118

Анонимен

преди 7 месеца

Щом вожда не е влязъл в казармата да даде пример на младежи ГЕРБ,всички останали напъни са безинтересни.Искам него да видя как тича по плаца с пълно бойно снаряжение.

117

пияница мистик

преди 7 месеца

Лелееееее....записал се за ЦЯЛ МЕСЕЦ в съвременна казарма и вече се чувства готов супер солджър :))) Представям си ако беше изкарал по бай тошово време в соц казармата две години и половина, както са ми разказвали, че е било по-дъртите чичета :))) Сигурно щеше да излезе Супермен :))))

116

до 108

преди 7 месеца

Моя баща служи 1975-та година и разправя, че служил 2 години, но в знак на протест заради задръжката с 40-те дни в деня в който трябваше да се уволни си обръснал главата за да ядоса майора на поделението. И вика: Влизам аз в кабинета на майора с обръсната глава, ама я намазах с олио да лъщи. Само за да го ядосам. Като ме видя такъв и изкрещя: Защото ми се подиграваш? Баща ми: Заради идиотската ви задръжка от 40 дни! Вкарал го в карцера за 24 часа .

115

Анонимен

преди 7 месеца

Днещните младежи с тая лабилна психика ако им се раздаде оръжие ще се изпозастрелят в казармата, вижте последните фрапатни случаи на убийства.

114

До 103

преди 7 месеца

Беряха домати,защото беше спокойно по границата и нямаха друга работа,но поне ги учеха на военно дело.А сега нито е спокойно на границата,нито около нея,нито има домати за бране,нито има казарма.

113

Анонимен

преди 7 месеца

Изкарал 1 месец казарма? Един месец?!? Смешен е!

112

Еххх

преди 7 месеца

Политиците ни продават държавата на посолството ,а българите да я вардели с оръжие и живота си .

111

Анонимен

преди 7 месеца

Иска да е сигурен за листите за догодина ,когато са изборите за европарламент. Пресметлив е Новаков, набира точки пред вожда. Патриот, войник, европеец! Ама целта му е брюкселската сладкарница за още 5 години!

110

Qwerty

преди 7 месеца

Ние вече нямаме армия. И не говоря за модерни ракети, танкове, самолети и т.н.т. Говоря за личния състав. Огледайте се. Сбирщина от хора които са влезли в армията заради статута на държавен служител и категорията труд. В някой по тарикатски поделения дори вече е жива шуробаджанащина - съпруги, приятелки, гаджета, сестри, братовчедки... После НАТО, руснаците и марсианците ни били виновни.

109

Анонимен

преди 7 месеца

Еййй,гербавите са готови и на ръце да тръгнат,само и само да ви се харесат.

108

Анонимен

преди 7 месеца

Е много ясно,че се правиш на интересен преди избори.Защо не го направи,докато бяхте на власт?

107

Анонимен

преди 7 месеца

Едно е сигурно. Че е бил най богатия войник в Българската армия. С тая заплата от 15 хиляди евро от европарламента и вагнеровци биха му завидели.

106

ъ

преди 7 месеца

Един месец не е достатъчен. Трябват поне 6 месеца, за да се научи нещо и да се свикне. Задължителна казарма за мъжете. И един сбор на запасни поне на две години. Но нищо от това няма да се случи. на управляващите ще им намалеят парите за крадене, а БГ мамите ще нададат вой до небесата за горките си синчета. Да не говорим, че я няма и материалната база. Въобще, НАТО ни опази яко, спор няма.

105

Анонимен

преди 7 месеца

До 112 разкажи повече, тия мъже, дето са приети за студенти, не са ходили в казармата...

104

РАЯ

преди 7 месеца

Е тоя кога влезе, кога излезе! Глупости на търкала! Доматите с колците все още не ядем! То сме прости, ама чак толкова?

103

Хахахахахахахахахаха

преди 7 месеца

Не трябва да защитаваме България. Войната е за малк0пишковци. Армията е за де б и ли. Щом го кефи да се прави на пушечно месо... прав му ***. Но да не се прави на гплямата работа само защото отишал и изкарал седмица в миризливи кубинки. С него, или без него...ако Ердоган влезе в България до 2 часа страната няма да съществува! Животът на индивида е по-ценен от някаква си страна. Саможертвата е за глупаации.

102

Анонимен

преди 7 месеца

Не ме задържаха защото бях приет за студент. Но от моят набор някои стояха до 25 декември 1983 г. Сложно време беше, след смъртта на Брежнев. Рейгън беше подпукал империята на Zлото, а в Кремъл беше кагебееца Андропов. Затова задържаха част от набора. Изтеглиха късата клечка. Ама и тия дето отидохме в университета бързо-бързо осъзнахме накъде върви "най-прогресивният" строй. Първата си сесия изкарах при режим на тока 2:2 и съм учил и на свещи! Но бяха други времена!

101

Анонимен

преди 7 месеца

Така е трябва да се умира в защита на пачките и кюлчетата и милиардите на извергите с подареният бизнес и държавните поръчки

100

До зизо

преди 7 месеца

Като стигнеш 180 наряда по граница, средно по 15км, въоражен с право да стреляш и стрелял по време на тревогите, тогава говори, лесни са карулите зад оградата

99

Анонимен

преди 7 месеца

Голяма новина!Ходил в казарма. АУУУУ!. Телевизиите гърмят. Такова нещо не се беше случвало.!