48

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 66 Радев, ти ли си?

47

12345

преди 11 месеца

Разберете най-накрая, че джихадистите не искат мир! Те живеят чрез войната! Дори и да имат държава, дори Израел да не съществува, дори и Запада да не съществува, те пак ще са във война! Там еволюцията е спряла, много отдавна! Да ли Израел ще ги мачка или няма да ги мачка е без никакво значение за тях, те винаги ще са си озлобени към другите!

46

Анонимен

преди 11 месеца

Не взимайте страна в този конфликт.Това не е футболен мач!И двете страни правят гнусни неща.

45

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 60 В Газа няма други, освен терористи и помагачи на терористи. Опитите да се представят живеещите там като "нормални" са обречени на провал, осигурен от многобройните доказателства, че там радикалния ислямски фундаментализъм е властващ. От приказките на местните за "мъченците" терористи, загинали от израелска ръка докато се опитват да избиват цивилни в Израел, през потресаващите кадри на "цивилни" от Газа, ликуващи около труповете на и малтретиращи израелски заложници и т.н.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Русофила е мутирал монголски ислям....Заразата която тръгва от Москва е най голямото зло.Монголите винаги са искали да доминират .В този регион на Азия и е сърцето на Русия

43

Православен

преди 11 месеца

Аз като православен българин н искам да имам нищо общо с ислямисти. Удряй, Иран! Мачкай фанатиците ислямисти!!!

42

ДО 37

преди 11 месеца

5000 ракети изстреляни срещу Израел....който почна войната, сегашна си плаща.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Гледах репортажи,на които палестински жени в Газа казват,че се надяват Хамас да победи.Не знам какво ги жалите тези.Само терористи се развъждат там.

40

до

преди 11 месеца

Моля???Та Господинов изтъргува като един бакалин своята награда Букър с едно мерзко есе за медиите на запад като обруга българското освобождение от ислямисткото иго на осмалиите като го нарече ПОРОБВАНЕ.Този човек е вреден за психическото здраве на човек и убива четенето.

39

ДО 53

преди 11 месеца

В Украйна щатско оръжие трепе руснаци, могучая са гърчи....тва е просто ежедневие

38

Анонимен

преди 11 месеца

До 52....Исляма е разновидности.....Исляма е еволюирал в своите разновидности и противоречия Тъй като самият ислям е в зародиш агресивен.Той се приема различно от арабския и друг свят.Агресиятс не е типична за човек.И тук влиза в противоречие сам със себе си.Русофила по корени е агресивен.Те са наследници на монголския ислям.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Най голямото зло вече в този район е Иран. Не случайно пернаха дясната ръка на дъртия искямист. Трябва да довършат режима. Може би това ще стане скоро ,когато се доближат до ядрено оръжие. От тях тръгват всички паравпенни и терористи.

36

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 52 Я цитирай нещо от Господинов, което подкрепя твоите твърдения.

35

Анонимен

преди 11 месеца

До 41....На сто процента залагам че си русофил...Ами то ти , и за украинската съпротива казваше , че са ,,въздух под налягане"...и нищо.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Вижте, не отричам , че Газа ще бъде прегазена, но Ирак също беше прегазен, а после янките оставиха държавата в пълзящ ислямизъм ориентиран към Иран.Днешен Ирак е една провинция на Техеран.Намесиха се в Сирия, а там вече е и Иран.Не виждам перспектива.САЩ и ЕС си заравят главата и очакват Израел да им мие лицето.Навсякъде исляма доминира.А авторите и медиите допълнително пускат опорки и дотам.Споне се и Господинов, този човек толерира в книгите си османската ислямска империя и нейното насилие ту

33

Анонимен

преди 11 месеца

Лидерът на Хамас се е укривал 20 години .И никой не го е знаел къде се намира.Ами къде може да е бил...Ами не е бил на Фарьорските острови...Не .В покрайнините на Москва .И на лечение по българските курорти.С любезното съдействие на ,,гешефтурата".

32

Анонимен

преди 11 месеца

Този път Европа, няма да ги спасява! Да ги спасява Хамас, Хизбула, Ал Кайда и другитв *** групировки! Къде се скриха тия отворки! Пак са в тунелите, като мишки!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Кво стана сега 10мин радост после години мъка.хамас са пълна пародия и палестинския народ твбва да ги изгони от земите си. Носят само злини за народа си. Израел е твърде мощен ,за да се гавриш така, когато знаеш какво ще последва. Палестинският народ този път трябва да търси отговорност от терористите.

30

Анонимен

преди 11 месеца

До до Що се хвалиш с неграмотност?

29

до

преди 11 месеца

Еадинстените опорки са в т нар книги на Господинов.Затова и не го чета, даже да съм опитвал, просто не пуша!