13

Анонимен

преди 11 месеца

Няма по долнно племе от чифyтското.... Те съсипаха България за 34г... Няма правителство от 89та без чифутинн в него.почваме с филип динитров,георги пирински,стефо софиянсски(преди горноряховски), надя нейнски,Шоломон паси,Шимон ДЯНКОВ,даниелчо лориер и още и още.Я кажете ми дали има дори и един българин в парламента на израилите?!?

12

Ункъл Сам Дедо Иван

преди 11 месеца

Ще това, ще онова, ще, ще, ама айде да видим накрая кой 6акво и кои. Сега популистките изказвания са модерни. ЕС и сащ ще фалират Русия. Санкциите ще и таковат мамата. Крим ще....Много щета *** накрая греда.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Ако Китай случайно атакува Тайван, САЩ вече съвсем ще фалират :D

10

Анонимен

преди 11 месеца

Ето видяхте ли Нетаняху консолидира власт, нищо чудно някои от правата на израелците да отпаднат в името на това да ги пазят от терористи. Сега започна да ми се изяснява как на границата не са ги засякли.

9

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Израел са пинчер, за който стои САЩ. Но ще дойде ден в който САЩ няма да са фактор и това ще е последния ден на Израел.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Може да им се подиграваме на евреите, ама са шепа народ и си правят каквото си искат в уж земята на арабите! Никой не може да им каже нищо, вече пети ден си думкат палестинците а арабите гледат в ъгъла и не знаят на кой свят са! Кога ще видиш България, така да мачка някой, а? ***!

7

ПроСоТо

преди 11 месеца

Израиль:..-"ХАМАС и жъ го заличим от лицето на Земята"...ХАМАС :..-"Израил и жъ го заличим от лицето на Земята"....Свежо,не ли?...Дет викаше старшината :-"Мрем за служба и топъл леб!"..А тарикатите потриват алчни ръчички от страни...СТЮПИТ,стюпит "хомо сапиенс" !...."Вечната ти памет!"..

6

Пепи

преди 11 месеца

Знае ли човек:)

5

Анонимен

преди 11 месеца

Сега ще заделяме ли заплата за тея?

4

Габонеца

преди 11 месеца

А какво стана с Украйна?Новините съвсем изчезнаха сякаш няма война.От месец нищо ново за контраофанзивата.Само ала бала за Роботино и някаква махла в Бахмут.Изведнъж темата Украйна изчезна.

3

Хитлев

преди 11 месеца

Няма един евреин дето или носа или ушите или главата да са им наред. Смешители. Не го оставихте адолф да приключи с почистването. Сърбайте сега

2

Анонимен

преди 11 месеца

Пасито ше го правим министър на войната, Тагаренко вече не е актуален

1

Анонимен

преди 11 месеца

Всички юдаци са с уши като сателитни чинии, сакън да не изпуснат някоя далаверка, алъж-вериж, тва-онова..