31

Хахахааха до 18

преди 8 месеца

Само янките водят войни. Те казват какво се използва. Факт. Не се изказвай.

30

Анонимен

преди 8 месеца

24 нафталина е прав, тези корита на янките са цел която се вижда от хиляди километри. Китайците разработиха специални ракети за тях. Освен това оше японците потапят такива. Екип подводни изследователи установи мястото, на което през 1942 г. потъва щатският самолетоносач Wasp. Корабът е потопен с две торпеда от японската подводница I-19

29

Мдаа

преди 8 месеца

Важно е да не се допускат тези в Европа.

28

Демократ

преди 8 месеца

До 27. Липсва им и елементарен мозък. Но те са си глу.пави фанатизирани животни.

27

Западняк

преди 8 месеца

До някой си. Стига с тоя брикс бе, глу.пак! Няколко кавалски средновековни държави проявявали интерес към него, щото другаде не могат да се пласират, и това трябва да е новина ли?

26

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас са следващите със съдбата на Ал Кайда.Лидерите им ще бъдат ликвидирани един по един,а движението им - забранено! Сами си вкараха жесток автогол.Но от тях не се и очакваше да мислят в бъдеще. Липсва им нещо,което други арабски народи имат - нефт!

25

Юда

преди 8 месеца

И затова сега Израел ще направи арабеските на кайма.

24

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 23 войга - чети война

23

До нафталин

преди 8 месеца

И как разбра че са лесни? Колко са потопени досега? Или си мислиш че с няколко пръдливи дрона ше му накривиш шапката на кериъра? Това да не са ти междузвездни войни?

22

Анонимен

преди 8 месеца

Всяка войга си има фамилно име , бащино и име !!!! всички се бият само с американско оръжие а значи печелят ВПК на щатите

21

Пиринчо от Черенча

преди 8 месеца

"Там Китай почва да диктува правилата." И какви по точно правила диктува китай? Освен да достявят евтини стоки и усуги, за друго китайците не пеят в хора, а и дори и да можеха да пеят, тях много слабо ги вълнува кой къде го сърби и как се чеше , докато им върви бизнеса.

20

иван

преди 8 месеца

тази война е за да си останът всички при власта и да няма избори !!! Всичко се плаща от банкирите на юсей ! Украина продаваше оръжие на Хамас но разрешение на юсей ! тези който са виновни за войната си увиличават капитала и власта и затова не ги интересува колко ще умрът както и в украина

19

Т. Тюхчев

преди 8 месеца

Палестинците не харесват сделката на САШТ, само харесват да се плодят и да цоцат наготово благата създадени от други, точно като наште инагиц.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Няма ли да дарим по една заплата на Израел?А "дефектни" ПВО ракети няма ли да им дадем?Или само на великите укри ще ае прекланяме?

17

нафталин

преди 8 месеца

Самолетоносачите са лесни мишени.Това нещо не се използва вече при новите технологии за водени на войни.Янките живеят в миналото.

16

Някой си

преди 8 месеца

Накратко: САЩ загубиха позиции в Близкия Изток, а вече и в Израел. ОАЕ поумняха и се ориентираха към БРИКС. Цяла Южна Америка също.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Флагчета на Израел по профилите да чакаме ли?

14

Анонимен

преди 8 месеца

Всички бързат да заявяват подкрепа на този и онзи.Накрая всички ще стоим без петрол заради изкукали политици на висши постове.Каква е тази мания да се взима страната само на едната воюваща страна без да се призовава за мирно решение?Ако така продължават ще има 100% световна война и/или мизерия.

13

Анонимен

преди 8 месеца

От триисет години заради такива не сее променило нищо.Едно и също лъжи и обещания чудя се що за демокрация е това

12

Анонимен

преди 8 месеца

Последната столица,която тази година посрещна делегация на талибани, се казва Москва :-))