306

ционисти-конец

преди 8 месеца

Измислената държава Израел ще бъде унищожена. Ционистки проект на САЩ за да прокарва интересите си в Близкия Изток. Арабите са готови да умрат за свободата и идеите си те не са като западните еврод...ж..е...н.д..ърски п-у.т..ь..овци

305

Анонимен

преди 8 месеца

На расистите наказанието им в следващия живот е да се преродят в това,което са мразели,за да видят какво е и да се поставят на тяхно място.Мисля,че сега доста нацисти са се преродили в евреи.Преди евреите не бяха такива,а си бяха мирно настроени,добродушни.Понякога преродените правят същите грешки вместо да си вземат поука.Сега е Холокост за палестинците.Да подчертая,че не съм на ничия страна.Просто мирните граждани не бива да страдат заради шепа откачалки.

304

Анонимен

преди 8 месеца

На никой не му се гледа геноцид.Отворете хуманитарен коридор за жените и децата...Бъдете хора,а не нацисти!

303

?

преди 8 месеца

Аз веднъж си взех мас, и така си мислех, че все ще се унищожи по някакъв начин, но тази мас не се унищожава толкова лесно, всъщност това е характерното за маста, нито може лесно да се изяде, нито може лесно да се отървеш от нея, нито става за готвене, въобще за нищо не става, като партия Герб, като цяло

302

?

преди 8 месеца

Какво прави това израелско послство при китайските стоки и американските икономисти, нали не канят евреи вътре, що не минат на виртуално представителство само?

301

?

преди 8 месеца

Тоя е на гости на американските икономисти и дрънка дразнещи глупости. Нали знае в коя сграда се намира, след като напусна сега сграда на турската телевизия, а после и ....хаха завод Електроника, и се ...г**и на американските икономисти неканенАтакувал го бил хахамас

300

Анонимен

преди 8 месеца

Всъщност ще стане обратното. но не защото арабите са по-силни, а защото проектът Израел се мести. Оттук насетне може да очакваме продължаващи "странни" пропуски на Израел и учудващи успехи за Палестина и Иран.

299

Врабчето

преди 8 месеца

Аз пък имам приятели в Израел. Абсолютно нормални трудещи се хора. Не са ционисти, не са богати или добре настроени към Сорос и компания. За тях ми е жал - те отиват на война, не политиците. Сигурно е странно, но не съм русофоб и не харесвам палестинци. Последните ги хрантутим от поне 50 години. Все някой им е виновен.

298

Диана

преди 8 месеца

До Анонимен307 Израел е продукт на САЩ, не на евреите! Не те са се отцепили в отделна държава - няма договорености с тях да бъдат отделна държава, доколкото знам...САЩ ги учеха и продължават да ги учат да се бият с палестинците, когато ги нападат, но за евреите това не е отбрана на земята им, а нападение на палест.територия, което променя напълно ситуацията защото ако палестинците нападат емоционално, без някакви планове, мимолетно, то евреите нападат с ясен разум и цели, истински убийци.

297

РАЗБИРАЧ

преди 8 месеца

БЬЕ-СЬЕ-ПЬЕЕ, СЬЕ-ДЬЕ-СЬЕЕЕ!!!

296

Диана

преди 8 месеца

До Анонимен309 Не се учи от калпазаните, значи!... Македония и Македонците ако искат сами ще дойдат при нас - стига им толкова насилие!

295

Диана

преди 8 месеца

Според мен, Израел се лъжат, според мен, че могат да унищожат Хамас както и че ако не отговорели на тази тяхна атака насърчавали терористите да продължават по този път..Атакувайки и убивайки хора в Газа, те нито атакуват, нито убиват терористи, а населението там. Атакувайки по този начин по който го правят, Израел само показва колко е слаб, как близо 100 години прави едно и също и не постига нищо..Мюсулманската религия изисква отмъщение - ако убият мирен мюсулманин, роднините му стават врагове

294

До 307

преди 8 месеца

До Анонимен: Изрaeл не спази 28 резолюции на Съвета за сигурност на ООН. А ти какво си пишеш може да си го принтнеш на по-мека хартия и да го ползваш в най-малката стая!

293

Анонимен

преди 8 месеца

Значи, Русия прочиства Украйна, Израел прочиства Палестина. Ние може ли да прочистим Македония?

292

Анонимен

преди 8 месеца

Днес "Труд" публикува много интересна статия по по---- в "Труд" джорналистите са камуниссти и им плащат в капеейки.

291

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Всички въвлечени в този тероризъм ще бъдат наказани !

290

ЧЕРВЕНА СМРАД

преди 8 месеца

СЕ НОСИ ОТ ПОДКРЕПЯЩИТЕ ХАМАС; ОТ ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК 2 ПАК ТАКА НАМИРИСВА..

289

Само факти

преди 8 месеца

Няма държава по света, в управлението на която да няма етнически евреин. Защо ли - защото явно имат повече история и мозък от местните. Някой може ли да ми посочи поне един етнически палестинец,иранец,кореец,габонец, нигериец, руснак в подобно положение?... Имат пипе хората, не им завиждайте....

288

ЧЕРВЕНИТЕ ВЪН

преди 8 месеца

В КРЕМЛИН

287

КЮМЮРА КЪДЕ Е

преди 8 месеца

ТАВАРИЩИ ???? ВЪГЛИЩА ИСКАТЕ ЛИ ПО КАСКИТЕ