59

Подрепяте кого?!

преди 8 месеца

Тия дето подкрепят палестинците не осъзнават, че те мразят и българи и ако набарат българин и на него ще му резнат зелката. Те ония са фанатици.

58

Лагера в Овча Купел

преди 8 месеца

Бежанските лагери в България са пълни и вътре има достатъчно палестинци. Ако е вярно, че сте толкова загрижени за тях, отидете и вземете някой от тях под крилото си. Те имат нужда точно от хора, като вас русофилите, които милеят за тях. Хайде другари - не се бутайте! ул. ген. Гурко 1520 Бусманци ви зове.

57

999

преди 8 месеца

,,Те живеят в района на ивицата Газа."Това сигурно дава някакво обяснение за случващото се там.

56

Така се прави

преди 8 месеца

На зло куче - зъл прът. Братята израелци сега че стопят маслото на терористите от Хамас. Украинците да взимат пример.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата Израел трябва да се демократизира. Равни права трябва да имат всички, които живеят на територията там. Иначе нищо добро не ги чака. Гледаме един и същ филм през 2-3 години. Нито палестинците ще изгонят евреите от там, нито евреите ще прочистят етнически територията, както очевидно си въобразяват.

54

Терористи сър

преди 8 месеца

Те и руските терористи отвличат деца в Украйна.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Едно е да водиш освободителна война, друго е да отвличаш и убиваш от бебе до баба. Но разбира се, този факт на русофилите не им отърва и вадят от 10 кладенеца вода, за да оправдаят зверствата на Хамас, както между другото правят и със зверствата на Кремъл в Украйна. Разлика - няма.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите да се сърдят на техните управляващи, които десетилетия целенасочено създават условия за този терор, отказвайки да решат проблема на палестинците, тикайки ги в лагери и гонейки ги от техните домове. Никъде другаде по света няма такова чудо. Палестинци и евреи трябва да живеят в една държава, с еднакви граждански права. Друг път се доказа, че няма.

51

Анонимен

преди 8 месеца

"успяла да избяга с бебето Ший при съседи. Останали там повече от денонощие - без храна, вода" Ей, тия съседи никва храна не държат в къщи... Пак се почна с пропагандните умилителни статии за внушаване на съчувствие. Аман вече!

50

Анонимен

преди 8 месеца

Възраждане и Хамас са партии посестрими.

49

Русофил

преди 8 месеца

Хора опомнете се! В ЕС е гадно. Аз вече успях да убедя жената да продадем апартаментите и да се преместим в Русия. Намерихме много хубав панел в Челябинск, и сме говорили със собственика, че ще го купуваме, тия дни ще си обменям левовете в Рубли. С жената сме решили да осиновим 1-2 палестински сирачета, защото сме много загрижени за мира по света. А заплатите в Челябинск започват от 10 000. Вие си стойте тука в гадния ЕС, аз отивам на хубавото!

48

Анонимен

преди 8 месеца

В статията пише, че израелците са подпалвали домове наред.

47

Анонимен

преди 8 месеца

"Всеки път, когато плачеше, терористите стреляха по къщата, в която се криехме". Поне намерете някой, който да ви пише глупавите статии вместо вас и да има собствени деца. Излиза, че това не са терористи, а някакви недъгави експерти по шумовете с Н на брой патрони и кухи глави, които мразят бебета. Седи си той терористът. Чува бебешки плач и стреля във въздуха??? Айде стига, бе!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата Израел подлага гражданите си на ненужен терор повече от 70 години, вместо да приобщи палестинците в управлението на държавата. Ясно е, че 7 милиона палестинци няма да изчезнат. Да вземат пример от САЩ, които отмениха робството и горе долу предоставиха граждански права на чернокожите там. С продължаващ геноцид нищо няма да решат. Повече несигурност ще има. Но те са млада държава. По някое време обществото ще дорасне за демокрация.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Кажете и за разскъсаните и изгорени от бомби деца в Газа. Поне да бъдем честни.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Наричайте тези хора с истинските им имена- ислямистите.Стига с тези глупави опорки.

43

999

преди 8 месеца

Едномесечно бебе не може да оцелее без да се храни 27 часа.Без храна кръвната захар пада и започват хипогликемични гърчове.

42

Хм ....Е ..и ?

преди 8 месеца

До Христо Христов ..... Ще ти се върне и тогава ще пише друго, когато се подиграваш, болшевико бедни.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Между Хамас и руските орди разлика няма. Пълна анихилация и за двата планетарни тумора.

40

биберона

преди 8 месеца

Е как 1 месеяно бебе е останало без храна 27 часа, месото и кашакавала ли са им свършили? Дете на 1 месец суче от майка си, тая не му ли е дала цица?