38

Анонимен

преди 7 месеца

До До Анонимен 42. Не дрънкай глупости бе.

37

До Анонимен 42

преди 7 месеца

мдааа! вече знам колко ти .... "знаеш"! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) така, че айде да не пишеш за неща дето идея си нямаш защо къде, дори не говоря за как! щото наистина си "леко" смешен! виж ако го правиш за да си смешен тогава те подкрепям напълно! получава ти се! :))))))))))))))))))))

36

Анонимен

преди 7 месеца

До До Анонимен 36. Набълбукал си се с фантастика ка снайперисити търкат рашпила куршумите за да ги изправят и да станат свръхточни нали ?

35

До Анонимен 36

преди 7 месеца

След като "знаеш" толкова много, та я ми кажи защо куршумите, забележи засега НЕ говорим за снарядите, та защо куршумите дават отклонение? Да тъ видим колко ... знаеш! :))))))))))))) Виж дори не те питам как става това! Това е за по късно! :)))))))))

34

Анонимен

преди 7 месеца

Щом Зозо и другите соросо-гейове са притеснени, значи краварника отива на зле !

33

Деди

преди 7 месеца

Хубавелке, защо ни занимаваш със "заключенията" на тези "мозъчни тръстове" и "аналитици"отвъд "голямата локва", базирани на товаропоците снимани от "кривия космос"? Погледни по-близо, европейските "мозъци" и аналиици са по близо, дано идентифицират товарите под бризента. Ама, нейсе, карай да върви пропагандата и промивката на нашенските кратуни.

32

Соросопийските медии

преди 7 месеца

Се познават веднага, по скапаната пропаганда и га..дните платени соро-соидни тро-лове!!!

31

До бай Дън

преди 7 месеца

Ако Русия играеше с тактиката на САЩ досега да сме забравили, че Украйна изобщо е съществувала на картата (за справка виж евреите какво правят в Газа)

30

Анонимен

преди 7 месеца

До До Анонимен 23. Знам достатъчно. Сега ще ми кажеш че севернокорейците произвеждат криви снаряди...Набълбукал си се с фантастика.

29

До Анонимен 23

преди 7 месеца

Явно нищо не знаеш нито за оръжията още по малко за снарядите! Но мога да ти кажа с 101% сигурност, че на 300-400 метра дори куршумите от калашников дават отклонения! Ако си умен можеш и сам да се сетиш защо, че даже и как! :)

28

Бай Дън

преди 7 месеца

До 25. Хи-хи-хи, и как точно ще стане това бе, съветски олигоффрен, като не може близо две години да се справи с една Украйна?

27

Анонимен

преди 7 месеца

Ти гледа ли му репортажите с влакчето, как стотици с дръпнати очи тичат като гламави. Ти въобще не си наясно за какво става въпрос. Сигурно Хю хефнер също не си е оте...

26

Анонимен

преди 7 месеца

ФАЩ броят мотрисите, хахахаха. Не мога вече, то само простотии и измислици.

25

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 24. Има и че Путин яде деца на закуска и пий кръф. Мечтатели кат тебе безброй : как са всевластни и им водят секи ден девици и точат лиги в сънищата си. И безрезервно вярват на подобни писания понеже съвпадат с мечтите им.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Това въобще не е добра новина. Смята се , че голяма част от населението е на ориз , защото се харчи половината за оръжия. Ако в България 2 процента от БВП отиват за отбрана, там половината са давали десетки години за снаряди и се смята , че имат милиони на склад.

23

Бай Дрън

преди 7 месеца

НАТО нвма как да вдигне производството на оръжия, защото това е бизнес. А всеки бизнес ен знае, че утре войната може да спре и инвестициите му ще отидат на вятъра. ,а целта трябват осигурени поръчки години напред. Затова и ни карат да разкараме старото си оръжие и да чакаме поне 5 години за заместители. Това е цялата истина, оръжейният бизнес е частен и никой не се наема без договори да го разширява.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Русия ще направи всичко възможно, за да ликвидира терориста тиранин нарчен "сащ" !

21

Анонимен

преди 7 месеца

Имаше някакъв репортаж разследване, че Ким всеки месец му пращали десетки девственици. Нещо като чест било да ги избере и след това да ги дари и изпрати. Малко от тях се задържали да повторят.

20

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 16. Снарядите не дават отклонение бе умен. Те летят накъдето ги изстреля оръдието за балистика не си ли чувал.

19

А

преди 7 месеца

не бе!