37

Анонимен

преди 8 месеца

Как така американския флот се е оказал така удобно наблизо в момента на атаката и вече е там да помага? Самолетоносача довтаса с оръжия и боеприпаси за които дори никой не ги е молил. А Байдън преди седмица-две отмени визовия режим за евреи. Все случайности?

36

SS

преди 8 месеца

Простия Бг народ дори не подозира какво може да стане. Ама толкова му е капацитета .Той си мисли ,че всичко знае и е професор.Жалко.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Нито една съседна страна няма да се включи, колкото и да си фантазират муджахидините... Кой ще рискува да му превърнат градовете в руини, само за да помагал на някавки терористи?

34

Анонимен

преди 8 месеца

Да се включат. Ама кои ще се лудите да рискуват да им направят градовете както сега изглежда Газа. Еврите за 1 вечер го направиха лунен пейзаж. Подозирам че палестинците сега сами ще се изнесат от там. Не знам с какво стрелят, но има видеота на които се вижда как високи сгради падат една след друга, все едно им е заложен взрив в основите.

33

Анонимен

преди 8 месеца

до SS Набий си 6-та буферна доза, смееешник и ходи цял живот с маска, щото короната пак се завръща. Муахахахахахаха...

32

Анонимен

преди 8 месеца

Саудите вече официално са заявили, че ще помагат на Палестина. Това са много пари и оръжия, които ще потекът натам. Ако се включи и Хизбула, работата става дебела.

31

до SS

преди 8 месеца

до 43 И кой ми е заповядвал да си слагам маска ве, смееешен? Никога не съм слагал маска за последните 3,5 години. Ти като си ОВЦААААА и си си слагал маска е друг въпрос.

30

Анонимен

преди 8 месеца

До SS, aхам, а според вашите брътвежи трябваше световното население да е редуцирано до 500 млн., а Европа да е станала като пустиня, след като "ваксинираните измрaт"... Айде пий си гинко билобата, и си гледай турските сериали, за друго не ставаш

29

Анонимен

преди 8 месеца

ДПС също проведе акция срещу ислямизма и забрани на Карадайъ да говори.

28

SS

преди 8 месеца

Вие драги не вярвайте ,че ще има пандемия,и ще затворят държавата,че ще ни наложат да слагаме маски,да ни искат зелени сертификати,и да има административен натиск за ваксиниране.МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ...? АМА СЕ СЛУЧИ.

27

Лично

преди 8 месеца

аз не знаех, че ЕС налива като помощи за палестинците огромни суми и то от години...Защо? Те са далеч от всичко що е европейско. Излиза, че арабския свят постепенно ги е отсвирил, а тия ще мързелуват и плодят на европейски гръб!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Всички арабски страни в момента гледат като уплашено дете в ъгъла! Тва че, някви изветряли мозъци и терористи им се превижда трета световна, говори колко неориентирани, хора има по света!

25

Анонимен

преди 8 месеца

Разбийте руските шпионски мрежи за подривна дейност срещу България и Македония. Разбийте ги ДНЕС! Разбийте политическите партии които обслужват интересите на Москва. Разбийте влиянието на Митрофанова и русизма! Ще ми правят концети на русизма. Това е отвратително. ОТВРАТИТЕЛНО! във всичките му измирения погледнато.

24

Анонимен

преди 8 месеца

до 33 В какви блата в Украйна била Русия бе? От редовната 1 100 000 руска армия само 100 000 са в Украйна.

23

SS

преди 8 месеца

Когато започна войната в Украйна,спряха да говорят за коронавируса.Сега когато почна войната в Израел спряха да говорят за руската инвазия в Украйна .Не е ли странно? Използва ли Израел такт.ядрено оръжие срещу палестинците,следващите май ще са руснаците.

22

До ss

преди 8 месеца

Каква трета световна война ти се превижда! Никой няма да си мръдне пръста за Ивицата Газа! Всички арабски страни ги е страх от Америка, колкото и да я ненавиждат! Единствената страна, която може да е някаква конкуренция на САЩ е Русия! Но тя е в блатата на Украйна! Какви войни, какви 5лв!

21

Анонимен

преди 8 месеца

До 26, то не се е родил и тоя дето ще хвърли върху САЩ, ама вие копейките не спряхте да изстрелвате хартиени сармати и посейдони по форумите...

20

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас, ще бъде заличен, колко и да се въргалят в итерията и злобата създадени от самите тях. Всеки, който допринесе с участието си в тези атаки, дори и 0.000001 % да е като стойност. Ще плати тежка цена за това. Дори и нацистка Русия.

19

Вьзмутен

преди 8 месеца

Слава на Израел и САЩ. Долу Просия

18

Анонимен

преди 8 месеца

До SS, ти си същия гл(y)пак, дето разправяше че като направят евро-атлантическа коалиция, и ще ни товарят на камионите и ще ни пращат на фронта в Украйна! Айде моля ти се няма нужда да разсъждаваш! Не ти се удава