руските терористи, които плашеха Европа с глад и студ при отказ от руския газ и нефт. Помним още руските пропагандни клипове как германците изяждат домашните любимци на децата си тракайки зъби от студ. Нещо подобно днес прави русофилството в България, плаши народа с глад и студ ако не станем доброволно роби на Русия.

187

Анонимен

преди 8 месеца

Хич няма да има зима и студ, щото правителството е печено

186

Анонимен

преди 8 месеца

Обърнаха палаичинката от ПП. Едва ли не, ТЕ са осигурили работата на ТЕЦ-овете поне до 2038-а, като можело и до 2050-а да избутат! После щяло да има мнооого работни места, каот се правили панели и прочие. Нови сгради, нови индустирални центрове и щели да потекат реки от чужди инвестиции ...

185

Анонимен

преди 8 месеца

До Къса памет Официално ... не е .

184

Добрич

преди 8 месеца

В нашия град има един дето му викат Киро истината, ама не защото е много честен. Та те май с про100 Киро ще се окажат рода.

183

Къса памет

преди 8 месеца

Когато Бойко взе властта преди незнам колко години беше не се ли зарече, че няма дадопусне ДПС във властта никога, Христо Иванов от ДБ не прави ли циркове на плажа в Росенец и не се ли заричаше, че Пеевски няма да бъде допуснат във властта, тея от ПП не протестираха ли да свалят ГЕРБ? Това или е турски сериал или ни правят на маймуни. А гласувалите за ПП/ДБ имат интелект на амеби.

182

Анонимен

преди 8 месеца

Плашите хората със студ и високи сметки------Модерният прочит на бъдещата зима трябва да е положителен, според правителството. Студът калява, а плащането на високи сметки означава, че може да си ги позволите, които ви поставя сред успелите хора.

181

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя не може да изговори толкова дълго изречение ако не запецне някъде,мисълта му тече бавно.То затуй оня ококорения го нарече pro-100 Киро.

180

Анонимен

преди 8 месеца

Чудо голямо като в големите градове българина остане на тъмно, студено и гладно. Да не би да му е за пръв път? Спрете му и водата за да му е още по-гот. Режим след режим. Те кво си мислят, ще са вечно с най-новия айфон и ще карат панамери ли? Я ги натикайте на кучето в г*за и да не знаят много. А хората по селата пак ще оцелеят имат храна и животни и дървета куп ще се стоплят пък и ракия. Големите градове парализирайте да не могат да знаят много. Щели да изчегъртват мафията и Кремъл от България.

179

КИРЧО ИЛЮЗИЯТА

преди 8 месеца

В НС ПАТЕТИЧНО -"БОРИМ СЕ ЗА РОДИНАТА...", АЛА НЕ РАЗБРАХ КАНАДА ЛИ Е ИЛИ БЪЛГАРИЯ И КАКВО РАЗБИРА ПОД ПЕХЛИВАНСКОТО "БОРИМ СЕ"?!!...

178

Анонимен

преди 8 месеца

Ами България до момента е дала по-голям процент от собствения си БВП за Украйна от процента на САЩ от техния БВП, така че нищо чудно да останем на тъмно, студено и гладни

177

Лош

преди 8 месеца

Верно ли бе бате Кирчо само ни плашат,а?!

176

Чичо

преди 8 месеца

Какво да ни плашат?Ние не виждаме ли сами как цените постоянно вървят нагоре откакто сте на власт.Вие не сте правителство избрано от българите.

175

Хи хи хи

преди 8 месеца

Кире, току-що се върнах с редовната самолетна линия от Скопие. Ако знаеш как са скочили билетите.....

174

Анонимен

преди 8 месеца

43 години стаж, осигурявана на средна заплата- пенсията 1100лв- стига и остава за децата. Отоплявам се на ток 64квадрата сметката- 240/280лв.

173

Анонимен

преди 8 месеца

По-голямо недоразумение във властта от тоя светът не е виждал!

172

гтомн

преди 8 месеца

оставка

171

Virtuozzo

преди 8 месеца

Кирчо е наркомански психопат !За август плащам вече такива сметки каквито плащах за зимните месеци преди година !Пак казавам освен нов нароедн съд нищо друуго не ни оправя !