180

Анонимен

преди 7 месеца

В Русия IT специалистите накрая бяха освободени от мобилизация. В Русия са предлага да се стимулира връщането на емигриралите IT специалисти. Предлага се да ги възстановят на работа или да им помогнaт в намирането на нова, да им се осигури психологическа помощ, временно жилище, материални помощи, както и помощ за възстановяване на загубени документи.

179

Анонимен

преди 7 месеца

До Бай Дрън. Излагаш русогъзниците. Мислех, че злобата е само българска черта, а тя била и руска. Това, което предлагаш ще стане, като поумнееш, демек, никога. Бахур настъпан такъв

178

ГЪДЮ

преди 7 месеца

Тоя руски депутат,друг-Толстой/ако прадядо му Лев Николаевич знае какви ги плещи ще се обърне в гроба 5 пъти/,оня Медведевия ненормалник-сякаш бащите им са ги правили с пик.я.

177

Анонимен

преди 7 месеца

русия ще залезе, колкото и нелогичен да е света. Западът също ще се промени, но за русия ще е краят. Крайно време е

176

L.

преди 7 месеца

Последователна държавна политика - не може да се отрече. Трябва да я опитаме и за нашите предатели. Списък ще изготвим после.

175

Така е ..

преди 7 месеца

До Гнусно племе 216 Точно така е. Не ни трябва руската благодарност.

174

Бах мама му.

преди 7 месеца

Това не е виц. Ердоган убеждава Путин по телефона ,да бъдат посредници за мирно решение за кризата в Близки, изток. Путин имал голям опит в мирно решаване на кризи. Ердоган говори , Путин мълчи.

173

Пенсионер

преди 7 месеца

Могадан е най доброто място за живеене.Гледах филм за затворите там, за най големите престъпници. Само единични килии. Затворниците не се извеждат на вън. Когато се извеждат до началството са приведени напред , с белезници и превързани очи. Единственото което могат да кажат е : Да началник.Те не познават затвора и никога няма избягали. Директора на затвора каза : И *** само един начин да се излезе от тук и той води единствено към гробището.Лоша работа.

172

Анонимен

преди 7 месеца

Путин върна Русия в мракобесието на сталинските времена.За радост-не за дълго..

171

Мишо

преди 7 месеца

Пак позорно се хванахме на думи изсмукани от контекста. Смях с една дума. Просташка ангол-американска пропаганда. НСИ дето дават отчет за инфлацията и пишат великите рапорти за големите заплати дето били по над 2000лв излязоха нещо на стачка! Оказа се че имало хора които и 800 лв не получавали. Да публикуваме врели накипели сме първи, а като става въпрос за кокала излизаме на протест. Аде като толкова са високи заплатите що протестирате?!

170

Анонимен

преди 7 месеца

Какви руски управници...какво падение това ако не е твърд Тоталитаризъм..какво е...мислиш ли другояче...затвор и репресии.Тези хора които бягат си мисля че ако беше нападната Русия щеше да са на първите линии...Израел за 2 дена е събрал 300 000 резервисти..а насила да ставаш курбан при руснаците...бягат зад граница.Руският народ трябва да се вдигне и да премахне тази шайка в Кремъл...Обаче те са промити и това няма как да стане...

169

Анонимен

преди 7 месеца

В България има култ към личността на човек който не е личност.......... ТОва е колко вярно. Самта вярност, самата истинност. В България овцата или робът има култ към феодала, който му подхвърля трохи и огризки. Робът на мизерна пенция изпитва фанатичен култ към феодала с хотела и майбаха. Факт. Руски свет му се зове?

168

Анонимен

преди 7 месеца

хаха минахме от това да бълваме по 10 статии за укропите на ден, до това да е единствената бегло свързана с темата от ЧЕТИРИ ДНИ!!!

167

Анонимен

преди 7 месеца

Всички заедно трябва да се опълчим на тази черна империя на злото Русия! Кикога повече не трябва да владее други народи. НИКОГА!

166

До авторката Е.лка

преди 7 месеца

Никой нищо не е обещавал. Това за Магадан е лично мнение на руски депутат. Но не е приет такъв закон. То и в България в парламента има доста скандални изказвания, обаче те нищо не значат. Целта на тази примитивна статия пропаганда е да отклонявате вниманието от Източния фронт където руските части затварят чувала около Авдеевка плюс този при Купянск ! А Големият Контра наступ на нацистите буксува....

165

Анонимен

преди 7 месеца

Разбийте руските шпионски мрежи за подривна дейност срещу България и Македония. Разбийте ги ДНЕС! Разбийте политическите партии които обслужват интересите на Москва. Разбийте влиянието на Митрофанова и русизма! Ще ми правят концети на русизма. Това е отвратително. ОТВРАТИТЕЛНО! във всичките му измирения погледнато.

164

Анонимен

преди 7 месеца

На Запад са силно против Магаданските и другите видове Гулази защото след всеки Гулаг ще има нова книга достойна за Нобелова награда, което води до системно и неспирно възхваляване на руския белетристически бизнес = Либерас + Магадан + Книга + Нобелова!!!!

163

Анонимен

преди 7 месеца

Иран и хамас обслужват интересите на нацистката империя Руска федерация! С тази война се отвлича внимание от терора, който РФ осъществява над Украйна. Затова е важно да се преоцени обстановката и да се даде на Украйна всякакви оръжия за да унищожи руската армия на своя земя! От тук гражданите на РФ трябва да се справят с Путин и всички членове на тази имперска и нацистка политическа каста! Хамс = Русия

162

Бай Дрън

преди 7 месеца

Няколко стотин хиляди напуснали Русия, а по последни данни населението на Русия се е увеличило с десетина милиона . Я стига. Иначе и аз съм за, напусналите България като се завърнат, да бъдат пращани в подобни лагери, за да си заплатят обучението, което са получили в България и не са работили за страната ни и ден!

161

Стефан

преди 7 месеца

Тъй като Русия е в невъзможност да се пазари, приходите от търговия с горива остават в джобовете на Китай и Индия. Платежоспособноста на Русия постепенно намалява, а разходите нарастват. Включително и тези за работна заплата. Руската рецепта за спестяване на тези разходи са лагерите. Вероятно тези мисли са в основата на изказването на Володин.