99

Споко

преди 8 месеца

Споко, Израел има право да избива цивилно население и да разрушава цели жилищни квартали, ама моля ви се, това не са хора, това са животби, дори израелският министър на отбраната каза, че са животни.

98

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 95 - а с Киев, с Киев какво става?! Тея три дни минаха ли вече? Вижда ли се киев от панелката в Максуда?

97

Анонимен

преди 8 месеца

Имаше ясен алгоритъм: най-мощната и богата армия в света първо нанася масиран пропаганден удар срещу очевидно слаб враг, след това го бомбардира до каменната ера, след това извършва сухопътна инвазия, окупира основните центрове и безмилостно ги прочиства от партизани и цивилни. Всичко това предполагаше, че страната, която е по-богата и по-оборудвана с технологии, печели, и то почти моментално. Блицкриг - и си цар.

96

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 93 - Но моля те, разбира се, че не са животни! Никое животно не би избило брутално 120 младежи които са слушали музика с усмивка и удоволствие! Какви животни - не, те не са животни - те са нещо по лошо. Как предлагаш Израел да се справи с Хамас - може би да падне на колене и да ги призове? Тези обучени от Иран не-животни се крият в най гъсто населените райони и ползват сънародниците си, чиито живот "ценят" колкото и еврейския за щит! Ти как би постъпил?

95

222

преди 8 месеца

До Анонимен 92. Пич според самия Пригожин Вагнер в най добрите си времена разполага с 30 000 войници. Знам, че руската пропаганда умножава всичко по 3, но ти се уля. И ако решиш да се замислиш (не боли) , ако Русия имаше 700 000 добре обучена и екипирана армия, ВСУ отдавна да е приключило. Истината обаче е, че Русия е в глуха защита, армията е от новобранци, оборудването е от преди 50 години и жужака го е страх да обяви мобилизация преди изборите догодина(ако това в Русия са избори)

94

Странни войни

преди 8 месеца

Странната война в Украйна, където стотици хиляди украински мъже са изправени пред сигурна смърт, не за да спечелят територия, а за да я загубят. Странната война в Карабах, на която арменската армия изобщо не се появи, но по някаква причина в арменското общество се зароди идеята, че Русия трябва да воюва за тях. И сега на 7 октомври в Израел "става все по-странно и по-странно", както би казала Алиса на Карол.

93

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

92

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 72 - хубавото на потребителите на руска пропаганда е, че не са особено интелигентни! Лесно кълват - като шаран на гола кукичка. Я прочети отново какво си написал. ЕС дава и налива много пари в Палестинската автономия, за да могат палестинците поне малко да надмогнат мизерията си и децата им да живеят по човешки. Едни брадати почитатели на Корана с конци водещи в Иран правят с тези пари самоделни ракети и бомби. Разбира се - виновен е Сорос?! Не е лесно човек да е глупав, нали!

91

Анонимен

преди 8 месеца

Споко, Израел има право да избива цивилно население и да обяви палестинците за хора животни, зашото Хамас същу удар по цивилни. Сега ние от цивилизования запад трябва да се обединим и да сме консолидирани и да сапортваме избиването на цивилни и разрушаването на жилищни квартали в Газа. Иначе какви хора сме, какви хора сме ние, ако не подкрепим Израел да избива цивилното население на Газа.

90

Анонимен

преди 8 месеца

120 хиляди опитни бойци на Вагнер последните седмици сключиха контракти с руската армия. Последните месеци са наети на договор 325 хиляди. С предишните 330 хиляди това са близо 700 хиляди добре обучени и мотивирани бойци. Плюс вече съществуващите части които провеждат СВО. Русия вече разполага с реално 1 милион обучена и модерно въоръжена армия, с боен опит, хора които вече са усетили мириса на барут. Освен 1 милион контрактори, Русия разполага и с 1.5 милион срочно служещи които досега изобщо не са участвали в Специалната военна операция, плюс още 2 милиона запасняци.

89

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 73...Ти сравняваш тези с прашките и Украйна ли...човек прегледай се..

88

Анонимен

преди 8 месеца

"Международния експерт" Боян Чуков каза че не вижда условия за война малко преди Русия да нахлуе в Украйна.След това каза че войната ще свърши за няколко месеца.А сега какво казва?

87

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 82...Какъв човек си ти...не казваш и дума за избитите над 260 човека на Фестивала...не казваш нищо за диверсионните групи избивали израелски военни и целите им семейства...какъв човек си ТИ...

86

Анонимен

преди 8 месеца

За ден-два беше извършена мобилизацията в Израел, Руската федерация не успя да направи това сума време////Доживех да прочета от Чуков, критика към Русия .Не мога да повярвам сигурно се е изпуснал и сега съжалява.

85

Споко

преди 8 месеца

Споко, с Хамас са пътници, до дни, дори до часове Израел ще прочисти палестинските животни, а после пак до дни, дори до часове ще победи целия арабски свят плюс Турция плюс Иран, а ние европейците трябва само да сапортваме Украйна докато победи Русия на бойното поле, каквото и да ни струва това.

84

Анонимен

преди 8 месеца

Хизбула са дисциплинирани, обучени, и много по многобройни от ХАМАС. Освен това имат канали за снабдяване от Иран. Ако Хизбула се намеси в Израел ще стане сложно. Ако Хамас имат 5 хиляди ракети които пробиват Железния купол, то Хизбула има 150 хиляди такива ракети.

83

Анонимен

преди 8 месеца

Хизбула заяви, че ако Израел проведе сухопътна операция, той ще започне военни действия срещу Израел, а висшето военно-политическо ръководство на еврейската държава единодушно реши да проведе широкомащабна сухопътна операция. Ако Хизбула удържи на думата си, конфликтът очевидно няма да приключи след няколко дни.

82

Анонимен

преди 8 месеца

Турция не осъди Хамас. Турция заяви, че всяка държава има право да се защитава от външна агресия. Турция е член на НАТО, втората най-мощна армия в НАТО, сравнима по мощ с някогашната украинска армия преди да бъде избита.

81

РРР

преди 8 месеца

Израел има прекалено много пари, прекалено много оръжие и прекалено голямо влияние по света. Изобщо не се притеснявам за тях и от сега знам какъв унищожителен удар ще нанесат. Няма да се учудя, ако това са последните дни на палестинската Хамас. Не знам, кой ги подкукуроса палестинците точно сега да се заядат с Израел, но със сигурност сгрешиха и то фатално.

80

Анонимен

преди 8 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега *** да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?