94

Анонимен

преди 7 месеца

Чуко чак сега ли разбра,че Русия има пръст в тези атаки?Егати експерта!

93

Анонимен

преди 7 месеца

В малка държава като нашата къде има толкова много евреи? И колко са като бройка,има ли статистика?

92

анонимен

преди 7 месеца

Русия е не по- малко ЗЛО от САЩ! Две от най- големите държави непрекъснато подклаждат конфликти! Дано ги тресне най- накрая възмездието, че да се видят, колко са велики!

91

Анонимен

преди 7 месеца

Почти няма голямо зло на Земята в което да не са замесени кремълските рептили.

90

До Чукачев

преди 7 месеца

А. Стига бе ! Взехме че ти повервахме Професор Пречукан. И как Русия имала пръст (в твоя г.ъ.з) в атаката срещу Израел ,като оръжието на Хамас е доставено от...Украйна ! Те самите благодариха за това в клип. Следващия път Хамас ще пристигне с Леопарди и Ф 16....Черният пазар в Украйна в действие

89

Анонимен

преди 7 месеца

Тия руснаци каква еволюция претърпяха! От православни през комунисти та до ислямисти.

88

Анонимен

преди 7 месеца

На тоя фамилията наистина му приляга. Толкова си е блъскал ***(главата) в стената, че небивалици плещи

87

Има

преди 7 месеца

Пръст, защото в момента светът ври и кипи. Бившите колонии скочиха на колонизаторите., защото светът върви от еднополюсен към много полюсен модел. Някой не го иска това и прави всичко възможно да спре този процес. Върви преразпределение на вече разпределения свят

86

Анонимен

преди 7 месеца

Израел не са казали това, а нашите разбирачи. Какви са ракетите, разбрахте ли?

85

И КВО СТАНА ?

преди 7 месеца

Показват и говорят за трупове, а за огромния брой ракети не коментират какви са, що са, от къде са произведени и т.н. защото нали има останки от тях!? За ракетите стана като с дрона с бомбата намерен край Тюленово. Него го взривиха набързо и въпроса с произхода му приключи. Но неофициално се разбра, че е украинско производство. Експерт го обяви по БНР. След като е това мълчание за ракетите на ХАМАС, да не би и те да са с произход от Украйна - от подарените й да се бие срещу Русия, но продадени?

84

Мдаа

преди 7 месеца

Професор Чуков да си вземе хонорара от посолството и да престане със глупавите си изводи

83

Анонимен

преди 7 месеца

Русия, Иран и Китай ЗАТЪПЯХА И си подписаха смъртните присъди

82

Повърхностно

преди 7 месеца

До до 115 Значииии трябва да познаваш психологията на либерастите,левичарците и въобще на шорошите. Тия се мислят за солта на земята,най-умните,най изучените,най- знаещите. На власт в САЩЕС и Израел са такива изклесавци. Те до оня ден си мислеха,че създаденият от тях Франкенщайн - Хамас е под техен контрол. И наистина успешно използваха Хамас в Сирия срещу Башар Асад,шиитите и иранците. Използваха Хамас ката морков и тояга спрямо много от арабските държави. Явно са чели повърхностно Мери Шели.

81

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам за кой пръст на Русия говори Чуков, но е ясно, че дългата ръка на САЩ стои над финансирането на Хамас. А Зеленски да каже продавал ли е оръжие на Хамас!

80

до 115

преди 7 месеца

Ако всичко е било именно така, както съобщават в Египет и в пресата на други места в Близкия изток, тогава възникват въпроси за самото израелско разузнаване. Защо се е доверило на анализа на американската разузнавателна общност и не е направило никакви изводи от факта, че "ХАМАС" увеличава военната си активност през последните седмици, включително премества ракетни установки по-близо до границата? Русия какво общо има? ЦРУ не са потвърдили твърденията на египетските служби за разузнаване.

79

Експерт малоумник

преди 7 месеца

Нетаняху бил предупреден какво ще се случи, но да не е повярвал....Не че не е повярвал, чуков, просто нарочно не е предприел нищо, за да може да се случи всичко, което предстои.

78

Нооо ньц

преди 7 месеца

Напълно вярявям,че Египет е предупредил Натаняху за атаката. Египет се опари жестоко от Мюсюлмански братя и хич недолюбва отрочето им Хамас в ивицата Газа. Понеже Хамас е лабораторен продукт на израелските слежби най-вече, евреите са си мислели,че имат агенте в политическот оръководство на Хамас нооо ньц! Атаката е дело на военното ръководство на Хамас, а политическато ръководство е било изолирано и не е знаеле нощо за да снесе на евреите.

77

СПОКО ГОСПОДА

преди 7 месеца

И дори ХАМАС или по-скоро Иран някой ден напълно да изтрие Израел от лицето на земята, то Америка пак ще има своя 51-ви щат, за който споменава многоуважавания Чуков и това разбира се ще е България ! Така че СПОКО ! Галя от Посолството (и не само тя) усилено работи за това !

76

Истината и живота

преди 7 месеца

В нета има клип как Путин реше главата на едно еврейско бебе, докато Медведев го държи да не мърда.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Русия е велика империя и има цели десет пръста! С единият се чеше отзад и навътре, друг е в устата, още четири в различни други дупки. И въпреки това и остават още цели четири пръста, които може да вкарва във всякакви мръсни неща.