76

Анонимен

преди 8 месеца

В Украйна животът си тече нормално в големите градове, за каква война става дума? В Киев и Одеса редовно идват политици от ЕС и САЩ и Канада.

75

Анонимен

преди 8 месеца

В момента Израел срива ивицата Газа с артилерия и ракети, по жилищните квартали, това е гъсто населена част. ЕС няма ли да осъди Израел и да наложи санкции?

74

Анонимен

преди 8 месеца

Който сее ветрове,жъне бури.За абсолютно всички важи.

73

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 73- Много си прав !По поведението на нашите *** се разбира кой подлъга Хамас да направят тази ГРЕШКА . Всичко идва от масква.

72

Анонимен

преди 8 месеца

Абе, днес си мислех копейките ще сложат ли *** сега и да викат алах акбар?

71

Анонимен

преди 8 месеца

По начина по който се бомбардира Газа в момент , изглежда че зверовете са точно евреите, гледам от клиповете че безразборно се взривяват цели блокове, но според медиите където падне израелска бомба там има терористи, няма празно, Русия удря с ракета някой блок(без да го съборя), според медиите точно в този момент всички майки и деца са били в този блок

70

Анонимен

преди 8 месеца

Eвреите си знаят работата - ЗЪБ за ДЕСЕТ .

69

Анонимен

преди 8 месеца

Даже има режисирана инсцценирана стаичка с няколко светещи монитора и тва вече бил щаба на Хамас и под разни ъгли снимани и с бавна скорост и затъмнение и осветление въобще идеята е да се води повече информационна война с лозунги и пропаганда.

68

Huloi

преди 8 месеца

Arabie sa bezsstrashni boyci...Pokazaha i dokazaha...Evreite...silni n'a dumi i vuv filmire

67

Анонимен

преди 8 месеца

Ади ади...има разни клипове на Хамас, правени професионално и как като на парад строени в редици натъкмени нагласени изстрелват реактивни снаряди. Всичко нагласено, натъкмено, режисирано, драматизирано и никой нищо не чул и не видял...

66

Bili

преди 8 месеца

дори палестинците били изненадани как не срещнали никакви военни и отпор...идат избори в израел и им трябва силно извинение да сринат газа из основи...операция подобна на "нахлуването" в капитолия на 6 януари - оркестрирано от фбр. тук мосад жертва 1000 израелтяни за да приключат с газа....и палестина.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо за Украйна моля?!?

64

Matar

преди 8 месеца

Какво да става в Газа? Нищо, което ще уплаши палестинците. Да не смятате, че ще ги стреснат ционистките атаки? Газа има десетки тунели към Египет. По бг тв цял ден коментират как Хамас били подготвени, Иран им бил враг, ала-бала. Разберете, всички араби мразят Израел. Може да са сунити, шиити или християни. Ливанските християни също ги мразят. Това, че сунити и шиите не се харесват на местно ниво, няма пречка да имат обща цел. Замислете се защо, като били толкова добри? Както тук ги представят.

63

Костя е палестинец

преди 8 месеца

по бабина линия

62

Как Какво?

преди 8 месеца

Ами те там служат мъже и жени на едно.Какво мислите се е объркало? Вместо да следят радари и монитори,кой ги знае що са правили по нощите.В армията му викаме, ,,липса на дисциплина".И когато нещата се поуправят,ще видите колко подведени пред Трибунала ще има.

61

Чак да се зачудиш?!

преди 8 месеца

Яков Кедми ,бивш началник на МОСАД рекламира Путин.Русия и Иран дружки,малко им е това което се случи.Изгонете Руските шпиони първо дребни тарикати!

60

123

преди 8 месеца

Съдейки по коментарите на феновете на Възраждане, очаквам на следващия им "всенароден" протест с 65 участника и сандвичи със сирини да има плакати с надпис "Аллах акбар", както на предишния имаше плакати Ахмат сила. Това са православни патриоте от Али експрес

59

ГАЗА ПОД ПРИЦЕЛ

преди 8 месеца

Новата Z МИШЕНА....

58

До 59

преди 8 месеца

В Украйна щатско оръжие трепе руснаци...кой ли го е закъсал...

57

ДАЛИ Е ПРОВАЛ

преди 8 месеца

Израелците си знаят.....важно е сега кво става в Газа....