53

Анонимен

преди 11 месеца

Европа трябва да смаже ислямската напacт дето я е заразила също толкова безмилостно колкото Израел го правят сега. Всеки мюсюлманин е потенциален терорист и детеубиец. Умерения ислям е чиста пропаганда за залъгване на неверниците

52

Анонимен

преди 11 месеца

Могат ли да обяснят как бойци от Газа ще се издигнат да полетят с делтапланерите и парапланерите в този ден 07.10.2023 г. рано сутринта относно климатичните и физическите особености на терена като терена не е широк по пложа и е равнинен като пустиня,няма високи възвишения от които могат да се спуснат в полет към граничната ограда с Израел,че и достатъчни ветровити течения да прелетят с височина над нея защото ако имало такива щяло е да има и в близката израелска пустинята където е бил фестивала.

51

бг

преди 11 месеца

Ние българите винаги сме съчувствали на нещастните палестинци. Но сега те сами се натикаха на вълка в устата. Не знаят ли те, че закачиш ли евреин после те гони до дупка?Сега ги очаква страхотно, направо адско еврейско отмъщение. Арабите ще проклинат деня в който са се родили. На колене и със сълзи на очите ще молят евреите за милост. Израелците ще ги изтребят като мишки. Сега започва голямата палестинска трагедия. По-добре да си бяха кротували и да търпят евреите-господари, да не ги дразнят.

50

Виновен

преди 11 месеца

Натаняху е виновен отчасти за терора на хамас,защото се довери на лъжеца Путин , че ще озапти терористите. Кръвта от децата на Израел лепне по натаняху.

49

Анонимен

преди 11 месеца

С влизането на Израел в Ивицата започва третата световна война помнете ми думата

48

Анонимен

преди 11 месеца

Влизането на Израел в ивицата е равностойно на самоубийство

47

До 59

преди 11 месеца

Израел не заплашва, а наказва! Включи си телевизора!

46

Анонимен

преди 11 месеца

От десет кладенеца вода да донесете, историята 1 милион века да върнете, арабите най-могъщи да ги искарате, Иран топ сила да е, Запада най-гнилите ябалки и още ала бала,ПАК тая вечер ще хвърчат *** в Газа! За тва че споко, кервана си върви!

45

Анонимен

преди 11 месеца

Да, евреите са ни неблагодарни за спасяването, защото ние сме арийците - най-старата цивилизация, строила и пирамидите, когато е била гигант. И са преписвали от наши древни книги. Ние сме на поне 7 000 години, златото от Варненския некропол го доказва. Това ни прави по-древни от Египет и Шумер. Явно арийският ни (огнен, Ората Копата) фолклор е свързан и с пирамидата, която е под дъното на Черно море край Крим.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Заличаването на хамас е равносилно на заличаването на всички араби, което няма как да се случи без световна ядрена война и унищожаване на света и земята.

43

Историк

преди 11 месеца

Интересно нещо е историята, обича да се повтаря. Кръстоносците от първия кръстоносен поход превземат Йерусалим, щото според тях "Бог искал така". Безпощадно колят местните (включително жени и деца) и създават държава просъществувала следващите 100 години. Та и евреите разправят че "Бог им е обещал" и са не по-малко безпощадни от кръстоносците. Но местните са много упорити ... и плодовити.

42

Анонимен

преди 11 месеца

точно

41

Антихристи

преди 11 месеца

Сатанисти от Англия, САЩ и Израел, обединявайте се! Голям мерак да залеят целия свят в кръв. Човечеството ще ги победи

40

До 64

преди 11 месеца

Българите живеят по-богато от руснаците, иранците или китайците. Факт. Европейски съюз>Евразийски съюз.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Някой чуди ли се още защо в Украйна има толкова много евреи? Ами те са последните наследници на хазарите (за които се знае от историята, че приемат юдаизма за официална религия). И Зеленски е евреин. И семейството му през тая война се крие в Израел. И в Русия по същата причина има много евреи. Израел пали тая война в Украйна защото ги иска претопени в една обща държава. И искат да играят с по-големия (с Русия), за да не дадат ядрено оръжие на Иран.

38

До 61

преди 11 месеца

България винаги е била част от Западния свят. Събуди се.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Израел бомбардирал летището в Сирия. Те бомбардират всичките си съседи с повод и без.

36

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 48. Я погледни какрата бе момче Иран няма граница с Израел

35

До 53

преди 11 месеца

Нали се сещаш, че и България е част от този Запад?

34

Анонимен

преди 11 месеца

Хамас може и да го заличат, по-скоро едва ли, но колко невинен народ заличиха заради Хамас?